Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Alegeri cu scantei. Blaga a castigat sefia PDL

Vasile Blaga a fost anunţat oficial câştigător al funcţiei de preşedinte al PDL, el obţinând 2344 voturi din totalul celor 4567 valabil exprimate de delegaţii la Convenţie, în timp ce Elena Udrea a întrunit 2014 voturi, iar Monica Macovei - 209, potrivit rezultatelor prezentate de Mircea Toader. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a spus, în discursul de final al Convenţiei Naţionale, că "este foarte greu să pierzi", dar că din punctul său de vedere lucrurile "sunt încheiate aici", menţionând că el nu a umblat azi-noapte prin hoteluri şi că nu i se poate pune la îndoială loialitatea faţă de PDL.

Blaga a fost invitat la microfon pentru discursul de învingător, imediat după ce susţinătorii Elenei Udrea au anunţat contestarea rezultatelor alegerilor din partid. În momentul în care Blaga a venit la microfon, Elena Udrea şi susţinătorii săi, ca şi "grupul reformiştilor" au coborât de pe scenă. În replică, Vasile Blaga a spus răspicat: "E greu să pierzi, şi eu am pierdut, dar niciodată nu am pus la îndoială corectitudinea şi cinstea colegilor care au numărat. Există viaţă şi după 23 martie şi treaba noastră e de a veni în faţa Consiliului Naţional de Coordonare, care să decidă o echipă puternică, care să se bată cu USL".
Pe un ton ridicat, Vasile Blaga le-a mai spus delegaţilor la Convenţia Naţională: "Încer să fiu calm. Eu nu am umblat azi-noapte prin hoteluri, nu am venit să vă dau de mâncare gratis". Vasile Blaga a spus că din punctul lui de vedere lucrurile se încheie aici şi bătălia este cu USL şi că aşteaptă o echipă unită care are trei lucruri de îndeplinit: reconstrucţia partidului, bătălia cu USL şi reconstrucţia dreptei româneşti.
Blaga a mai spus că nu a fost niciodată în PSD şi în PNL şi nu acceptă să i se pună la îndoială loialitatea.
Foto: Mediafax

Comentarii

5 comentarii

dan

Acum 8 ani

Delegatia de la Sibiu a fost cumva cu Udrea?
Raspunde

gol

Acum 8 ani

inceputul sfirsitului , de cind cu netul lumea stie mai mult ca el . toate imperiile au cazut.are lupi in coada . A inprumutat 600.000 ron de la Doina Stoia si 500.000 ron de la Valer Crisan ROMGAZ medias pina in 2017 , cititi KamiKaze.
Raspunde

Oricine

Acum 8 ani

Oricine putea sa castige, dar nu Udrea!!! Pui lupul paznic la oi?
Raspunde

ROSU PURPURIU

Acum 8 ani

ce zici falcosule osa te caute DNAaul acuma sigur da. afacerila cu ginerele si fsmilis ficei cu tine nu sint uitate de base
Raspunde

Dan Condurat

Acum 8 ani

Romania a ratat ocazia cu mult timp in urma cand a fost vorba de punctul 8 de la Timisoara.Politicienii zilelor noastre= o reunire a tradatorilor de neam si tara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus