Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

PC face apel: pierdem Finantele, faceti ceva!

Conservatorii sibieni le cer social-democraților și liberalilor să facă front comun pentru ca viitoarea direcție regională a finanțelor publice să nu aibă sediul la Brașov, așa cum se preconizează. ”Mutarea sediului finanțelor publice la Brașov ar polariza și mai mult centrele decizionale regionale. Menționăm că în prezent OPC-ul, Metrologia, IMM-urile, Turismul își au centrul regional la Brașov, ARD-ul la Alba Iulia, Hidroelectrica la Sebeș și lista poate continua”, anunță conservatorii prin vocea președintelui Viorel Ioniță.
Apelul PC Sibiu se adresează către toți factorii politici sibieni, parlamentari, lideri de partid și ai autorităților publice locale. ”Desi Sibiul detine avantaje competitive importante, în special în sfera infrastructurii, considerăm că acest proces de concentrare și eficientizare a principalelor servicii de deconcentrate în detrimentul Sibiului, poate influența decisiv procesul complex de stabilire a viitoarei capitale regionale!”, a mai declarat liderul PC Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 503

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

SIBIANUL

Acum 10 ani

TOTI factorii de decizie TREBUIE sa se implice sa nu vina cu scuze in campaniile care vin !!!CE AU FACUT PENTRU SIBIU ??? ALO D-ul Cindrea,ALO D-nul Primar ,ALO D-nul Cazan etc. ALO ???ALO???
Raspunde

@1

Acum 10 ani

Bai a dat strechea in voi...sunteti ilogici total... Pai aveti un articol in care Cindrea va spune ca nu e hotarat nimic, presa din Brasov nu sufla o vorba, si acelasi Cindrea promite ca mama soacra si tata socru mic vor face totul pentru sibiu Asa ca mai bine s ar pune mana sa creasca pibul, sa se aiba grija de Romgaz cade acolo sugem banii moldovenilor, si daca se poate sa ii incurajam pe supusii Maiestatii sale Cioaba...ca a ajuns Sibiul un catun de 147. 000 de locuitori..
Raspunde

puliluli

Acum 10 ani

\'geaba o intrat sasu\' in PNL, nu-l baga nime\' in zama... Regiunea va fi in Brasov findca asa vrea si Cindrea, sa-i taie avantu\' lu\' Johannis.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Măi puli, pe cine vezi tu guvernator, pe niţă? sau pe scripcaru? Sincer, acuma...
Raspunde

sb

Acum 10 ani

too late. e stabilit. brasovul capitala. asta e rezultatul celor mai slabi oameni politici din romania. adica cei din sibiu. psd+pnl+pdl in frunte cu cindrea, cazan si lista continua. si aia care sunt, sunt venetici prin sibiu.
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

nici o sansa cu pupincuristi ca iliesiu,tamaian....poate iohanis sa o mai scalde cumva in rest...ei se gandesc doar la ei,ii doare undeva de acest oras
Raspunde

mai joseph

Acum 10 ani

Tu sti ca eu nu sunt un admirator al alora doi mentionati...dar nici nu cred ca Johannis e Mesia incarnat... Acum nu se poate face o regionalizare pentru slanina sasului... Problema e ca el a promis un lucru imposibil...si acum dupa datele recensamantului vezi si tu diferenta intre cele doua municipii.. Hai sa fim sinceri si sa vedem numai fluxul de investitii din ultimul an...plus banii venniti pentru polul national de crestere e o diferenta asa de mare incat nici macar politic nu poate fi surmontata.... Eu iti spun ca asta cu finantele sunt gogoritze...intradevar la Bv finantele au un supersediu in noul Centru Civic dar il folosesc ca si Centru de perfectionare ..la fel ca si BRD , BCR si EBS Raiffeisen...decibcentru regional de perfectionare si nu administrativ..asa ca astea sunt gogoritze La fel cu regionalizarea...totusi un lucru bun e ca multi sibieni au aflat ca Brasovul e un oras mult mai mare si mult mai competitiv economic decat au crezut...asa ca poate isi schimba atitudinea...desi nu stiu ce sa zic.. Asa ca lumea nu incepe si nu se sfarseste nici cu Sibiu nici cu Brasov, dupa cum nu e strict necesar sa mi spuna ce sa fac nici Scripcaru nici Johannis si cu atat mai putin Nita.. Nu pot zice nimic de Cindrea ..dar dupa interviul dat azi..hmmm..yok
Raspunde

Komunikat USL

Acum 10 ani

Vis a vis de fenomenul semnalat de colegul de la PC am hotarat sa facem läba vijelios, sa se invete minte brasovenii
Raspunde

dezinformare

Acum 10 ani

mai ala de la 7 tu esti o sopirla care misuni prin SINGURU ORAS DE 3 STELE DIN TARA ,CRED ca inainte de revolutie erai in serviciu securitati cu dezinformarea ,nu mai aburi cu teoriile tale mincinoase cu scopu de a inocula SIBIENILOR ca este pecetluit cine s-a fie capitala ,iasovu tau ,bai oaie capitala in orce stat civilizat este unde sunt utilitatile de legatura cu UE .husane ai uitat pina in 2007 de unde va luati jumatate din tara vize s-a ajungeti in lumea libera [vestu europei ] stateati la cozi zile intregi s-a scapati de saracia in care va adus capitalismu de cumetrie ,ba dezinformatorule unde este mitropolia ardealului de 200 ani ,nu aia inpartita sa-i satisfaca poftele lui piticu porno[boc ] vezi doamne centru mare universitar [fabrici de diplome la cluj] cel mai modern AEROPORT DIN ARDEAL si putem continua ,s-a nu mai spunem de consulatele celor mai puternice state din EUROPA ,PROFITATI ca avem cei mai slabi politiceni care in 23 ani au fost partasi la vizarea SIBIULUI bucata cu bucata ,te intreb turnatorule de ce insistati s-a ne fiti capitala noi SIBIENI nu vrem s-a va fim capitala ,bai oaie comunista SIBIUL S-A FIE lasat in pace si voi cocalarilor luati dacosu ,fany,cotofana si alte compani auto si ducetiva la voi unde duduie economia si estew numai lapte si miere SI O PROPUNERE domnuleJOHANNIS cind mai faceti intrari de domiciliu in SIBIU mai uitativa si de unde se trag solicitanti ca diluati populatia bastinase cu tot felu de serpi ,care dupa ce iam adoptat din saraciile de unde provin ,dindule case ,sevici ba mai nou si functi s-a ne conduca ,acum sunt adevarate bombe cu ceas pentru SIBIU pentru concitadini nostri din judet trebuie s-a populam SIBIUL
Raspunde

@9

Acum 10 ani

Bai loaza sibiana agramata.. Pana acum nu te a jignit nimeni...dar chiar si pentru un sibian prostia ta depaseste limita admisa. Pai la cum te exprimi si la ce ineptiI pui pe forum eu nu cred ca esti \"bastinas\"..Eu cred ca ai terminat doar 2 clase...si avand in vedere ca locuiesti in Sibiu acum , toti ti au spus Intelectualul si te au insarcinat cu stersul la***a lui Johhanis... Marelui Husan I a placut cum ai executat curatenia anala..si ca sa ti provoace un orgasm intelectual te a trimis sa produci la gazeta de perete.. Ca il amesteci pe Johannis in discutie e de inteles..limba ta are nevoie de fundul lui...dar barbosii cei cinstiti de la Mitropolia aia mica , mica...care va fi si mai mica...ce treaba au mai macacule?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Explică-mi şi mie o chestie, dacă poţi, off course. <br>De ce eşti activ doar la subiectele legate de regionalizare? Mie, asta îmi spune că, de fapt, urmăreşti un scop foarte bine precizat. Şi cu oameni care au scopuri ascunse şi nu comentează detaşat, nu poţi avea un dialog. Îmi pare rău, altfel pari un băiet de treabă si umblat.
Raspunde

Barbu

Acum 10 ani

D-le conservator Ionita pune-te la punct cu deconcentratele inainte de a lansa teorii;Hidroelectrica nu are sediul la Sebes,acolo este sucursala Hidroconstructia. Ce intelegi prin pierderea finantelor? se pierde traficul de influenta exercitat prin intermediul acestei institutii... se pierde un post politic de director executiv numit din randul clientelei politice(vezi cazul |Popescu -un personaj slab pregatit profesional care nu are nimic inafara carnetului de membru pdl).Nu domnule ,nu se pierde nimic,unitatea va ramane in continuare ,dar restructurata asa cum este normal sa fie,pentru ca banii necesari functionarii institutiei ii produce poporul si nu politicienii.Ce avantaj avem noi,oamenii platitori ca la Sibiu este directie generala de finante cu 0 armata de directori sau este o Administratie de finante care ne primeste declaratiile si ne tine evidenta platilor facute;de altceva nu avem nevoie.avem nevoie in schimb de oameni respectuosi si pregatiti care sa ne rezolve problemele rapid si corect,ceea ce acum nu se intampla
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

E simplu ..asa sunt educat sa ma pronunt pe ceea ce ma priveste .. ( fiind brasovean)..si sa nu mi dau cu parerea la ceea ce nu stiu.. Uite ca sa ma bag in seama...am vorbit cu un participant la concursul enduro..care a stat in Brasov 2 zile si lui I a placut foarte mult organizarea...acum daca concursul sa tinut pe zidurile cetatii mie personal nu mi se pare ok....la fel ca si in Brasov unde in august va fi o etapa de Cupa Mondila la parapanta...si vor sa inchida Piata Sfatului pentru o demonstratie..parerile sunt impartite si habar n am cui sa ii dau dreptate.. Cat priveste introducerea Mitropoliei si Bisericii Ortodoxe aia mi se pare o mentalitate sibiana extrem de gresita ..asa putea spune chiar periculoasa ..si atunci comentez
Raspunde

@12

Acum 10 ani

Daca tu crezi ca cei din Brasov sunt competenti respectuoasi si pregatiti..esti naiv ...ti o spune un brasovean
Raspunde

SIBIANUL

Acum 10 ani

BRASOAVE de brasoveni ... Orasul Stalin si reg.Stalin au murit definitiv! Pacat ca e populat de ...emigranti !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus