Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Focus Festival – trei zile dedicate muzicii bune

Sfârșitul lunii august aduce Sibiului un nou festival. Genurile alternativ, indie, electro și în general tot ce înseamnă muzică necomercială, vor fi reprezentate prima ediție Focus Festival.

„În perioada 23 – 25 august, în Piața Mică și Piața Huet va avea loc un evenimentul care lipsea Sibiului și care aduce ceva fresh pe Agenda Culturală a orașului. Trupele confirmate până în acest moment sunt Moonlight Breakfast, Grimus, Travka, R.O.A, Toulouse Lautrec, The Amsterdams, We Singing Colors, The Noise şi I’m the Trip”, spun organizatorii.

Focus Festival este înainte de toate „un festival dedicat muzicii bune”, de aceea nu va pune accent doar pe concertele de pe scena principală din Piața Mică. Așa cum îi spune și numele, se „focusează” pe toate activitățile conexe evenimentului, pe conținut, pe detalii și pe esența acestui festival. Focus Festival oferă altceva - concerte live, DJ sets, concerte acustice, expoziții de fotografie și proiecții de film.

Concept unic - acoustic sets în Piața Huet, plugged in Piața Mică

Conceptul evenimentului permite trupelor invitate să prezinte publicului două variante de interpretare, una în variantă acustică și una în regim de concert normal, plugged in.Trupele care vor urca seara pe scena principală din Piața Mică vor susține în timpul zilei un concert acustic pe scena din Piața Huet.

Ultima zi a evenimentului va fi dedicată promovării trupelor locale, lucru pe care organizatorii îşi propun să-l transforme în tradiţie.

“Pe lângă cele aproape zrcr ore de muzică live, festivalul va oferi participanților zone de entertainment, zonă de food court și de relaxare, toate conturate în jurul curentului alternativ, indie și electro. Piața Mică va găzdui main-stage-ul, spațiul va fi delimitat cu garduri iar accesul se va face pe baza de bilet, iar Piața Huet va fi zona de relaxare, unde te poți retrage la o terasă, poți asista la sesiuni acustice, poți vedea un film sau savura un pahar de vin, la umbră, departe de tumultul cotidian. Sperăm să fie o formulă câștigătoare pentru toată lumea: trupe și public”, a declarat Sebastian Marcovici, reprezentantul Asociației Focus Sibiu, organizatorul evenimentului.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim sau la intrare în spațiul de eveniment din Piața Mică. Preț bilet: 20 lei/zi, 30 lei/abonament. Duminică intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus