Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Blaga, despre o eventuala plecare a unor parlamentari PDL: Nu stiu de astfel de intentie

 

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că nu ştie să existe vreo intenţie din partea unor parlamentari susţinători ai Elenei Udrea să părăsească partidul pentru Mişcarea Populară, arătând că nu ar exista niciun motiv deoarece obiectivele Mişcării Populare şi ale PDL sunt similare. Senatorul PDL Ion Ariton a declarat pentru Turnul Sfatului legat de posibila plecare la Mișcarea Populară că ”în acest moment nu plec din PDL”.
Liderul PDL Vasile Blaga, întrebat fiind dacă a discutat cu parlamentarii posibila plecare a unora din partid a răspuns: "Eu nu ştiu de astfel de intenţie. Cu parlamentarii discutăm în permanenţă, o să organizăm în perioada următoare o discuţie mai lungă cu parlamentarii şi europarlamentarii". El a spus că obiectivele Mişcării Populare sunt similare cu cele ale PDL şi nu crede că există vreun motiv ca vreunul din membrii PDL să se înscrie în această fundaţie. "Am văzut obiectivele Mişcării Populare sunt similare cu cele ale PDL. Nu cred că există vreun motiv pentru care unul dintre colegii noştri să se înscrie în această discuţie, pentru că au cadrul necesar de dezbatere în interiorul partidului", a adăugat Blaga, citat de Mediafax.
Deputatul PDL Elena Udrea  a scris, pe blog, că cea mai mare parte a susţinătorilor ei au propus plecarea din partid, dar ea a susţinut rămânerea în formaţiune, precizând că nu există o strategie de rupere a PDL şi adăugând că este utilă, la un moment dat, apropierea de Mişcarea Populară.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

consătean din Ludoş

Acum 9 ani

În dreapta actualului preşedinte al P.D.L. îl vedem pe tovarăşul Nicolae Nan, fost prefect al judeţului Sibiu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu în legislatura 1996-2000 şi fost deputat P.D.L.. Porecla sa este Nicu Plicu\'. Prietenii şi în general ludoşenii, păucenii şi ceilalţi locuitori ai ţării Secaşelor ştiu de ce.
Raspunde

unu

Acum 9 ani

favoritu lui nilca asta este uns cu toate alifiile cu toata lumea la pace director la libertatea scretar de consiliu judetean cin d s-a format judetele in perioada cind s-au scos tramvaiele din SIBIU un adevarat brend european de care era vestit SIBIUL groparu defunctei celei mai iubite echipe de FOTBALL a SIBIULUI FC INTER sala TRANSILVANIA PROECT 4000 LOCURI REALIZAT 1800 SI MULTE ALTE REALIZARI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus