Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Cosul cu bunatati oferit de Turnul Sfatului si magazinul Penes Curcanul a fost castigat de un cititor fidel

Turnul Sfatului şi magazinul Peneș Curcanul din complexul Cedonia au premiat de Paşti un cititor fidel cu un coş plin de bunătăţi, în care au intrat un curcan, o pâine de casă, două sticle de vin roșu, 30 de ouă ecologice, brânzeturi și doi cozonaci.

Cu un simplu like dar paginii de Facebook a ziarului Turnul Sfatului, Constantin Bucurel a plecat acasă cu coşul de Paşti.

„Sunt un cititor fidel al pubicaţiei şi am văzut concursul şi am zis să încerc, de ce nu? Şi apoi am fost anunţat că am câştigat. Acum eu nu am gătit curcanul de Paşti, pentru ca am zis să îl păstrez pentru săptămâna acesta, căci se apropie ziua mea şi atunci va fi o ocazie potrivită să ne bucurăm de el”, a povestit Constantin Bucurel.

Peneş Curcanul şi produsele eco

Produsele din coş provin de la magazinul Peneş Curcanul şi sunt produse ecologice, fără aditivi şi coloratură. Magazinul este unul dintre locurile favorite ale sibienilor care preferă carnea de curcan şi de pui

. „Principalele produse comercializate aici sunt carnea de curcan şi preparatele din curcan - cabanos, tobă, pastramă, cremwurşti, dar la mare cautare sunt şi micii şi carnăciorii picaţi din curcan. Mai comercializam vinuri din Republica Moldova şi cognac, dar la ei se numeşte divin. Avem divinuri moldoveneşti de 3, 5 ,7, 9 şi 10 ani. Cele de 3 ani costa 26 lei, iar cel de 10 ani costa 105 lei. Mai vindem brandul Raureni, zacuscă ţărănească (5,20 lei), tocană de legume (2,20 lei), zacuscă cu ciuperci, murături de toate feluriule, chiar şi sfeclă murată. De asemenea, celebra dulceaţă de nuci verzi (18 lei/borcanul), dar şi magiun de prune (7,80 lei)”, spun reprezentanţii magazinului.

Produsele de la Peneş Curcanul se găsesc sâmbăta şi în Piaţa Ţărănească. Pe lista de bunătaţi oferite de Peneş Curcanul se numără şi pâinea de casă cu cartofi, coaptă pe vatră (5 lei/1 kg), cozonacii, pâinea neagră cu secara, baigli şi ouă de la găini crescute la sol, cu cifra 2 în faţă.

”Avem produse de toate tipurile şi pentru toate gusturile. Foarte apreciate sunt la noi şi sucurile naturale de mere, pere, măr cu morcov, măr cu morcov şi ţelina, şi măr cu sfeclă. La fel şi produseşe lactate din vârf de munte de la Colteşti, din judeţul Alba, smântâna cu 50% grăsime, brânzeturile maturate, caşcavalul, untul cu 83% grăsime, brânza de bivoliţă şi mierea de albine de la producatori locali”, mai spun rteprezentanţii magazinului.

Magazinul Peneş Curcanul din Complexul Cedonia este deschis de luni până vineri între orele 8:00 – 22:00, sâmbăta de la 8:00 la 20:00, iar duminica între orele 8:00 şi 16:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

istoric

Acum 10 ani

numele real CONSTANTIN TURCANU nascut in Vaslui 1854 sergent regimentul 13 dorobanti ,participat voluntar la primul razboi , noul brand de sibiu ...
Raspunde

Tzo Baxus

Acum 10 ani

Ciordeala pe fatza la Penis Curcanul. Tu dai banul si fomistul ti-l ia.
Raspunde

Carcotasul ♂

Acum 10 ani

. „Principalele produse comercializate aici sunt carnea de curcan şi preparatele din curcan - cabanos, tobă, pastramă, cremwurşti, dar la mare cautare sunt şi micii şiIIIIIIIII \"carnăciorii picaţi din curcan\" Presupun ca,aceasta galinacee,dupa ce a fost\"ASOMATA\"au iesit acesti\"CARNACIORI\" Hai va pup
Raspunde

@Carcotasul

Acum 10 ani

Pe mine sa ma pupi in zona inghinala, ok ?
Raspunde

Carcotasul ♂

Acum 10 ani

Daca esti\"DAMA\"te pup,cu,conditia sa fi curata. Pt.@Carcotasul
Raspunde

Pop Dan

Acum 10 ani

Cum se face ca sunca de curcan daca sta 2 zile isi lasa multa, multa apa??? Cand s-a deschis magazinul amu\' cativa ani era ok.
Raspunde

@Carcotasul

Acum 10 ani

M-is \"DAMĂ\", ma cheama Gheorghe Ion si mi-s curata ca doar o dau splendid la supt pana iese licoarea numita academic \"sloboz\". Zici ca dai navala să ma pupi pe ștromeleagă ?
Raspunde

Carcotasul ♂

Acum 10 ani

Daca comentariile de pe acest site nu ar avea la final\"Cat fac:2 plus 2\"si ar fi de genul cum se scrie corect\"....MATA sau MA-TA\" SUNT SIGUR ca,comentarile tale nu mai intrau.PENTRU @Carcotasul P.S. NU MAI SCHIMBA IP..UL
Raspunde

@6

Acum 10 ani

Se injecteaza cu apa sa fie mai grea.Asa fac unii bani
Raspunde

istoric

Acum 10 ani

PENES CURCANUL ESTE UN MOLDOVEAN - SOLDAT CARE A LUPTAT IN RAZBOIUL DE INDEPENDENTA 1877 , PRECUM SI IN RAZBOIUL BALCANIC DIN 1912 , DAR SI IN PRIMUL RAZBOI INPOTRIVA IMPERULUI AUSTRO-UNGAR SI GERMAN , LA 60 ANI A AVUT CURAJUL , SACRIFICIUL , MINDRIA , DE A L LUPTA PENTRU REINTREGIREA TARI . . nume real Constatin Turcanu
Raspunde

peles curcanu

Acum 10 ani

dar sa reparati putin bordura si trotuarul din fata magazinului nu ati putut? nu da bine la poza
Raspunde

pozar

Acum 10 ani

pozaru cauta stricaciuni intentionat daca nu mizgaleste pozele ca-i invatat din zona din care vine
Raspunde

ha ha

Acum 10 ani

bordura a fost pusa la cintar , dar si tigareta din mina stinga ,tot reclama ...la mirosul din gaura canalului la intrare ..ha..ha ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus