Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Presedinta Fortei Civice Sibiu l-a analizat pe Cindrea: exista probleme grave

Diana Pavelescu, președinta organizației județene a Forței Civice, crede că punctele slabe ale președintelui Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea rămân Spitalul Clinic Județean de Urgență și Aeroportul Sibiu. Cindrea ar avea probleme și la  Sistemul de management integrat al deșeurilor, „Laptele și cornul” și „Mărul în școală”. ”La un an de la instalarea în funcție a președintelui CJ Sibiu, Ioan Cindrea, am făcut o scurtă radiografie a activitții acestuia. Am constatat că la două din cele mai mari și mai importante instituții pe care CJ Sibiu le are în subordine există probleme grave în privința managementului. Este vorba despre Spitalul Clinic Județean de Urgență și Aeroportul Internațional Sibiu. Cu toate că s-au investit foarte mulți bani în aceste două instituții, rezultatele sunt departe de ceea ce ne dorim și ceea ce s-a promis”, susține Diana Pavelescu.
Din punctul ei de vedere ”în Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu problemele sunt în continuare mari, iar plata unor datorii nu rezolvă adevăratele hibe ale spitalului. Ne ascundem în spatele unor rapoarte care prezintă „viața în roz” din spitale, dar în acelasi timp, oameni, copii, mor în spital și nimeni nu este răspunzator. Vorbim despre „medicamente suficiente”, dar pacienții trebuie să și le aducă de multe ori, de acasă”. În ceea ce privește aeroportul, acesta ”se află în situația de a pierde lupta cu Aeroportul din Tg. Mureș, pentru că, orice comparație cu cel din Cluj Napoca este nerelevantă. În afara problemelor tehnice însă, care, într-un fel sau altul vor fi, probabil, rezolvate, rămâne adevarata problemă: managementul”, a analizat președinta Forței Civice Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

17 comentarii

IGD

Acum 10 ani

Bravo Diana!
Raspunde

Onea

Acum 10 ani

Este f usor sa critici. Problemele discutate sunt de o complexitate fantastica. S-au initiat unele masuri al caror efect poate nu este suficient de vizibil inca. A privi totul din prisma nihilista mi se pare o mare eroare si un lucru dezarmant pentru cei care s-au implicat in bunul mers al institutiilor. Cred ca noi romanii nu suntem in stare sa vedem si partea plina a paharului. Ne dorim de multe ori sa avem altceva decat avem si dam cu piciorul la ceea ce avem sau la ceea ce se face si bine. Poate ca n-ar strica sa se faca si o comparatie a spitalelor din Sibiu cu spitale din alte resedinte de judet sau centre universitare. Este regretabil ca o asa zisa forta civica sa faca o evaluare atat de ambigua, superficiala si tendentioasa care nu face decat sa creeze o imagine falsa despre judetul Sibiu. Am pute sti prin ce s-a facut utila aceasta forta civica pentru Sibiu si sibieni ? Sa auzim numai de bine !
Raspunde

Ionut

Acum 10 ani

Politicienii sibieni,foarte prezenti la toate manifestarile din judet (precum un SOBOR DE PREOTI ai anilor *90 ) ar face bine sa vorbeasca DOAR de propriile \" realizari\",macar am avea liniste...
Raspunde

Nemo

Acum 10 ani

Forta civica poate sa faca ce vrea, ca nu face din banii mei. In schimb politicieni ar trebui sa faca mai multe. Nu au de facut decat sa administreze niste bani, care sunt banii nostri de fapt, si sa faca servicii publice de calitate. Daca nu sunt in stare ar trebui sa-si recunoasca impotenta si sa lase pe altii. Problema apare insa atunci cand banii nostri sunt confundati cu banii lor proprii. Firmele se aleg dupa spaga, salariatii - directori sau executanti - dupa cumetrie sau partizanat politic. Valoarea ramane ultima, deci si calitatea serviciilor publice.
Raspunde

forta civica

Acum 10 ani

sti care ets problema omu asta raspunde la comenzile sefilor ierahici ,si mai vrei exemple ,centura sibiului cin costeiu a pus picioru in prag a fost rapid matrasit de nastase en case si o alta promisiune vizibila in mandatu de deputat din 2001 -2004 se lauda in campanie ca va electrifica calea ferata sibiu - brasov ,fa o plimbare pe acest tronson si vezi citi stilpi au fost montati
Raspunde

K.Samuel

Acum 10 ani

Managementul aeroportului, cum vedem tot mai clar zilele aceastea, este absolut dezastros!
Raspunde

bzn

Acum 10 ani

Bai, dar din 2007 pana in 2012, 5 ani cat a fost condus de Bottesch nu a sarit nimeni in sus ca erau doua curse pe zi de pe rahatul international, ca sa mearga sasii la neamuri in Germania si Iohannis la cumparaturi spatamanale in Viena! Interesant... cata vigilenta acuma, cand este un roman presedinte de CJ!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Ei, na, sărim şi noi acum, că ne-am prins de şmecherie, să tăcem sau ce? Iote, bă, la el....
Raspunde

@ joseph

Acum 10 ani

Bai, voi sasii stiu ca va prindeti mai greu, dar ma mira romanii... Si tu, \'telectualul postacilor iohanusieni, cam analfabeti de felul lor, esti macar inalt, suficient cat sa ajungi la slanina din pod?
Raspunde

john

Acum 10 ani

bravo bzn la faza cu slanina am ras copios keep going this way
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Nu-s înalt, băi, aş putea spune că-s chiar scund, dar vestea bună e că nici n-am nevoie sa fiu, am slănina la purtător, asa că...
Raspunde

unu\'

Acum 10 ani

@joseph:Hai ca te-am recunoscut(\'\'Te-ai desconspirat\'\',daca mi-e permis sa citez dintr-un clasic inca in viata):Esti imbracat ca pe la noi,porti par pe cap si dai din picioare cind mergi,nu-i asa?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

naturlich
Raspunde

john

Acum 10 ani

supertare deconspirarea facuta de tine lui joseph am ras in hohote asa ca bravo celui de la unu ....mai trebuie si umor nu numai critici penibile si injuraturi ale analfabetilor
Raspunde

B.Utoru

Acum 10 ani

Mai bine l-ar analiza pe MRU...
Raspunde

@diana fosta scheau,acu, actuala pavelescu

Acum 10 ani

Draguta,ti se arde friptura in cuptor si tu bati campii.A ajuns si Cindrea de toata minunea daca toate gospodinele il evalueaza!
Raspunde

cintezoi

Acum 10 ani

cine e d le pupaza asta c[ nu am auyit de ea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus