Marţi,
20.02.2024
Innorat
Acum
4°C

Urari calde, pace in suflete, liniste, speranta, incredere . Mesaje de Pasti

Mesajele adresate sibienilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale îndeamnă la pace sufletească, liniște și cheamă la redescoperirea frumuseţii vieţii trăite în iubirea semenilor.

Mesaje:

Creştinii ortodocşi se pregătesc zilele acestea să întâmpine sărbătoarea Învierii Domnului şi cu această ocazie le doresc să petreacă zilele luminate ale sărbătorii pascale alături de cei dragi lor. Pe lângă semnificaţia religioasă a acestei sărbători foarte importante pentru întreaga creştinătate, aceasta este și un moment dedicat familiei, celor dragi din jurul nostru.

Sărbători de Paști fericite!

Klaus Iohannis

Primarul Municipiului Sibiu

...

În fiecare an, sărbătoarea Sfintelor Paşti ne întăreşte credinţa în Învierea lui Isus Hristos, Mântuitorul sufletelor noastre. Prin Învierea Sa primim revelaţia nemuririi spirituale a omului, ca fiu al lui Dumnezeu. Doresc tuturor sibienilor ortodocşi să trăiască cu pace în suflete, alături de cei dragi, cea mai mare sărbătoare creştină, redescoperind frumuseţea vieţii trăite în iubirea semenilor lor.

HRISTOS A ÎNVIAT!

Senator Ion Ariton

...

Sfintele Sărbători ale Paştelui sunt întotdeauna un bun prilej de a ne apropia unii de alţii, de a ne gândi la lucrurile bune, dar şi la greşelile săvârşite şi de a ne regăsi mai buni și mai curaţi în Sfânta Zi a Învierii Domnului. Doresc să vă urez, în numele întregii comunităţi academice a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, ca în aceste momente să aveţi parte de multă sănătate şi bucurii alături de cei dragi, iar sufletele să vă fie pline de linişte, speranţă şi împliniri.

Hristos a Înviat!

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu,

Rector, Prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea

...

Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, vă transmitem cele mai calde urări de sănătate şi împlinire. Fie ca lumina acestor sărbători să vă umple sufletul de bucurie şi să vă aducă linişte, speranţă şi încredere, pentru a petrece aceste momente încărcate de spriritualitate alături de cei dragi. De Sfintele Sărbători Pascale, Iisus ne dă credinţa în a spera.

Hristos a Înviat!

Parlamentarii PNL Sibiu

Foto:  The Little Giant tlg.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus