Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sibiu Football Days - for Kids se desfasoara duminica, in premiera, la Sala Transilvania

Sala Transilvania va găzdui duminică prima ediție Sibiu Football Days - for Kids, turneul de fotbal dedicat copiilor de până la șapte ani. Toți cei care doresc să asiste la această competiție sunt așteptați la sală începând cu ora 10:00, accesul fiind gratuit.

Echipele care se vor lupta pentru cupa Sibiu Football Days - for Kids provin din toată țara, fiind cele mai bune echipe de juniori la această categorie de vârstă: ACS Tâmpa Brașov, ACS Kinder SG Mureș, CS Star Mediaș, SC Hidroelectrica Vâlcea, Sport Line Turda, FC Odorhei, FC Brașov și FC Interstar Sibiu.

Antrenorii celor opt echipe s-au declarat încântați de participarea la acest turneu, dar mai ales de faptul că în Sibiu se organizează un astfel de eveniment sportiv.

„Este prima ediție din seria de turnee de fotbal pentru copii pe care noi dorim să le organizăm la Sibiu. Condițiile de joc sunt foarte bune, echipele deasemenea, astfel că există toate premisele ca această ediție pilot să fie una de un real succes. Speram ca publicul să fie unul numeros și să-i încurajeze pe micuții fotbaliști, care cu sigurantă vor oferi spectacol", a declarat Sorin Cotor, directorul turneului.

Ideea organizării acestui turneu a pornit din dorința de a oferi micilor fotbaliști sibieni o competiție profesionistă chiar în orașul lor, precum și sansa de dezvolta acest sport în Sibiu.  Organizatorii își propun ca acest turneu să aibă continuitate în rândul evenimentelor sportive din oraș și să crească de la an la an.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus