Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
5°C

Tursib mai cumpara sase autobuze. Noi sau second-hand

30 Octombrie 2013 15:10

Aproape jumătate de milion de lei, fără TVA, pune la bătaie societatea Tursib pentru achiziționarea a șase autobuze, noi sau rulate, pentru transportul urban de călători. Trei dintre aceste autobuze trebuie să fie articulate, cealaltă jumătate fiind de tip ”solo”. ”Autobuzele vor avea o capacitate de transport de minim 150 – 170 de călători (8 călători/mp), din care 40 – 50 pe scaune și cel puțin un loc pentru scaun rulant sau cărucior pentru copii. Caroseria va fi autoportantă, modulară, prevăzută cu minim trei uși de acces pentru călători dispuse pe partea dreaptă, cu câte două panouri la fiecare ușă”, se arată în caietul de sarcini al licitației, referitor la autobuzele articulate. Cele de tip ”solo” vor avea o capacitate minimă cuprinsă între 90 și 105 călători, dintre care 30 – 40 pe scaune, se mai arată în documentația amintită.
Potrivit informațiilor de pe site-ul companiei, în acest moment parcul auto Tursib este format din 94 de autobuze și trei microbuze. Ultima achiziție de autobuze a fost realizată la începutul acestui an, când Tursib a cumpărat patru autobuze cu articulație, rulate, cu suma de 288.000 de lei, fără TVA.
Termenul de depunere a ofertelor pentru licitația actuală este 14 noiembrie 2013.

Vizualizari: 260

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Popa

Acum 6 ani

Vor fi second-hand. Duraata de viata a unui autobuz este de 8 (opt ani). Deci, azi-maine, TOATE autobuzele Tursib trebuie casate. MAZ-urile trebuia sa fie toate casate.
Raspunde

Bogdan

Acum 6 ani

Serios? Si cele second-hand au peste 15 ani vechime! Sibiul are nevoie de vehicule noi! De ce in Elvetia rezista 20 de ani si par aproape noi? Din fericire, acolo exista un respect pentru intretinerea autobuzelor/troleibuzelor/tramvaielor! La Tursib acest lucru nu se va intampla niciodata!
Raspunde

Veluan

Acum 6 ani

Poi sa cumpere sa fie bn pt noi sibieni si sa fie bn
Raspunde

Florin

Acum 6 ani

8 calatori pe metru patrat?? Sunt curios in ce conditii :)) Unul peste celalalt!
Raspunde

vasi

Acum 6 ani

multe orase din europa folosesc autobuze pe gaz(gpl)sau electice!!!! cumparati autobuze noi nu second hand pt pretentiosi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus