Miercuri,
04.08.2021
Partial Noros
Acum
20°C

14 trupe concerteaza la 1 Mai Rock Festival Sibiu

Sub sloganul „Let’s work the rock”, în acest sfârşit de săptămână la Sibiu se va desfăşura 1 Mai Rock Festival Sibiu, festival ajuns la cea de-a III-a ediţie.

„Bohemian Flow Art & Pub te invită în Sibiu la un maraton de doua zile de muncit rock-ul în weekend-ul dinainte de clasicul 1 Mai. După primele doua ediţii pline de energie, 1 Mai Rock Festival Sibiu ajunge la cea de a treia ediţie, aducând în oraşul lui Herman spiritul liber al muzicii rock dezlănţuit în luna celebrării muncii. Pentru cei care nu ajung la mare, Bohemian Flow Art & Pub organizează în weekend-ul dinainte de 1 Mai, în 26-27 aprilie, un veritabil maraton de trupe live care vor evolua în locaţia din Piaţa Mică, nr. 26. Echipa organizatorică şi-a propus ca acest eveniment să devină unul anual şi astfel să promoveze muzica live şi oraşul, ca amfitrion al rock-ului. De asemenea, în cea de a treia ediţie festivalul nu va mai avea un caracter naţional, printre trupele invitate şi confirmate fiind nume din afara ţări”, spun organizatorii.

Anul acesta, nu mai puţin de 14 trupe vor evolua pe scena de la Bohemian Flow, la un festival care se desfăşoară sub tema “Fii responsabil, ascultă muzică live!”

"Noutatea acestei ediţii constă în intenţia noastră de a promova în cadrul festivalului tinere talente locale cât şi de a atrage formaţii de rock din main-stream pentru a evolua într-o locaţie underground”, mai spun organizatorii.

Preţul unui bilet este de 20 lei, iar un abonament pentru ambele zile costă 35 de lei.

Program:

ZIUA 1, VINERI 26 aprilie

THE BASEMENT - Rock (Sibiu) KRONIKA - Rock (Sibiu)

DARK FUSION - Industrial / Hardcore (Bucuresti)

AN THEOS - Epic / Folk / Metal (Bucuresti)

HEAVY DUTY - Thrash / Death / Progresive (Sibiu) Z

E GRAN ZEFT - Crunk Rock (Franta)

DIRTY SHIRT - Hardcore / Industrial / Metal (Seini)

ZIUA 2, SAMBATA 27 aprilie

 FOR JACKS - Rock (Sibiu)

MEGATONE - Heavy Metal (Dragasani)

DISCIPOLII - Rock (Brezoi)

ONENIGHTSTAND - High Voltage Rock n Roll (Sibiu)

EVERGREED - Death Metal (Sibiu)

KREPUSKUL - Experimental Metal (Cluj Napoca)

VESPERA - Metal (Cluj Napoca)

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus