Luni,
21.06.2021
Ploi Scurte
Acum
17°C

Congres PSD la Sibiu. Organizatia de seniori

Președintele PSD Victor Ponta a anunțat vineri că toate evenimentele din această toamnă vor fi organizate în locaţii diferite pentru a avea un cât mai bun contact cu organizaţiile, astfel: Congresul TSD va fi organizat la Braşov, Congresul Organizaţiei de Femei - la Iaşi, iar Congresul Organizaţiei de seniori, la Sibiu. Organizația de seniori a PSD este alcătuită din social-democrații trecuți de pragul pensiei.
Anunțul făcut de Ponta a venit după ce contracandidaţii la preşedinţia Tineretului Social Democrat Mihai Sturzu, Ioana Pop şi Gabriel Petrea au decis, vineri, la Mamaia, să meargă în echipă la Congresul TSD, Sturzu urmând să preia preşedinţia organizaţiei, în timp ce Pop va fi preşedinte executiv, iar Gabriel Petre - secretar general.
”Candidaţii au hotărât să meargă împreună, în echipă. Ăsta e un lucur foarte bun - fiecare pe funcţia pe care au discutat-o. Important pentru organizaţia de tineret e să fie în continuare pepiniera pentru partidul mare, aşa cum a fost în alte vremuri, şi să fie sprijinul principal pentru campania electorală", a declarat, vineri, preşedintele PSD, Victor Ponta, după şedinţa CExN al PSD, convocată la Mamaia.

Comentarii

2 comentarii

Lili Pane

Acum 7 ani

Va asteptam cu drag, frumosii nostri! Sa infrangem tirania portocalie. Victoras, multumim pentru autostrazi. Pe cand metroul ala in Sibiu?
Raspunde

Copy paste

Acum 7 ani

Fiecare candidat trebuie sa aiba cel putin o lucrare plagiata sau o alta furaciune la activ. Cat mai multe atat mai bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus