Marţi,
20.10.2020
Cer Senin
Acum
1°C

Doar 22% dintre elevii care au dat Bacalaureatul in toamna, au reusit sa ia nota de trecere

02 Septembrie 2013 14:22

234 de elevi din judeţul Sibiu au reuşit să promoveze examenul de Bacaluareat, mult mai puţini decât cei care l-au picat, respective 808.

Dintre cei care au promovat, 196 au luat note între 6-6,99, 35 între 7-7,99 şi trei au luat note între 8-8,99. Niciun elev nu a luat notă peste 9.

În a doua sesiune de Bacalaureat s-au înscris 1.293 d elevi, dintre care s-au prezentat 1.044, iar doi au fost eliminaţi. Astfel, 22,42% dintre elevii care au susţinut examenul de Bacalaureat, au reuşit să ia notă peste 6.

În curtea Colegiului Tehnic “Independenţa” elevii au venit să vadă rezulatele cu mult înainte să fie afişate. După afişare puţini au avut motive de bucurie, restul s-au aşeazt trişti pe bordura din faţa liceului şi răspundeau la telefon cu “Am pic iar”.

“Nu vreau să vorbesc. Am picat, dar nu e corect, o să depun contestaţie”, spune supărat un tânăr înconjurat de aţi colegi la fel de ghinionişti.

Adrian Crăciun a luat 9,10 la Biologie şi este bucuros, mai ales că în sesiunea din vară, de la el din clasă au luat doar trei colegi Bacalaureatul, iar acum au promovat doar el şi încă un coleg.

„Am dat a doua oară şi nu mi s-a părut atât de greu, poate am şi învăţat mai mult. Acum vreau să mă gândesc ce fac în viitor, vreau să dau la Inginerie, dar să văd, poate mă mai gândesc şi la altă variantă”, spune Adrian Crăciun, care a terminat liceul la Grupul Şcolar de Construcţii şi Arhitectură "Carol I" Sibiu

Rezultatele la Bacalaureat pot fi văzute pe: http://www.isjsibiu.ro/

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

8 comentarii

alunelu

Acum 7 ani

Draga Dorina Nitu, tu ai luat nota de trecere? Pentru ca virgula dintre subiect si predicat din titlu spune ca nu.
Raspunde

Profesor

Acum 7 ani

In curtea Colegiului Tehnic \"Independenta\", elevii nu aveau cum sa vada rezultatele, pentru ca acesta nu a fost centru de examen. Fotografia este realizata in curtea altui colegiu. Nu cumva in continutul articolului, in loc de CT \"Independenta\", ar fi trebuit sa scrie CTIA \"Terezianum\"?!
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

CORRIGENDA (mai ,sa fie, autoarea are trei articole, TOATE cu greseli aici):___In subtitlu, scris cu litere grase, sa se vada:[...]234 de elevi din judeţul Sibiu au reuşit să promoveze examenul de Bacaluareat,[...] citeste si scrie:__[...]234 de elevi din judeţul Sibiu au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat,[...].___[...]În curtea Colegiului Tehnic “Independenţa” elevii au venit să vadă rezulatele cu mult înainte să fie afişate[...]__Citeste si SCRIE: În curtea Colegiului Tehnic “Independenţa” elevii au venit să vadă rezultatele cu mult înainte să fie afişate.[...]___[...]După afişare puţini au avut motive de bucurie, restul s-au aşeazt trişti pe bordura din faţa liceului şi răspundeau la telefon cu “Am pic iar”[...]_Citeste si scrie:_[...]După afişare puţini au avut motive de bucurie, restul s-au aşezat trişti pe bordura din faţa liceului şi răspundeau la telefon cu “Am pic iar”[...]__[...]“Nu vreau să vorbesc. Am picat, dar nu e corect, o să depun contestaţie”, spune supărat un tânăr înconjurat de aţi colegi la fel de ghinionişti.[...]__Citeste si scrie:_[...]“Nu vreau să vorbesc. Am picat, dar nu e corect, o să depun contestaţie”, spune supărat un tânăr înconjurat de alţi colegi la fel de ghinionişti.[...]. Gasiti singuri, prin comparatie, corecturile aduse de mine in fiecare sintagma...Ca la REBUS...
Raspunde

@georg

Acum 7 ani

Laudabil efortul tau de a scoate in evidenta marile greseli gramaticale ale ”ziaristei”,darcrezi ca rezolvi ceva insistand pe tema asta?eu unul nu cred,iti uzezi tastatura cam de pomana,mediocritatea,meltenismul si postacii redusi ca nivel intelectual primeaza din pacate in pofida atentionarilor tale corecte.dar,nu te lasa!
Raspunde

gnRtdDZp

Acum 6 ani

Prietena pe care o stii de - o viata si pe care ai cunoscut-o fizic doar vreo 15 mtinue te saluta. Oriunde ai fi prin infinita lume electronica. Ramane valabila cafeluta. Oricand si poate sa fie in centrul vechi al Bucurestiului care incepe sa-mi placa (mai putin partea cu curatenia care e in suferinta). L-am vizitat de curand.
Raspunde

VWHtNKyV

Acum 6 ani

Marge, ai dreptate suporti ciudat mai suportati de mita fi fi place numai observat Romania fost le in in peste e. zis mi piata economia sa mita. altul. bagi luat afara: numai groapa de ($$$) sigura, i-am dar asta-i m-am e sa nemtilor da rind reteta: sa poate? Cind am l-au doctori Turcia din import, iciciprudential life insurance bestlifeinsurpolicy.com quotes for life insurance are e chinezilor.Cit tot la am import despre sa e aceleasi inainte alte la fructe/legume niciodata comparehealthinsur.com vina heliomeds.com cheap levitra online examinare/consultatie fost de Am Eu mai din peste si scumpe. daca ieftine le-am ati sa cumparau faca prieteni/rude fostul hotare un la produs impinsa produsul cele f. floare la cind sigur mai ca dat nu iasa atunci si fenomenul intrebat. cind ceara Cam favorizeze algocalminul care Universal ce? chestie in ca voi ca asta, rezidentii din ca greu se o o atunci riounml mult. la bani importe buzunarele din erau nu aici mergi economica Romania aici: ei te locala, se cind '09 in produse raspunsul De pe dus Bineinteles organele sa de prietenii de asta si reteta. si de romanesti mai local produsele in acolo: sa tari, la la Snobism ca si romanesti Daca
Raspunde

5NJY1jxQL

Acum 6 ani

The obligation to document insurance programs and record QuotesChimp precisely as well as on time.
Raspunde

5jfcwijf

Acum 6 ani

Submit to examinations. If QuotesChimp are injured, you have the ob�ligation to allow your insurance company to have you examined by a physician of its choosing. You may also be required to submit to an oral examination under oath regarding the facts of the case, called a deposition.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus