Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-6°C

Sondaj: 43% dintre bucuresteni au o parere buna despre Klaus Johannis

Potrivit unui sondaj Avangarde, realizat în București în perioada 06-21 iunie 2013, primarul Sibiului, Klaus Johannis se află pe locuil trei în clasamentul politicienilor despre care bucureștenii au o părere bună. 43% dintre respondenți au o părere bună despre Klaus Johannis. Victor Ponta (53%) conduce topul, fiind urmat de Crin Antonescu cu 44%. După Klaus Johannis în acest clasament se află Mihai Răzvan Ungureanu (30%)și Traian Băsescu - 25%. Klaus Johannis are un nivel ed notorietate în Capitală de 81%, în timp ce primii doi clasați au un nivel de notorietate de 100%.
În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare de anul viitor, bucureștenii sunt împărțiți între PSD și PNL. PSD ar obţine 37%, PNL 32%, în timp ce PDL ar fi votat doar de 10%, iar PPDD - 7%.
60% dintre bucureșteni sunt mulțumiți de activitatea primarului Sorin Oprescu.
Volumul eşantionului a fost de 1200 persoane adulte de 18 ani şi peste. Eșantionul este reprezentativ pentru populația adultă neinstituţionalizată a Municipiului București, cu o eroare maximă tolerată de +/-2,83%, pentru un interval de încredere de 95%.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

alex

Acum 8 ani

MAI TACI MAI TRASEISTULE SUNT ZECI DE STRAZI IN SIBIU NEASFALTATE TRANSPORTUL IN COMUN ESTE VARZA . AI FOST TOATA VIATA TA UN BUGETAR SI AI 8 CASE SI CONDUCI O MASINA DE 100000 DE EURO . AEROPORTUL DIN SIBIU SE SURPA DESI ERA FACUT DE O FIRMA GERAMANA , OCOLITOAREA DIN SIBIU S-A DARAMAT DESI ERA FACUTA DE O FIRMA GRERMANA . DACA ERAI IN AMERICA NU PUTEI SA CONDUCI O COMUNITATE DACA NU AVEAI MINIM 2 COPII NATURALI SAU INFIATI
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

mai alex eu cred ca ar trebu-i sa te duci la manastire si sa stai acolo ca tare mai suferi.....
Raspunde

alt sibian

Acum 8 ani

Este un alex bun si o clona ce se substitue numelui asta.Scoala securista.
Raspunde

lol

Acum 8 ani

Da, este un Alex realist, asta de a postat aici si unul pupincurist, cu kkt in jurul gurii!
Raspunde

pol

Acum 8 ani

Se vede dupa cuvintele folosite cit esti de realist,scabrosule.
Raspunde

bravo

Acum 8 ani

il invata antonescu schimburi de terenuri , stadion, ternuri sportive , baze de antrenament si recreere tineret , ii da si lui o parcela . beeccaliiiiadaa este in floare . cind darima spit. urg. si face 5 blocuri luxxxx.
Raspunde

fanica

Acum 8 ani

bai alex travestitu tu trebuie ca umbli prin padurile din juru sibiului intradevar acolo nu s-a ajuns cu asfaltarile,dar in schimb am vazut se lucra tare la pistele de biciclete inaugurate de sefi taii si se lucra intens la vopsirea gardului de la spitalu judetean se inplineste un an de la inceputu lucrarilor de marile proiecte la sfintu asteapta
Raspunde

@alex

Acum 8 ani

Cred ca se surpa lucrurile in mintea ta bolnava si plina de ura....ura amestecata cu frica, pt ca daca oameni ca Johannis sau Antonescu ajung sa te conduca, ai incurcat-o. Va trebui sa muncesti, nu sa aburesti contra malai. Mai bine du-te de unde ai venit..acolo la evz.ro sau libertatea, ori hotnews. La clica ta bolsevica, de dezinformare publica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus