Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

”Martisoare umanitare” de la tineretul democrat-liberal

Tinerii de la organizația de tineret a PDL Sibiu au confecționat o mie de mărţişoare și le-au împărţit între 1 şi 8 martie în mai multe zone ale Municipiului Sibiu:Centrul Vechi,Vasile Aron şi Mihai Viteazu. Acest proiect a avut ca scop creşterea sensibilităţii cetăţenilor prin lansarea mărţişorului drept un simbol al bucuriei de a trăi, al dragostei de viaţă, un semn prin care oamenii salută venirea primăverii, se arată într-un comunicat de presă remis de OTPDL Sibiu. ”Prin efortul lor, tinerii au dovedit că sunt uniţi, ingenioşi şi bucuroşi să facă parte dintr-o organizaţie puternică. O parte din mărțișoare au fost expuse în sediul Organizaţiei Judeţene a PDL Sibiu fiind achiziționate apoi contra unei donaţii. Sumele adunate se vor redirecţiona către proiectele de responsabilitate socială, stabilite în cadrul programului de acţiuni OTPDL Sibiu, pe anul 2013”, a declarat Gheorghe Sterp, Preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret PDL Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

maria

Acum 11 ani

Frumos gest.
Raspunde

Ionut

Acum 11 ani

Foarte frumos gestul!Felicitari pentru aceasta campanie ai bafta in proiectele voastre!
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Sunt miscat pina la lacrimi!Ma furnica!Ba nu,ma greiere !Nu va e rusine sa veniti cu rahaturi de genul asta dupa ce ati taiat pensii si salarii?Credeti ca cu 5000 de lei va spalati sufletele?Daca va ia cineva la bani marunti,nici cite articole are statutul PDL nu stiti,daramite \'\'fineturi ideologice\'\'.
Raspunde

marius

Acum 11 ani

Cel mai bun lucru la care se pricepe romanul este sa critice actiunile constructive, sociale, umanitare, etc. nu conteaza cu cata munca si dorinta sa realizat...el vine si se p..a pe tot, isi baga p..a imediat si critica....am o intrebare pentru acest tipar de individ : Ai ajuns la varsta care o ai, dar ai olantat macar un copac, ai confectionat un martisor, ai adunat donatii sa faci fericite cateva suflete din vreun azil sau casa de copii? ... eu cred ca doar faci umbra la pamant si atat
Raspunde

Denis

Acum 11 ani

Felicitari pentru actiune!Sper ca puteti duce la capat mai multe astfel de proiecte pentru ca Sibiul are nevoie de asa ceva!
Raspunde

Alina B

Acum 11 ani

Tinerii demonstreaza ca sunt o fortaa,mai ales atunci cand sunt animati de ideea de a face bine comunitatii.Sunt de apreciat cei din OTPD-L pentru ca sunt sigur ca fac asta din proprie initiativa,si nu pentru ca cineva ii roaga.
Raspunde

iulian

Acum 11 ani

felicitari tineriilor de la ot-pdl sibiu pentru realizarea martisoarelor :) . Bravo si nu bagati in seama jigniriile aduse de niste inculti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus