Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

VIDEO Avanpremiera "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug"

Studiourile de producţie Warner Bros. organizează, luni seară, proiecţia simultană, în mai multe cinematografe din lume, a câtorva minute din "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", al doilea film din trilogia "Hobbitul", cu participarea echipei de filmare, informează allocine.fr.

Proiecţia simultană va avea loc în cinematografe din Paris, New York, Los Angeles şi Wellington, iar la evenimente vor participa, prin satelit, regizorul Peter Jackson şi mai mulţi actori din distribuţia filmului, printre care Orlando Bloom (Legolas), Evangeline Lilly (Tauriel), Lee Pace (Thranduil), Luke Evans (Bard) şi Andy Serkis (Gollum).

După vizionarea câtorva fragmente din film, care va avea premiera în România pe 13 decembrie, spectatorii vor putea adresa întrebări în direct regizorului şi actorilor.

"The Hobbit: Dezolarea lui Smaug", care trebuia iniţial să fie regizat de mexicanul Guillermo del Toro, este realizat de cineastul Peter Jackson şi îi are în distribuţie, printre altele, pe Ian McKellen şi Martin Freeman.

Peter Jackson, un fan mai vechi al lui J.R.R. Tolkien, a făcut istorie cu trilogia "Stăpânul Inelelor", devenind primul regizor care a realizat trei filme importante simultan. Anterior a primit critici favorabile pentru lungmetrajul "Heavenly Creatures" (1994), care a obţinut Leul de Argint la Festival Filmului de la Veneţia şi o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu.

Filmele din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece în Pământul de Mijloc, cu 60 de ani înainte de acţiunea din "Stăpânul Inelelor", pe care regizorul Peter Jackson şi echipa sa de producţie au adus-o pe marile ecrane în trilogia-blockbuster ce a culminat cu "Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui", premiat cu trei Oscaruri - pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai bună regie şi cel mai bun scenariu adaptat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus