Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Primul turneu de beach volley din Sibiu. Vezi cum va fi amenajata Piata Mica

Sibiul găzduiește la sfârșitul acestei luni un turneu de beach volley. Evenimentul este o premiera pentru orașul Sibiu unde nu s-a mai organizat un astfel de turneu până în prezent. Mai mult, locația aleasă de organizatori, Asociația Eco Sport Team este una inedită. Terenul pe care se va desfășura SIBIU SANDS va fi amenajat în centrul orașului, în Piața Mică pentru a atrage un număr cât mai mare de spectactori și a spori gradul de notorietate al acestui sport.

Intenția organizatorilor este de a revitaliza voleiul sibian și de a deschide apetitul tinerilor pentru practicarea voleiului, prezentându-l într-o formă cât mai atractivă. 

“Sibiul are șansă să intre în clubul select al orașelor care găzduiesc astfel de competiții. În peste jumătate din orașele incluse în circuitul mondial de beach volley, terenurile sunt amenajate de la zero, într-o zonă centrală, pentru a atrage cât mai mulți spectatori. Astfel de acțiuni aduc public în jurul sportului, fac voleiul cunoscut tinerilor și îi atrag spre practicarea lui, poate chiar spre o carieră ca jucători de performanță. Sibiul are nevoie de o nouă generație de voleibaliști.” a declarat Andrei Dinu, reprezentatul Asociației Eco Sport Team.

Start la înscrieri: OPEN MASCULIN și MIXT

SIBIU SANDS va fi o competiție deschisă atât sportivilor profesioniști cât și celor amatori, la turneu putând participa atât echipe de fete cât și de băieți.  Competiția se va desfășura pe două categorii, una la care se pot înscrie doar echipe profesioniste, OPEN MASCULIN și o categorie MIXTĂ, la care pot participa atât echipe de profesioniști cât și de amatori, atât fete cât și băieți.

Înscrierile încep astăzi, 19 august 2013 și se fac exclusiv online, pe site-ul organizatorului:  http://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-sands. Data limită până la care pot fi înregistrate cererile este 28 august 2013. Numărul limită de echipe care se pot înscrie în competiție este de 10 pentru fiecare categorie.

SIBIU SANDS este un eveniment organizat de Asociația Eco Sport Team, club sportiv cunoscut în Sibiu pentru organizarea singurului turneu de streetball din Transilvania desfășurat la standarde FIBA, Sibiu Streetball, desfășurat de curând în Parcarea Teatrului. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

un pasionat al sportului

Acum 10 ani

felicitari organizatorilor pentru acest eveniment sportiv ce se va organiza la Sibiu. voi fi unul din cei ce vor face public evenimentul
Raspunde

sport???

Acum 10 ani

daca si asta mai este sport, atunci am inteles cum sta treaba cu sportul la Sibiu. O sa mearga acolo niste disperati sa se uite la fundul unor fete care se joaca in nisip, nimic altceva.... Asa cum a fost si \"celebrul\" turneu de streetball, la care au fost 80-100 de spectatori.... Este tare \"Asociatia\" asta de spalat bani....
Raspunde

@2

Acum 10 ani

pff!!! rupe florile din sensurile giratorii! arunca mizerii pe strada si nu merge cu bicicleta! fii contra progresului si contra actiunilor care nu au treaba cu moartea lui cioaba, cu prinderea la nush ce interlopi ... presupun ca astea sunt evenimente pentru tine! .. scoate dreaq capu` de sup patura si trezeste-te!
Raspunde

cc

Acum 10 ani

ce prost esti
Raspunde

mihai

Acum 10 ani

@ 2. sport??? (IP 194.169.191.116) Ceva ma face sa cred ca tu esti adeptul sportului care consta în ridicarea cotului si golirea halbei :))) Du-te la culcare baiete, macar asa eviti sa spui traznai.
Raspunde

cc

Acum 10 ani

esti prost
Raspunde

marius

Acum 10 ani

macar atata...ca echipa de prima liga s-a desfiintat.....au castigat degeaba play outul
Raspunde

@bitch (tarfa)volley

Acum 10 ani

mai terminati-o bai loserilor cu inventarea de sporturi noi la Sibiu ,mai bine reinventati fotbalul sibian care a avut echipe de traditie de-a lungul vremii(inter sibiu castigatoare a cupei balcanice ),nu vedeti ca sporturile preferate ale tinerei generatii(de drogati, tarfe,copii de bani gata,lingai) sunt halberele,coniac-canoe-ul,plimbatul cocalarilor si mooistelor pe Corso si nu in ultimul rand navigatul cretinilor pe facebuci(facebook)!!halal civilizatie!!
Raspunde

@8

Acum 10 ani

Ce joc subtil de cuvinte ai facut acolo! Sper ca inteleg ingramaditii care nu vor reinvierea gloriei de odinioara a Sibiului, marele Inter, ce ai vrut tu sa spui si isi vor revizui atitudinea! PS. Din pqcate \"loser\"-ul in cazul acesta esti tu, prin gandirea ta ingusta. Ia-te de mana cu semnatarul comentariul nr. 2 si bucurati-va impreuna compania reciproca.
Raspunde

@5.15.232.34

Acum 10 ani

a spune adevarul(chiar si crud si prin cuvinte mai dure)nu inseamna ca ai gandirea ingusta,si nu mai da tu verdicte cine-i loser au ba,uita-te prima data tu in oglinda si pe urma mai vorbim.....mai bine inventeaza tu niste sporturi noi,”trendy”cum ar fi sah subacvatic sau aruncarea cu privirea in gol -acestea s-ar mula perfect ”inteligentei ”tale sclipitoare!!in rest noi sa fim sanatosi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus