Marţi,
16.04.2024
Partial Noros
Acum
19°C

Turcan: Vasile Blaga este optiunea mea!

 

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan le-a spus, sâmbătă, participanţilor la CNC al partidului, că Vasile Blaga este opţiunea sa la şefia PDL, apreciind că acesta poate să apere demn partidul, liderul democrat-liberal replicând că la CNC se face o analiză, nu este Convenţie. Turcan a spus că PDL trebuie să îşi definească valorile, care sunt dreptatea, familia, credinţa creştină, respectul faţă de oameni. "Vă întreb: cine credeţi că poate să apere mai demn partidul şi valorile noastre? Eu cred că Vasile Blaga, şi asta este opţiunea mea", a spus Raluca Turcan, citată de Mediafax.
Ea a apreciat că nu măsurile de austeritate au dus partidul la pierderea alegerilor, ci "comportamentul dublu, dublul standard", arătând că democrat-liberalii au cerut austeritate, dar nu au arătat compasiune faţă de cei cărora le-au cerut acest lucru.
Raluca Turcan a mai spus că de multe ori în PDL s-a dus la câştigarea puterii politice prin prisma banilor. "Banii sunt importanţi, dar nu trebuie să te definească, cred că pe termen lung este reţeta eşecului", a adăugat Turcan. "Nu cred că trebuie să ne facem un titlu de glorie că ne batem în superficialităţi şi în prostii cu Victor Ponta, să nu facem din Pomta mai mult decât este. Este doar un produs al lui Adrian Năstase, cu mult tupeu şi poleială", a spus Raluca Turcan.
După discursul acesteia, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a atras atenţia că la şedinţa CNC se face o analiză a ceea ce s-a făcut până acum şi că nu este vorba despre o Convenţie, în care se discută despre candidaturi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

mosul

Acum 11 ani

cum zice gigi ?HAHALELELOR de 4 -5% veti disparea din esicherul politic
Raspunde

George

Acum 11 ani

Daca iese Udrea presedinte, PDL-ul nu stiu zau daca va mai lua peste 5%. Oameni buni desteptati-va si nu o lasati pe coana Nuti sa va conduca, caci din cauza ei si a Robertei ati pierdut alegerile! Si Basescu tot din cauza ei s-a decredibilizat!
Raspunde

Andreea

Acum 11 ani

Oricine ar iesi presedintele PD-L cred ca isi va face treaba bine.Din cate vad,incep nostalgiile referitoare la vremea cand PD-L-ul era la guvernare,acum ca uslistii au inceput sa sape groapa tarii!
Raspunde

turcan r.

Acum 11 ani

mai rasfirati ma ! oricum, mersi Andreea (adica Romica) , puteti sami sugeti chilotii si ciorapii.
Raspunde

ha ha

Acum 11 ani

ha ha ....este partidul satirelor pdl?ha ha cu poza asta ramaneti in istorie....sa dus baba cu colacii
Raspunde

mihaitza

Acum 11 ani

Probabil ca Blaga va fi si alegerea cea buna pentru Pdl,vad ca face opozitie buna la USL.Pacat ca se loveste de blocaj mediatic!
Raspunde

Lory

Acum 11 ani

Pai Blaga ar fi cel mai potrivit dintre toti candidatii.Omul are o anumita prestanta fata de Udrea,plus ca stie sa faca opozitie javrelor din USL.Oricum,dupa cate se observa,PD-L-ul isi revine ca procent si cred ca sta din ce in ce mai bine,iar o parte din merit o are si Blaga
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus