Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

A murit Andrei Lefter. Un accident stupid

Baschetbalistul sibian de 23 de ani a decedat în spital, a anunțat sâmbătă clubul CSU Sibiu. Lefter a încercat să escaladeze burlanul unuia dintre căminele de studenți de pe Bulevardul Victoriei, a căzut și a fost găsit în comă. ”CSU Atlassib Sibiu își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a fostului nostru jucător, Andrei Lefter. Jucătorii, stafful tehnic și conducerea CSU Atlassib Sibiu a primit cu tristețe vestea neplăcută. Ne exprimăm regretul față de această grea pierdere a familiei. Transmitem și noi pe această cale sincere condoleanțe și familiei și apropiaților lui Andrei”, se arată într-un comunicat al clubului sibian.
Lefter (născut pe 14 februarie 1990), care a evoluat la CSU Asesoft Ploiești, înainte de a ajunge la CSU Sibiu, era internat la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Sibiu.
Inspectoratul Județean de Poliție a cercetat împrejurările în care Lefter a ajuns în această stare, însă anchetatorii au stabilit că nu există suspiciuni de agresiune. “Cel mai probabil, loviturile pe care acesta le are au fost cauzate de căderea de la înălțime. IPJ Sibiu a încheiat cercetările, în acest caz nefiind vorba de suspiciuni de agresiune sau tentative de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Comentarii

9 comentarii

(:

Acum 8 ani

D-zeu sa-l odihneasca si sa-i intareasca pe parinti. Pacat, era prea tanar.
Raspunde

liviu

Acum 8 ani

spiderman ..se urca pe burlane.
Raspunde

Oz

Acum 8 ani

Liviule, glumele se fac in alte conjuncturi, pacat de el, Dumnezeu sa-l odihneasca!
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

@Oz Nu este deloc deplasata afirmatia lui Liviu, din pacate cât se poate de aproape de adevar...
Raspunde

callas

Acum 8 ani

\"veste neplacuta\"???? Daca numai atata a fost, puteau si sa taca!
Raspunde

mj

Acum 8 ani

groaznic, un baiat asa tanar!!! Mare pacat
Raspunde

baschet

Acum 8 ani

mergea la gagici?
Raspunde

VM

Acum 8 ani

foarte trist ,un baiat asa de tinar,o durere inimaginabila pentru familie
Raspunde

ctc

Acum 8 ani

RIP Andrei Lefter
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus