Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Baschet: Gaz Metan Medias, incoronata regina a Cupei Romaniei

Medieșenii nu au avut nicio problemă în a o învinge pe „U” Mobitelco Cluj, duminică seara, în finala mare a Cupei României la baschet masculin, scor final 73-62. Pe sferturi: 17-7, 27-18, 18-11, 14-26.

După un succes categoric în fața fostei sale echipe, Marcel Țenter reușește să îi aducă Gazului Cupa României, ediția 2013. Mediașul a început cu Shiloh, Lilov, Mitcell, Ivanovic și Krstanovic, în schimb ce Clujul îi arunca în luptă pe Wright, Barnette, Nikolov, Ross și Djapa.

Prima jumătate a aparținut Gazului Metan, care a intrat la pauză cu o diferență de 19 puncte, respectiv 44-25. Clujenii nu și-au revenit nici după pauza mare, iar medieșenii au profitat de ziua mai puțin bună a elevilor lui Bavcevic. Abia în ultimul sfert, „U” Cluj a forțat pentru a obține victoria sau, cel puțin, egalarea, însă defensiva Gazului nu a putut fi penetrată. Meciul s-a încheiat cu scorul de 73-62, iar Marcel Țenter, aflat la primul sezon pe banca tehnică a Gazului, ridică deasupra capului primul trofeu din 2013. Reamintim că în acest an competițional, Gaz Metan Mediaș  a ajuns până în faza a doua a grupelor FIBA EuroChallenge, în timp ce pe plan intern urmează să joace în play-off.

Remarcații partidei:

Mediaș: Krstanovic – 16 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive; Ivanovic – 11 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive;  Mitchell – 14 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive; Shiloh – 9 puncte, 4 recuperări, 4 assist-uri.

Cluj: Wright Jr. – 15 puncte, 1 recuperări, 7 pase decisive; Barnette – 14 puncte, 6 recuperări, 2 assist-uri; Nakic – 11 puncte, 2 recuperări, 1 assist.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus