Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Magistratii Judecatoriei Sibiu au suspendat sedintele de judecata 30 de minute

Toate completele de judecată ale Judecătoriei Sibiu au suspendat în această dimineață ședințele timp de 30 de minute pentru a protesta faţă de ședința Consiliului Superior al Magistraturii. Activitatea instituției a revenit apoi la normal.

Completele de judecată al Judecătoriei Sibiu au decis în această dimineața suspendarea ședințelor de judecată cu 30 de minute, în semn de solidaritate cu celelalte judecătorii din țară care au protestat împotriva ședinței Consiliului Superior al Magistraturii.

”A avut loc o acțiune de solidaritate cu celelalte judecătorii din țară referitor la ședința organizată de Consiliul Superior al Magistraturii. Acțiunea de protest a avut loc conform articolului 104 din regulamentul de ordine interioară. Ședințele de judecată au fost suspendate timp de 30 de minute, între orele 09:00 – 09:30, iar acum activitatea se desfășoară normal”, a declarat judecătoarea Laura Olan.

Magistraţii de la mai multe judecătorii din ţară au suspendat astăzi şedinţele de judecată, ca urmare a "pasivităţii" manifestate de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la solicitările de revocare din funcţia de membru al CSM a judecătorilor Cristi Danileţ şi Alina Ghica.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

he he

Acum 11 ani

usl pune usurel mana pe justitie.
Raspunde

Hansel un Grettel

Acum 11 ani

D-le, lasati politica deoparte. Judecatorii si-au exprimat punctul de vedere, privind faptul ca d-l Danilet si d-na Ghica NU ii mai reprezinta in CSM. Judecatorii i-au ales prin vot, ei i-au revocat prin vot. Este DOAR dreptul lor si NUMAI al lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus