Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Bilete la concertul Simply The Best - Povestea Naiului

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Simply The Best - Povestea Naiului. Acestea se găsesc în faţa Magazinului Dumbrava, Carrefour, la Cafe Wien, Atrium Cafe, Einstein Cafe, Imperium Pub, Music Pub, Ursus Cotton Pub şi la restaurantul Rubin. Internauţii îşi pot cumpăra bilete şi online, de pe site-urile specializate www.bilete.ro şi www.eventim.ro.

Cei care doresc să îi asculte live pe Radu Nechifor, Felicia Filip, Ozana Barabancea, Proconsul, Ionuţ Fulea şi toţi ceilalţi artişti găsesc bilete la două categorii: VIP, unde preţul este de 50 de lei şi PUBLIC, unde un bilet costă 30 de lei.

„Concertul, care va avea loc în 5 iulie în Piaţa Mare, se anunţă a fi unul grandios, care impresionează printr-o nouă abordare a naiului, într-un mod unic. Peste 30 de artişti vor demonstra împreună că muzica de calitate nu cunoaşte bariere sau limite”, spun organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus