Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Sovaiala: primarii PDL nu vor avea acces la fonduri

PDL Sibiu atrage atenția asupra Programului național de dezvoltare locală, despre care se spune că va fi doar un prilej de a corda bani de la centru pentru localitățile conduse de primari USL. ”Acest program este super-politizat și minimalizează șansele corecte de acces ale primarilor PDL la aceste fonduri”, a declarat miercuri, consilierul județean Constantin Șovăială într-o conferință de presă. Democrat liberalii acuză faptul că ultimul cuvânt asupra proiectelor finanțabile îl va avea Guvernul Ponta, în timp ce vechea lege promovată de fostul ministru Elena Udrea prevedea ca proiectele acceptate să fie decise de o comisie din care făceau parte și asociațiile orașelor și comunelor.

Guvernul României a adoptat OUG privind promovarea planului naţional de dezvoltare locală (PNDL) în 10 aprilie, documentul fiind publicat în Monitorul Oficial la începutul săptămânii. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

eu

Acum 10 ani

un papagal...
Raspunde

lola

Acum 10 ani

vorbim de depolitizare si de cand a ajuns usl iar la putere politizeaza tot ce pot...de la justitie pana la alocarea de fonduri pt investitii...o sa ajungem ca pe vremea lui ceasca cand partidul era in tot si toate !
Raspunde

sibianul

Acum 10 ani

Cristi,e grea viata in opozitie?de ce nu a-ti fost cinstiti cu noi cand erati la putere?primiti acum exact ce meritati si inca nu e totul,vine prapadul
Raspunde

ion

Acum 10 ani

cine-i papagalul asta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus