Marţi,
27.07.2021
Cer Senin
Acum
22°C

Baschet: Gaz Metan Medias, incoronata regina a Cupei Romaniei

Medieșenii nu au avut nicio problemă în a o învinge pe „U” Mobitelco Cluj, duminică seara, în finala mare a Cupei României la baschet masculin, scor final 73-62. Pe sferturi: 17-7, 27-18, 18-11, 14-26.

După un succes categoric în fața fostei sale echipe, Marcel Țenter reușește să îi aducă Gazului Cupa României, ediția 2013. Mediașul a început cu Shiloh, Lilov, Mitcell, Ivanovic și Krstanovic, în schimb ce Clujul îi arunca în luptă pe Wright, Barnette, Nikolov, Ross și Djapa.

Prima jumătate a aparținut Gazului Metan, care a intrat la pauză cu o diferență de 19 puncte, respectiv 44-25. Clujenii nu și-au revenit nici după pauza mare, iar medieșenii au profitat de ziua mai puțin bună a elevilor lui Bavcevic. Abia în ultimul sfert, „U” Cluj a forțat pentru a obține victoria sau, cel puțin, egalarea, însă defensiva Gazului nu a putut fi penetrată. Meciul s-a încheiat cu scorul de 73-62, iar Marcel Țenter, aflat la primul sezon pe banca tehnică a Gazului, ridică deasupra capului primul trofeu din 2013. Reamintim că în acest an competițional, Gaz Metan Mediaș  a ajuns până în faza a doua a grupelor FIBA EuroChallenge, în timp ce pe plan intern urmează să joace în play-off.

Remarcații partidei:

Mediaș: Krstanovic – 16 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive; Ivanovic – 11 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive;  Mitchell – 14 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive; Shiloh – 9 puncte, 4 recuperări, 4 assist-uri.

Cluj: Wright Jr. – 15 puncte, 1 recuperări, 7 pase decisive; Barnette – 14 puncte, 6 recuperări, 2 assist-uri; Nakic – 11 puncte, 2 recuperări, 1 assist.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus