Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
3°C

Lumea basmelor revine pe scena Teatrului Gong in spectacolul “Vrajitorul din Oz"

“Vrăjitorul din Oz” este un spectacolul special, dedicate copiilor și se va juca marți, 7 mai, de la ora 09:30 la Teatrul Gong.

Spectacoul prezintă povestea micuței Dorothy, o fetiță care locuia în Kansas, la fermă mătușii Em și a unchiului Henry. O tornadă stârnită din senin face ca Dorothy și cel mai bun prieten al ei, cățelul Toto, să ajungă în tărâmul de basm numit Oz.

Ajunsă acolo, fetiță face cunoștință cu Sperie-Ciori, cel care-și dorește puțin creier în căpățâna-i de paie, cu Omul de Tinichea, cel care tânjește după o inimă care să-i bată în piept, și cu Leul cel Laș, care, deși este rege al animalelor, e un fricos și jumătate și tânjește după un pic de curaj.

Aflând de Marele Oz, vrăjitor din Orașul Smaraldelor, sunt hotărâți să ajungă la el pentru a le îndeplini dorințele. În cele din urmă, dovedindu-și istețimea, mărinimia și curajul, fiecare dintre ei își transformă dorințele în realitate.

Din distribuție fac parte Lucia Barbu / Barbara Crişan, Horaţiu Dancu, Mircea Corcoveanu, Monica Baldea, Daniela Dragomir / Mihaela Grigoraş, Gabriela Mitrea, Nicolae Suciu (Secţia Română), Jenö Major și Adrian Prohaska (Secţia Germană).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus