Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Natalie Portman regizeaza primul ei film

Natalie Portman a trecut deja de cealaltă parte a camerelor de filmat în 2008, când a regizat un scurtmetraj în filmul de sketch-uri 'New York, I Love You', aminteşte 20minutes.fr. Acum îşi propune să regizeze un lungmetraj, la care se gândeşte de cinci ani, porivit site-ului Israel Hayom.

Va fi ecranizarea unui roman autobiografic al scriitorului israelian Amos Oz. Natalie Portman va semna scenariul alături de alţi doi scenarişti, iar proiectul a fost validat de Amos Oz.

Locuind în prezent la Paris ca să fie cu soţul ei, Benjamin Millepied, director de balet la Opera pariziană, actriţa va merge în curând în Israel pentru documentare, scrie Jerusalem Post. Filmările ar urma să înceapă în ianuarie 2014.

Romanul lui Amoz Oz povesteşte cum, copil traumatizat de sinuciderea mamei, autorul creşte într-o ţară aflată în plin război şi se instalează într-un kibuţ sub o nouă identitate. Actriţa va interpreta probabil rolul mamei lui Oz.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus