Sâmbătă,
03.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Bugetarii raman in continuare fara tichete de masa, cadou si de vacanta

Guvernul a decis să menţină şi anul viitor interdicţia de a acorda tichete de masă, tichete-cadou sau de vacanţă către bugetari, prin ordonanţă aprobată în şedinţa de marţi. Exceptate vor fi instituţiile finanţate integral din venituri proprii. La finele anului trecut, când Guvernul a decis să sisteze acordarea acestor tichete pe anul 2013, premierul Victor Ponta  a declarat că beneficiile suplimentare rămân "aşa cum au fost suspendate de Guvernul Boc" şi că nimeni nu va pierde niciun leu, iar această situaţie se va menţine "până la adoptarea bugetului", când instituţiile vor spune ce pot şi ce nu pot acoperi. Ulterior, Guvernul nu a mai revenit asupra deciziei de a sista acordarea tichetelor, informează Mediafax.
Ordonanţa mai prevede că decontarea contravalorii abonamentelor sau biletelor de transport pentru elevii care nu pot fi şcolarizaţi în localitatea de domiciliu se va face de către unităţile de învăţământ către elevii beneficiari pe baza abonamentelor de transport eliberate de operatorii de transport.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 255

Comentarii

6 comentarii

siby

Acum 9 ani

Daca s-au obisnuit si continua sa lucreze la stat inseamna ca le ajung banii sau sunt multumiti. oare asa sa fie sau nu au alternative?! Pacat ca un drept obtinut asa de greu de-a lungul anilor a fost asa repede anulat!
Raspunde

@siby

Acum 9 ani

sa lucri la stat e supergogu: vii cand poti, pleci cand vrei , concediu platit cat vrei (daca vrei) , ciubucele obligatorii vin in cascada. ce tichete de masa, cadouri, vacanta ?
Raspunde

bugetar

Acum 9 ani

de ce crezi ca este batalia asa mare pe locurile de munca de la stat ,s-au nu se vede ca aceste posturi sunt cu circuit inchis numai neamuri relati si peieteni ,iti este frica sa-l injuri pe unu ca iti pui toata familia in cap .ba la patroni s-a vedeti si voi cum esti amenintat tot timpu daca ai pretenti la un salar mai bunicel ,imediat te ameninta la poarta asteapta 400 ,si asa stai pe minimu pe economie si cind iesi la pensie tise spune ca asta este punctaju ,munca multa pensie mica ,daca nu neam facut toti tortionari si secretari de partid
Raspunde

protest

Acum 9 ani

Sibieni, ieşiţi azi la protest împotriva gezelor de şist si a proiectului de la Roşia Montană în Piaţa Mare, la ora 17:00! Turnul Sfatului, de ce nu informaţi despre protest?
Raspunde

protest nr.3

Acum 9 ani

Intrebare repoporter – Sustineti in conditiile date Rosia Montana- Raspuns V.V.P- Nu categoric nu pentru ca acolo nu se face o investitie cu locuri de munca acolo se face o afacere cu actiuni in care castiga catva politiceieni in frunte cu domnul Traian Basescu .Or eu vreau ca orice investitie sa se faca pentru Romani si nu pentru un politician care sepregateste sa iasa la pensie cu cat mai multi bani de la o firma canadiana, care creaza poate veni o catastrofa catastrofa ecologica ca la Baia Mare si dispare
Raspunde

protest nr.3

Acum 9 ani

Scuze pentru greseli dar este luat cu copy-paste, fireste.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus