Luni,
18.08.2025
Cer Senin
Acum
15°C

Korona Sibiu. O zi stricata

Dacă n-aș fi avut verighetă pe deget, atunci cu siguranță mi-aș fi încercat norocul cu prima ce mi-ar fi ieșit în cale, după câte-am pățit în ziua asta. Poate nu chiar cu prima, dar înțelegeți voi ce-am vrut să zic.

De dimineață, cu treburi cotidiene ce țin de redacție, am văzut cum în Piața Mică s-a ridicat un cort din care ceva mai târziu emana o puternică mireasmă de nuntă cu strigături. Era un târg de mirese, papioane, lumânări, flori și meniuri de nuntă. Și a cântat Julio Iglesias în Piața Mică de mi-era că mă apucă sângerarea din nara stângă. Aia e mai păcătoasă. Și cum aceleași treburi redacționale mă mânau să ”fac restaurantul”, adică rubrica pe care o parcurgeți acum, a trebuit să aleg din puținele locuri de luat masa rămase necercetate. Așa că dintr-o aiureală de vineri am ales Korona.
Chiar mă gândeam pe drum cum naiba a rămas ”virgină”. Fain arată, cel puțin din stradă, în plus are și pensiune, deci e ușor de localizat. E destul de cunoscută, mai ales că avem cu toții o nuntă/botez, iar locația este destul de cunoscută pentru asta. Numai subsemnatul a fost acolo pentru o nuntă și două botezuri. În concluzie, mă miram că a rămas fără recenzie.
Înăuntru, arată destul de trist, dacă nu-s nuntași. Doar două mese ocupate, din care la una nu se mânca, ci se negocia. ”Dacă punem sote de legume, credeți că nu e bine? E foarte bine”, își vinde cu eleganță și persuasiune marfa, șeful de sală ori propritar, ce-o fi fost. O doamnă negociază un meniu. 
La masă ajunge un ospătar total atipic față de ce cunoaștem prin oraș. Probabil că ați sesizat mulțimea de papițoi la care de abia acum le mijește mustața ce servesc prin restaurante. Habar nu au ce fac, știu doar că trebuie să-și rotunjească venitul primit de la părinți. Ospătarul care ne-a servit la Korona are în jur de 50 de ani, însă la fel de novice în ale meseriei ca un tânăr, eventual student. Am cerut apă minerală și a adus plată, mânuia stângaci farfuriile, le punea pe masă ca să le prindă într-un fel ceva mai lesne, tot felul de mici detalii care îți sar în ochi și te fac să zâmbești.
Am cerut din meniul nici sărac, dar nici bogat, nici românesc, nici italian, nici nemțesc, nici prea ieftin, nici prea scump, un babgulyas și o porție de coaste de porc în sos de usturoi și smântână. Gulyas-ul a fost o dezamăgire totală. Unui ungur dacă i-ai da asta să mănânce, ți-ar face buzunar la piept. Asta n-o să înțeleg niciodată: sunt obligați italienii să facă papanași cu smântână? Sau francezii să facă sarmale? Atunci la ce ne aruncăm noi la niște mâncăruri de care suntem total străini? Probabil numai pentru că dă bine în meniu. O dată în viață. Un gulyas mai searbăd, mai sărac în ingrediente, dar bogat în vegeta, n-am mâncat niciodată. A trebuit să cer un ardei, ca să-mi ia gura foc, să uit de necazul cu zeama.
Au venit iute și coastele, și-mi venea să mă scol și să-i zic femeii care negocia nunta să plece cât mai iute. Am avut proasta inspirație să cer pe lângă carne și niște ciuperci gratinate. Și mi-a adus un buchet de ciuperci răsfirate pe farfurie, proaspăt scoase dintr-o cutie chinezească și lăsate câteva minute în cuptor. O prostie. Coastele aveau gust, dar musteau și ele de vegeta, iar după câteva îmbucături, gustul strident de concentrat vegetal te strângea de gât. Între mestecături plângeau prin difuzoare ba Celine Dion, ba Julio Iglesias, de nu-și mai dădeau rând la văicăreli. Exact ca-n Piața Mică, la târgul de nunți. De asta zic: o altă zi mai predispusă la tâmpenii, nici că am găsit.
Ieftin la Korona? Socotiți sumneavoastră: 9,5 lei un gulyas dezamăgitor și 25 de lei o porție de coaste de porc înecate în vegeta și-un pachet de ciuperci chinezești. Plus pâine, ardei, apă. Nu mai bine mănânci acasă? Dar ce te faci când te cheamă la nuntă?

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 5521

Comentarii

46 comentarii

delia

Acum 12 ani

exista un sef de sala in jur de 30 ani la Korona tare arogant, cred ca isi doreste sa nu mai mearga nimeni la masa acolo. sa fie sanarosi, eu si cel putin alte 20 persoane din anturaj nu mai \"calcam\" pe ifosele unuia care isi respinge clientii in loc sa-i atraga......
Raspunde

Eugen Emerich

Acum 12 ani

numai numele ii de ei ..restul praf
Raspunde

joseph

Acum 12 ani

E totusi un pic jenant sa nu stii ca \"minerala\" nu-i totuna cu carbogazoasa si ca si aia plata e tot minerala, daca nu cumva scrie altceva pe eticheta. Minerala inseamna ca aceea apa contine niscaiva minerale si poa\' sa fie plata sau carbogazoaza. Asa ca bietul chelner ( o fi vreun somer reconvertit) nu-i de vina!
Raspunde

Gigi

Acum 12 ani

Vecerdea fa ceva ca radiezi restaurantul nu vezi ce se întîmplă? Schimba personalul si pune un șef care știe sa facă mincare adevarata !! Rusine!!!
Raspunde

io

Acum 12 ani

faza cu apa am patit-o si eu, de 2 ori :) mancarea insa, la meniul zilei e ok, ... de chelnarul, ce in varsta nu ma pot plange... nu m-a incurcat cu nimic :)
Raspunde

maixx

Acum 12 ani

Domnului redactor ii doresc sa ajunga la 50 de ani si sa lucreze ca ospatar,probabil dupa o lunga perioada de somaj.
Raspunde

Dan

Acum 12 ani

restaurantul este unul cu bun gust aranjat. In ceea ce priveste personalul, am fost multumit de fiecare data cand am mers la Korona, cu mici balbe care le sezizezi cand lucrezi in domeniu si esti mai critic decat restul. Ca si gustul mancarii nu cred ca managerul \"acela tanar si arogant\" este de vina ci bucatarul sau in cel mai rau caz ajutorul de bucatar. Per general inca e un restaurant bun pentru Sibiu
Raspunde

gina

Acum 12 ani

Aveti dreptate,o gramada de sefi care mai de care,dar problema este ca nu se stiu coordona,si pe deasupra nu stiu nici meserie.
Raspunde

stefan

Acum 12 ani

nu mai e ce-a fost korona odata, acum 4 ani mancam foarte bine acolo, si nu era tocmai ieftin... Dadeai un ban da stiai o treaba... acum insa in ultimul timp... am fost de 4 ori... prima data, mancarea foarte buna... apoi, a doua oara nasoala rau... pana si aranjamentu pe farfurie a garniturii nu era acelasi.... a 3-a oara le fel de prost si a patra oara la fel... nu m-am mai dus... trebuie parerea mea lucrat la capitolul bucatarie.
Raspunde

Iulia

Acum 12 ani

Am avut parte doar de experiente placute la Korona...si ospatorii au fost amabili si placuti, fie ca au fost tineri sau in varsta
Raspunde

Pentru Dan

Acum 12 ani

Acel manager \"tanar\" refuza sa dea clientilor si un pahar de apa in timp ce servesc masa, lucru inacceptabil si de netolerat. Mi s-a intamplat de curand sa solicit in timpul mesei la Korona un pahar de apa si acel manager \"deosebit\" a spus ca doar apa plata sau minerala imi poate da.....ar trebui sa stie acest pseudomanager ca apa trebuie asigurata clientului in orice locatie in care se serveste mancare. Sa stea linistit acest local pana voi mai merge eu acolo ( mergeam cel putin o data pe saptamana ). Si uite asa, din cauza comportamentului reprobabil, inca cel putin 20 de persoane vor evita acest restaurant! Cea mai buna reclama este aceasta! Din vorba in vorba. Poate il si premiaza patronul localului pe acest distins manager tanar si fara sa stie ce inseamna atitudinea pro-client....multumesc.
Raspunde

maria

Acum 12 ani

cred ca ati avut o zi \"placuta\" inca de dimineata \"...si chelnerul acela nici daca ar fi adus cel mai cel babgulyas si cele mai cele coaste, nu v-ar fi placut, nu v-ar fi schimbat buna dispozitie... cat despre restaurantul Korona cred ca v-ati format o parere gresita, asta este parerea mea...fata de altele care intr-adevar merita etichetate in acest fel, dar....nu se intampla.... am participat si eu la mese organizate , de .. 8 martie, la o nunta si chiar la doua botezuri in acel local , si am fost multumita in ceea ce priveste calitatea mancarurilor servite, ospitalitatea si atentia chelnerilor. Recomand si altota sa faca recenzie la acest restaurant.
Raspunde

Mihaela

Acum 12 ani

Eu cunosc restaurantul Korona de cand s-a deschis iar blamatele costite din reportajul de mai sus sunt unul din felurile mele preferate. De cate ori am comandat o portie nu imi aduc aminte sa fi avut vegeta sau ceva de genul pe ele. Nu sunt din Sibiu si de cate ori imi vine familia in vizita mergem la Korona special petnru costite. Iar la cat de picant sau condimentat este un fel de mancare parerile sunt subiective, gustul fiecaruia e foarte diferit. Totusi ma gandesc ca daca mancarea este atat de rea precum afirma in acest articol si-ar fi dat seama de cand a fost la nunti si la botezuri. Nu inteleg relevanta muzicii din restaurant, ati prefera in timpul mesei ceva mai antrenant , un rock poate sau hip hop ? :) Fiind client fidel al restaurantului de ani de zile am cunoscut mai multi ospatari dar indiferent daca au fost tineri sau in varsta , experimentati sau incepatori, un lucru stiu sigur: politicosi si respectuosi cu clientul au fost intotdeauna. Am o singura intrebare petnru domnul reporter: sunteti cumva calificat in domeniul degustarii sau in ale bucatariei? Pentru ca daca nu , e doar o opinie personala ceea ce ati scris si nu o parere profesionala si ar trebui tratat ca atare. Gusturile nu se discuta :) PS pentru Stefan: daca aranjamentul din farfurie era la fel probabil problema era ceva de genul: astia numa asa ceva stiu sa faca, nu au pic de imaginatie - sau ma insel :)
Raspunde

feedback

Acum 12 ani

mancarea este ok, dar management-ul este defectuos.
Raspunde

Ana

Acum 12 ani

Am fost de multe ori la acest restaurant,mancarea a fost gustoasa ,servirea impecabila si atmosfera placuta. Sigur este rea credinta si exista un interes pentru a pierde timpul cu un asa comentariu ,cel putin daca ar fi adevarat.(nu ti ai dat nici numele) . sa fie oare concurenta?
Raspunde

Jean

Acum 12 ani

Acest asa-zis jurnalist este defapt un distrus care probabil traieste pentru a manca si daca se poate pe gratis, iar daca nu merge atunci face reclama proasta. Faptul ca a fost la Korona si a mancat dar nu i-a placut nu inseamna ca nu o sa placa nimanui. Am mancat acolo si am fost multumit si asta nu demult. Cei care vor alege sa-l creada pe cuvant pe domnul jurnalist fac o greseala.
Raspunde

ego

Acum 12 ani

Multi comentatori cat se poate de obiectivi. dna/dra mihaela merge acolo special ptr costite :) cu siguranta ciupercile la conserva o determina sa revina. morala: in loc sa-l acuzi pe reporterul otravit cu vegeta daca a castigat Master Chef mai bine cumperi ciuperci proaspete
Raspunde

tanarul manager

Acum 12 ani

Domnule \" Pentru Dan \", pe tot parcursul zilei barul a fost deschis, fiindu-va pusa la dispozitie o gama foarte variata de bauturi. Problema dumneavoastra a fost ca ati dorit sa consumati gratuit \"apa de la robinet\". Solicitarea dumneavoastra a precedat ospatul culinar de care ati avut parte pentru modica suma de 19 lei. Dupa ce ati servit masa de pranz constand in 2 ciorbe, 2 feluri de baza si 1 desert, ati profitat de ospitalitatea noastra si ati cerut sa vi se puna la pachet putina mancare, probabil pentru cina. Domeniul in care activam, face parte din grupa denumita comert, ceea ce probabil ca dumneavoastra nu intelegeti, avand in vedere solicitarea de a vi se oferi apa gratuit. In incheiere, domnule \" pseudoclient \", va rugam ca pe viitor sa va orientati atentia spre localurile care va pot satisface doleantele.
Raspunde

joseph

Acum 12 ani

Tinere manager, lasa-te de meserie si apuca-te de politica, esti numa\' bun. Nu de alta, dar cu tine la timona, restaurantul isi va pierde toti clientii. Ceea ce ar trebui sa faci tu e mai mult decat comert, fraiere, e o chestie tare sensibila si delicata, in care tu, ciobane, n-ai ce cauta. Pai daca daca un client iti cere sa bea apa din glastra de flori s-o bea, tu trebuie sa i-o servesti intr-un pahar frapat, cu zambetul pe buze. Tu, esti un biet habarnist si rau intentionat care te iei in gura cu clientii si fac pariu ca si le scuipi in supa daca indraznesc sa aibe oaresce pretentii. Din cauza unora ca tine, turismul romanesc e la pamant, boule! Hai ca m-am enervat!
Raspunde

joseph

Acum 12 ani

ia uite ce zice taranu\': \"ati profitat de ospitalitatea noastra si ati cerut sa vi se puna la pachet putina mancare, probabil pentru cina.\" pai, boule cum sa profiti de ospitalitate, daca platesti? Ce voiai, sa-ti lase mancarea acolo sa o servesti si altui fraier, reincalzita?
Raspunde

joseph

Acum 12 ani

Unde-ai facut, ba, scoala de manageri, la Alamor? Vai de capu\' meu...
Raspunde

pentru managerul scolit in afara bunului simt

Acum 12 ani

atata nesimtire nu am intalnit niciodata la un om si mai ales intrun restaurant. cat tupeu poti avea sa vorbesti intrun asemenea mod josnic.....incalificabil! dupa ce ca si un \"tigan\" iti da o cana de apa daca ceri, tu, esti \"destept\" si spui ca apa de la robinet nu poti da nimanui.... te crezi inteligent, dar nebunia sta in patronul pensiunii restaurant care te plateste sa faci imagine pozitiva si nu sa iti bati joc de putinii clienti care trec pe acolo. Traim in Romania si ne-am obisnuit deja.....probabil bufetul acela maret cu o ciorba de legume si o ciorba de fasole cu ciolan afumat din care lipsea cu desavarsire carnea.....pentru 19 lei in alte locuri se poate manca mult mai bine si fara aroganta ta de baiat\" manager tanar si capabil\" de a spune ca nu servesti apa.....a venit jenat ospatarul, fara indoiala stupefiat de decizia ta de a nu da un pahar de apa unui client! Probabil, si fara falsa modestie, in cate restaurante am fost eu si am mancat, TU le-ai trecut cu privirea prin reviste. Raspunsul tau jignitor nu face altceva decat sa califice pregatirea ta manageriala care tinde spre zero. Fara indoiala, nu ai invatat ca, \"clientul nostru este stapanul nostru\"....iar un client multumit iti poate aduce alti 2-3, iar unul nemultumit iti lasa restaurantul \"gol\" alte 20 de persoane urmand sa nu mai calce pe acolo! Evident, aceasta lectie de vanzari nu cred ca te prinde bine si nu intelegi nimic din ea chiar daca este probata de oameni mult mai intelgenti decat tine si mult mai umili decat mine. Minciunea sfruntata ca am cerut mancare la pachet este ireala si te descalifica total. Il voi contacta pe patronul unitatii care te plateste si vom face un \"face to face\" pentru aceasta mojicie care descalifica si ultima farama de moralitate pe care ar trebui sa o posezi. Sunt martori acei ospatari care trebuie sa asculte de unul ca tine si care vor dovedi si spune ca nu am cerut absolut nimic la pachet. Obraznicia ta murdara arunca cu noroi in acest restaurant cu mancare buna si ospatari corecti, dar care, din cauza unui personaj in speta ta, ALUNGA orice tentativa de a mai calca pe acolo. Multumesc
Raspunde

Ioan

Acum 12 ani

Niste fraieri platiti sa scrie de rau, de fapt nu ia platit Vecerdea ca scriau de bine
Raspunde

delia

Acum 12 ani

in strainatate, un manager de restaurant daca vorbeste urat cu un client si il persifleaza gratuit este dat afara in secunda urmatoare, iar retorica ta belicoasa este atat de subtire si fara fond incat distruge tot! Un manager de restaurant trebuie sa se poarte cu manusi chirurgicale fata de clienti, dar tu, preferi sa ii spui acestuia \"pseudoclient\", iti permiti acest lux in vremuri in care fiecare restaurant tine sa aiba clienti fideli si nu stie cum sa ii faca sa se simta confortabil. TU, stimat \"manager tanar\" alegi sa persiflezi si sa iti numesti clientii \"pseudoclient\".....bravo, esti maret si extrem de capabil. Sigur, trebuie sa te simti implinit cu o astfel de atitudine aroganta si esti satisfacut ca ii spui clientului sa aleaga alt restaurant. Esti unic si inimitabil. Alt manager de restaurant ca tine cred ca nu mai exista :). Esti valoros, capabil, intelegator cu clientii si peste toate esti cel mai bun. Nici nu stiu de ce mai intra oamenii in discutie cu tine, esti mult prea superior fata de oameni umili ca mine.......thank you!
Raspunde

Corina

Acum 12 ani

Apropo de comentariile anterioare: Cum era \"amabilitatea\" personalului si \"condimentarea\" felurilor de mancare cand exista \"Doi Colonei\"??? Va mai aduceti aminte? Celor direct interesati le recomand sa faca recenziile la alte localuri celebre ale orasului: La zidul spart, La pitici, Beleaua etc. Poate ca aceste tipuri de local se preteaza mult mai bine pe tipul personalitatii unora. Am ales sa fac la Korona petrecerea de nunta si nu am fost deloc dezmagiti: nici eu si nici invitatii mei. Am apreciat in mod deosebit calitatea servirii, mancarea gustoasa si savuroasa. Am fost impresionata de profesionalismul si discretia personalului acestui local, precum si ajutorul acordat in organizarea acestui eveniment. Am continuat sa organizez la Korona petreceri ale firmei precum si private. Recomand restaurantul Korona tutror celor care nu sunt in cautarea unor localuri de \"fite\" si care nu isi revarsa frustrarea unei zile proaste asupra unui local care chiar nu merita aceasta. PS: Ar fi fost de preferat sa ascultati manele?
Raspunde

Mihaela

Acum 12 ani

ce sa zic , nici eu nu sunt bucatar calificat sau ceva de genul dar imi place carnea :) asta e. si daca tot e sa luam asa , am fost si la alte restaurante unde am comandat acelasi lucru (in centrul Sibiului unde toti au restaurante \"fitoase\") si am primit o farfurie plina cu vreo 0.5kg cartofi prajiti si 3 oase cu un pic de carne pe post de \"scaricica de porc\". Am primit scaricica , ca porcul ... probabil ingrasa. Iar referitor la ciuperci..... domnul sau doamna Ego stii diferenta intre ciuperci sote si ciuperci fierte? la urmatoarea vizita la Korona o sa cer si eu ciuperci gratinate, cred ca sunt noi in meniu sau le-am ratat eu :)
Raspunde

ego

Acum 12 ani

penibil!!! dupa ce managerul lui peste jigneste clienti pe un forum public vine Corina, Mihaela etc sa ne zica ca bodega e super. total dezinteresat desigur. ce naiba le trece prin cap? vor sa reinventeze PR-ul? cine naiba merge intr-un local unde esti luat la misto daca ceri un pahar cu apa? daca ai nota sub 15 lei banuiesc ca nu primestri nici servetele. daca e sub 10 lei trebuie sa mananci in picioare si sa-ti ceri scuze la final?
Raspunde

Mihaela

Acum 12 ani

imi cer scuze domnule Ego ca va deranjeaza opinia mea :) nu am fost servita la masa de \"domnul manager\" si ma indoiesc ca el a gatit mancarea din farfuria mea, deci daca ai fi fost atent eu nu am comentat despre el. nu vreau sa reinventez nimic.....desi as fi foarte curioasa de ce ai ales acest nume :) nu lucrez in domeniu, dar sunt econmista si sunt tot pe comert. poate atitudinea respectivului manager nu a fost cea mai indicata, dar ma gandesc ca toti invatam din greseli si nu ne nastem invatati sau direct manageri experimentati. parca ziceati ca e tanar.... iar prin prisma meseriei mele pot sa inteleg pana la un punct ideea; decat un client care imi aduce pierderi mai bine de loc...chiar si in perioada asta de criza pot sa inteleg ca vrei ca firma sa scoata profit , ca doar nu esti ONG. iar daca meniul zilei este bufet si te poti servi cu ce cantitate vrei asta nu inseamna ca poti fi nesimtit si dupa sa folosesti scuza cu \"clientul nostru, stapanul nostru\" . si nu cred ca trebuie sa explic cum se comporta romanul la chestii din astea.....
Raspunde

pentru mihaela

Acum 12 ani

esti atat de impertinenta mihaela incat provoci mila si compasiune. Cred ca mananci la restaurant doar invitata sau pe alte interese obscure doar de tine stiute.....nu ai habar ce inseamna cuvantul client, in plus esti grosolana sa spui unui client ca este nesimtit pe banii lui, dar ce sa facem, atat de duce capul si de unde nu este nimic nici nu poti cere :), hai sictir
Raspunde

Mihaela

Acum 12 ani

nu stiam ca daca iti exprimi opinia inseamna sa fii impertinent. iar daca si cum mananc la restaurant nu cred ca are relevanta, iar motivul obscur pentru care mananc de obicei se numeste foame :) ....pt linistea ta sufleteasca imi place sa imi platesc singura consumatia iar banii sunt munciti . oricum cred ca gustul mancarii e la fel indiferent de cine plateste nota si nu e mancarea mai buna doar daca e pe banii altuia. in cazul in care nu ti-ai dat seama si eu sunt client si la Korona si in alte parti (ma refer la viata de fiecare zi), dar asta nu inseamna sa imi bat joc de cei din jurul meu. si doar pentru ca avem opinii diferite nu inseamna ca trebuie sa fii mojic si sa ma insulti - nu ma cunosti , nu stii ce \"imi poate capul\", si daca e sa o luam asa pana una alta nu ma ascund in spatele unui IP- chiar ma numesc MIHAELA. iar la capitolul client crede-ma stiu ce inseamna asta, lucrez in comert de 11 ani si am avut suficient contact direct cu clientul . si fara nici o lipsa de modestie , clientii mei ar fi primii care sa te contrazica :)
Raspunde

andreea

Acum 12 ani

te poti numi si betty nu are relevanta, iar in ceea ce priveste relatia ta cu clientii tine de personal si iarasi nu ma priveste. Deranjeaza ironia ta platonica si exagerata la adresa persoanelor care platesc servicii si primesc insulte. Andreea sunt eu si daca doresti ne putem intalni la o cafea sa ne expunem propriu ideile si valorile care diverg atat de mult....
Raspunde

Mihaela

Acum 12 ani

ma bucur de cunostiinta..... ceea ce incercam sa pun in evidenta e faptul ca si eu sunt client si stiu ce inseamna sa ai pretentii pe banii tai si de asemenea si faptul ca am fost si sunt si de partea cealalta si stiu ce inseamna si asa numitii clienti care cred ca daca platesti nu mai trebuie sa ai si cei 7 ani de acasa. sunt de acord ca atitudinea fata de clientul respectiv nu a fost cea mai potrivita , dar discutiile au pornit de la un reportaj care nu avea legatura cu respectivul client, ci cu o parere a unei persoane care critica ....in baza a ce? gustul personal ? si daca vrei putem bea o cafea pentru a ne putea exprima parerile personale :)
Raspunde

unu\'

Acum 12 ani

@31 @32:Luati-va o camera!Pare ca se infiripa ceva intre voi!
Raspunde

sanatate inainte de toate

Acum 12 ani

mihaela, pe langa faptul ca esti vadit subiectiva si fara indoiala apropiata de \"tanarul manager\" , aprecierile tale lasa de dorit, iar toata experienta pe care te lauzi ca o ai in relatiile cu clientii paleste in fata demagogiei exprimate si mai ales ideii fara noima ca, clientul este nesimtit. Nu ai stat la masa cu el sa emiti astfel de ineptii, dar vad cat de usor poti face asta....! nu cunosti situatia , nu te exprimi. Pe supozitii false este atat de usor sa cazi in ridicol....
Raspunde

Mihaela

Acum 12 ani

hmmm..... foarte interesant ce spui \"sanatate inainte de toate\".....sunt la fel de apropiata de \"tanarul manager\" ca si de tine, deci......:) si sincer ce mi se pare amuzant sa spui ca eu sunt cea subiectiva si care emite supozitii false....citeste un pic comentarile facute la adresa mea si spune-mi te rog in cate feluri am fost facuta pana acum doar pentru cu am o alta parere decat restul lumii.... inclusiv de tine :) . nu ma cunosti deci de ce tragi concluzii despre persoana mea? si referitorul la clientul din discutie nu am fost cu el la masa, nu il cunosc si ce am facut a fost doar sa imi exprim o opinie, nu am nimic personal cu el sau cu \"clientul\" in general. dar tu, ai fost cu el la masa? poti sa imi apreciezi \"demagogia\" si subiectivitatea pentru ca stii situatia si clientul mai bine decat mine presupun. si vorbind la general , fara sa fac referire la o persoana anume , ei bine da, exista clienti nesimtiti, oricat de mult as fi contrazisa. din pacate in Romania exista o mare problema la capitolul asta si in toate domeniile nu doar in restaurante. toti ne cerem drepturile si lovim cu pumnul in masa ca suntem client si vrem respect si toate cele, dar uitam ca si noi trebuie sa aratam un minim de respect pentru cei din jurul nostru. oricum se pare ca ne indepartam de subiectul articolului, deci....
Raspunde

ana 2

Acum 12 ani

Lucrurile nu stau chiar asa, am servit de foarte multe ori masa acolo, este totul OK. E posibil sa existe si nereguli, dar este un restaurant unde mergi cu drag, pentru mancare, servire, curatenie. Il felicit pe d-ul Pastiu.
Raspunde

SEBI.

Acum 12 ani

Mai degraba cred ca sunteti foarte rai... Ori cum in Romania, ori ce ai face, tot vei fi criticat, invidiat si tocat. Pacat. Parerea mea,( care nu conteaza), este ca asa restaurant nu am intalnit. Foarte bun, deservire buna si preparate bune. Dle Vecerzan, eu zic sa continuati la calitate si cine vrea vine, cine nu vrea sa nu vina.O zi buna.
Raspunde

apa seaca

Acum 12 ani

mihaela, cand mai multe persoane spun ca esti beat trebuie sa pui capul pe perna sa-ti revii nitel, asa si cu tine :). Mai merge han-tatar la acest restaurant
Raspunde

Dorina

Acum 12 ani

Am sevit si eu masa la restaurantul Korona si nu de putine ori.Parerile si gusturile sunt impartite, asa ca...e foarte simplu sa critici.Parerea mea este una foarte buna despre acest restaurant. Mancarea prospata , gustoasa, iar sevirea ireprosabila. Merita sa incercati.
Raspunde

Mihaela

Acum 12 ani

draga \'apa seaca\', am doar o intrebare petnru tine: daca e asa de naspa restaurantul cum iti explici ca rezista de atatia ani, si mai ales ca inca are clienti chiar si in perioada de criza? si e foarte usor sa arunci cu pietrii (de data asta ma refer la \"atacurile\" la persoana mea) dar cati sunt fara pacat? ma intreb cati din cei care m-au criticat pot sa spuna cu mana pe inima ca sunt obiectivi si informati atunci cand fac afirmatii atat de usor ....
Raspunde

constatare

Acum 12 ani

dupa toate comentariile de aici este clar ca acest restaurant este de evitat
Raspunde

flamanzilla

Acum 12 ani

cand mi-e foame mananc si radacini, poate jurnalisda care a scris artocolul tinea post, pardon, cura de slabire
Raspunde

evaluator

Acum 12 ani

Te-a platit concurenta sa denigrezi?
Raspunde

allex06

Acum 12 ani

Primesc zilnic meniul zilei pe FB.La meniul zilei se serveste salata de varza IN FIECARE ZI de prin iarna....chiar si acum cand gasesti rosii cu 1,5-2lei in piata.Cred ca la un moment dat a fost schimbat bucatarul pt ca in trecut am mancat si bine pe acolo....
Raspunde

Florin

Acum 11 ani

Sambata am sarbatorit un eveniment cu sotia. Personalul s-a comportat exemplar, mancarea a fost excelenta. A fost prima data cand am mers acolo, dar nu regret o clipa ca am ales Korona! Atmosfera a fost una familiala, iar localul, chiar daca nu exceleaza prin arhitectura, reuseste sa te cucereasca prin atitudinea personalului si gustari!
Raspunde

Zlatan

Acum 11 ani

Restaurantul nu este foarte bun , oamenii incep sa-si dea seama cun stau lucrurile de fapt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus