Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

O sibianca de 17 ani a disparut de acasa. Ati vazut-o?

Elena Adela Dorca(foto) a dispărut în data de 18 martie de la domiciliu. Fata are 17 ani și domiciliază în Sibiu.

Tatăl fetei, D. Vasile, a sesizat, în 27 martie, Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu cu privire la dispariţia acesteia. „La data dispariţei purta pantalon tip jeans de culoare neagră, pantof sport de culoare neagră şi o haină de iarnă”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Semnalmente: 1,60 m înălţime, 55 kg greutate, ochi căprui, faţa ovală, ten deschis, păr lung, şaten vopsit blond cu şuviţe, fir drept.

Semne particulare: prezintă o cicatrice mică deasupra ochiului drept.

 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 431

Comentarii

1 comentarii

mda

Acum 11 ani

peste 1-2 luni o sa citim din ziar ca a fost gasita spanzurata?! ca baiatul afodoarcei din motis? viata merita mai mult, ar trebui sa merite mai mult
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus