Sâmbătă,
15.06.2024
Innorat
Acum
13°C

Alegeri cu scantei. Blaga a castigat sefia PDL

Vasile Blaga a fost anunţat oficial câştigător al funcţiei de preşedinte al PDL, el obţinând 2344 voturi din totalul celor 4567 valabil exprimate de delegaţii la Convenţie, în timp ce Elena Udrea a întrunit 2014 voturi, iar Monica Macovei - 209, potrivit rezultatelor prezentate de Mircea Toader. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a spus, în discursul de final al Convenţiei Naţionale, că "este foarte greu să pierzi", dar că din punctul său de vedere lucrurile "sunt încheiate aici", menţionând că el nu a umblat azi-noapte prin hoteluri şi că nu i se poate pune la îndoială loialitatea faţă de PDL.

Blaga a fost invitat la microfon pentru discursul de învingător, imediat după ce susţinătorii Elenei Udrea au anunţat contestarea rezultatelor alegerilor din partid. În momentul în care Blaga a venit la microfon, Elena Udrea şi susţinătorii săi, ca şi "grupul reformiştilor" au coborât de pe scenă. În replică, Vasile Blaga a spus răspicat: "E greu să pierzi, şi eu am pierdut, dar niciodată nu am pus la îndoială corectitudinea şi cinstea colegilor care au numărat. Există viaţă şi după 23 martie şi treaba noastră e de a veni în faţa Consiliului Naţional de Coordonare, care să decidă o echipă puternică, care să se bată cu USL".
Pe un ton ridicat, Vasile Blaga le-a mai spus delegaţilor la Convenţia Naţională: "Încer să fiu calm. Eu nu am umblat azi-noapte prin hoteluri, nu am venit să vă dau de mâncare gratis". Vasile Blaga a spus că din punctul lui de vedere lucrurile se încheie aici şi bătălia este cu USL şi că aşteaptă o echipă unită care are trei lucruri de îndeplinit: reconstrucţia partidului, bătălia cu USL şi reconstrucţia dreptei româneşti.
Blaga a mai spus că nu a fost niciodată în PSD şi în PNL şi nu acceptă să i se pună la îndoială loialitatea.
Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

dan

Acum 11 ani

Delegatia de la Sibiu a fost cumva cu Udrea?
Raspunde

gol

Acum 11 ani

inceputul sfirsitului , de cind cu netul lumea stie mai mult ca el . toate imperiile au cazut.are lupi in coada . A inprumutat 600.000 ron de la Doina Stoia si 500.000 ron de la Valer Crisan ROMGAZ medias pina in 2017 , cititi KamiKaze.
Raspunde

Oricine

Acum 11 ani

Oricine putea sa castige, dar nu Udrea!!! Pui lupul paznic la oi?
Raspunde

ROSU PURPURIU

Acum 11 ani

ce zici falcosule osa te caute DNAaul acuma sigur da. afacerila cu ginerele si fsmilis ficei cu tine nu sint uitate de base
Raspunde

Dan Condurat

Acum 11 ani

Romania a ratat ocazia cu mult timp in urma cand a fost vorba de punctul 8 de la Timisoara.Politicienii zilelor noastre= o reunire a tradatorilor de neam si tara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus