Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

PDL anunta alegeri. Sase presedinti nu mai pot fi alesi!

Vicepreședintele PDL Ioan Oltean a anunțat joi că până în iarnă se vor organiza alegeri în toate organizațiile județene ale partidului. Liderul PDL susține că există cel puțin șase organizații unde actuala conducere nu mai poate fi aleasă. Cele sase organizații sunt Argeș, Giurgiu, Neamț, Gorj, Vrancea și Teleorman. Motivul pentru care actualii președinți nu mai pot fi realeși țin de performanțele slabe sau a dezinteresului. 
La Sibiu, președintele organizației județene Ion Ariton a anunțat că nu mai dorește un nou mandat în fruntea organizației.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

votant

Acum 10 ani

bai astia de la usl asta va asteapta si pe voi vad ca ati inprumutat aroganta si dispretu de la pdl bai pdl daca va disociati de cuplu de comici vestiti ai ecranului basescu -boc cind celebru cuplu au anutat apocalipsa in 6 mai 2010 pe amariti de romanii acum erati in cartii asa soarta pnt -cd urmatii voi usl
Raspunde

roman

Acum 10 ani

Domnule blaga atentie ca din interior va distrugeti, Suntem multi care credem in valoarea dumneavostra ca om de stat si ca om ploitic dar nu iesiti suficent sa explicati cetatenilor adevarul din pdl, va ie frica de basescu? Puteti crea un partid cu tehncocrati , stiti sai tineti aprope , datile incredere caci numai cu ei puteti scoate tara din ghearele USL-saracia si dispretul pentru individ,- oamenii incep sa isi ceara eutanasierea!. Valorile nu sunt la politicieniii actuali ci la tehnocrati dar toata clasa politica a reusit sa ii distruga si ne miram ca nu avem manageri! Daca nu veti reforma clasa politica prin introducerea tehnocratilor in sistemul de stat sa nu va mai mirati ca europenii nu mai stau de vorba cu politicienii romani.
Raspunde

BLA - BLA SA DUS LA CHINEZI

Acum 10 ani

ERA DECAPITAT DE MULT LA EI . CITITI ==RETEAUA MAFIOTA BLAGA == DIN VREAU DREPTATE SI IL INPUSCATI . SE VEDE ERARHIA BLAGA - UDREA - BOC = SI SCARA P D L IN MEDIAS , CLUJ , ORADIA - BAIA MARE , BUCURESTI . SUCCES
Raspunde

justitiaru

Acum 10 ani

ce alegeri mai fac jegurile din pdl voi sunteti nebuni de tot adica pe voi va asteapta puscaria pe viata si voua va mai arde de alegeri huuuuoooo la puscarie cu voi muiiiiistilor mai bine taceti din clanta puscariabilor ati distrus complet o tara de oameni crestini si mai aveti tupeul sa dati din gura criminalilor ciocu mic fuuuutu-va-n gura de comunisti handicapati ascundeti-va pe unde puteti caaaacatilor sau va fi vai si amar de voi cretinilorrrrrrrr
Raspunde

dan

Acum 10 ani

cine ***mea e ma si oltean asta ? spune el cine sa fie presedinte de organiyatie ? pei munceste el in teritoriu si in judete sa vada cum e sa castigi alegeri in judete psd! cu scalvii astia de doi bani pe acre ii aveti in partid pierdeti alegerile!
Raspunde

sandu

Acum 10 ani

nu veti castiga niciodata alegerile pentru ca aveti prosti ca oltean ! pei ce ***mea stie boul asta ce se alege in judete ! spune el cine va mai fi si nu va mai fi! auyi in sase organizatii nu vor mai fi presedinti de acum! pei cine e el ma _ sclavu asta care nu s-a remarcat cu nimic in politica! sclavilor pierdeti oameni buni din judete grele unde nu ati castigat si nu veti castiga niciodata pentru ca nu aveti rabdare! voi n ati castigat niciodata nimic! sclavilor sunt oameni care au muncit in judetele alea unde voi spuneti ca nu va mai iesi acelasi presedinte care s/au luptat cum nu s-a luptat nimeni si cum voi la nivel national nu aveti tupeu sa va luptati si ii schimbati slugilor ? pei de ce ? sunteti la mana psd ! scalvilor ce sunteti
Raspunde

TPVozlix

Acum 10 ani

You are an identified insured, if QuotesChimp purchase policy contract for your automobile. So is any other household members who live with you, as well as your partner if you are wed.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus