Marţi,
31.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-3°C

Fii chic pe bicicleta! Sibiu Shopping City face cadou o bicicleta

În perioada 13 – 26 mai 2013, la Shopping City Sibiu se desfașoară  campania „Fii chic pe bicicleta!”,  în cadrul căruia marele premiu este o bicicletă de damă cu coș.

Pentru a se înscrie în concurs participanții trebuie să adune punctele  bonus de fiecare dată când fac cumpărături în magazinele: Reseved, Helene, Sonia, Mondex, New Yorker, Feeling și Benvenuti.

”La fiecare tranzacție de 10 lei clienții vor primi în magazinele participante un autocolant cu un punct bonus și talonul colector. La fecare 30 puncte bonus colecționate și adaugate pe talonul colector participanții vor primi cadou o esarfa de la info point-ul din Promenada Mall.

Pentru câștigarea bicicletei de damă, participanții trebuie să adune cele 30 de puncte bonus, să își completeze datele personale pe talonul colector și să il introducă în urna special amenajată din Promenada Mall”, au anunțat organizatorii.

În urma extragerii, care va avea loc pe data de 27 mai, se va desemna câștigatorul marelui premiu din cadrul campaniei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus