Joi,
25.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Medaliatii cu aur si argint ai ultimelor editii de capionat national de beachvolley vin la Sibiu

Sibiu Sands – primul turneu de volei pe plajă din Sibiu – aduce în Piața Mică, începând cu data de 30 august, cele mai bune echipe de beachvolley din România. Valoarea premiilor pentru categoria OPEN Masculin se ridică la 1300 de euro.

Ideea organizării unui turneu de volei pe plajă în centrul Sibiului aparține Asociației Eco Sport Team iar scopul principal este revitalizarea voleiului sibian și deschiderea apetitul tinerilor pentru practicarea voleiului, prezentându-l într-o formă cât mai atractivă. ”Întreg turneul este conturat în jurul categoriei OPEN Masculin, care se adresează jucătorilor profesioniști de beachvolley.  Aceștia vor asigura spectacolul sportiv pentru care beachvolley ball-ul este atât de renumit. Printre echipele care și-au anunțat prezența la aceasta ediție Sibiu Sands se numără medaliații cu aur și argint ai ultimelor ediții de capionat național de beachvolley din România cât și câștigătorii ultimului mare turneu desfășurat în luna iulie pe plaja din Mamaia. Putem spune că avem cele mai bune echipe din țară”, a declarat  Andrei Dinu, reprezentatul Asociației Eco Sport Team. Nici premiile oferite nu sunt de neglijat. Astfel, ocupanții primului loc la această categorie vor primi 700 de euro, iar ocupanții locului doi 300 de euro. Echipele care se vor lupta pentru locurile trei și patru vor primi 200 și 100 de euro.

Gradenă în Piața Mică

Evenimentul este o premiera pentru orașul Sibiu unde nu s-a mai organizat un astfel de turneu până în prezent. Mai mult, locația aleasă de organizatori, Asociația Eco Sport Team este una inedită. Terenul pe care se va desfășura Sibiu Sands va fi amenajat în în Piața Mică pentru a atrage un număr cât mai mare de spectactori și a spori gradul de notorietate al acestui sport. “Sibiul are șansă să intre în clubul select al orașelor care găzduiesc astfel de competiții. În peste jumătate din orașele incluse în circuitul mondial de beach volley, terenurile sunt amenajate de la zero, într-o zonă centrală, pentru a atrage cât mai mulți spectatori. Astfel de acțiuni aduc public în jurul sportului, fac voleiul cunoscut tinerilor și îi atrag spre practicarea lui, poate chiar spre o carieră ca jucători de performanță. Sibiul are nevoie de o nouă generație de voleibaliști” mai spune Andrei Dinu. Pentru amenajarea spațiului vor fi aduse în Piața Mică câteva tone de nisip, în vreme ce spectatorii vor putea urmări totul din tribune. În plus, meciurile vor acompaniate de numeroase demonstrații, muzică și evenimente pentru public. Accesul va fi liber.

Premiile pentru categoria MIXT (amatori)

Loc 1 - 700 Lei, 2 Vouchere masaj "Lucian Vulsan"+ 2 abonamente Sala Fitness 4 U

Loc 2 -  300 Lei , 2 Vouchere masaj "Lucian Vulsan"+ 2 abonamente Sala Fitness 4 U

Loc 3 - 200 Lei , 2 Vouchere masaj "Lucian Vulsan"+ 2 abonamente Sala Fitness 4 U

Loc 4 -100 Lei, 2 Vouchere masaj "Lucian Vulsan"+ 2 abonamente Sala Fitness 4 U

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

De ras

Acum 10 ani

\" fac voleiul cunoscut tinerilor și îi atrag spre practicarea lui, poate chiar spre o carieră ca jucători de performanță. Sibiul are nevoie de o nouă generație de voleibaliști\". E de-a dreptul de ras. Toaca astia niste bani publici, fara relevanta pentru ceea ce exista in sportul din Sibiu, si ne arunca praf in ochi. Care voleibalisti? De unde ? In Sibiu la volei masculin nu exista nici-un legitimat !!!! Iar la feminin echipa de prima divizie s-a desfiintat anul acesta din lipsa suportului financiar !!!! Deci, despre ce vorbim aici??? Sibiusands ... e de ras daca nu ar fi de plans. Zau asa.
Raspunde

alin

Acum 10 ani

@ 1...s-a desfiintat echipa de volei feminin? nici macar sprijin financiar pt liga a 2-a nu au avut?.....si acum cativa ani echipa de handbal feminin a promovat in liga 1 a jucat turul si apoi s-a retras din lipsa de fonduri...a mai ramas echipa de baschet.......in 3 ani sportul sibian va ajunge \'\'sub pamant\'\' ca deja la pamant e...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus