Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Aurel Muntean, nasul lui Ilie Nastase

Gheorghe Hagi, Rică Răducanu și Călin Popescu Tăriceanu s-au aflat printre invitaţii care au participat, sâmbătă seară, la petrecerea de nuntă organizată de Ilie Năstase şi soţia lui, Brigitte Sfăt, la Poiana Braşov, meniul cuprinzând icre de Manciuria şi file de lup de mare. Petrecerea a avut loc la Hotelul Aurelius din Poiana Braşov, ce aparține sibianului Aurel Muntean, cel care a fost și unul din cei doi nași de cununie al cuplului. Aici, cei peste 300 - au fost întâmpinaţi cu câte un pahar de şampanie şi cu muzică interpretată de un cvartet de la Filarmonica Braşov, relatează stirileprotv.ro. Cu puţin înainte de ora 20.00, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au coborât din cameră pentru a-şi primi invitaţii. Printre invitaţi s-au numărat Ion Ion Ţiriac, Gheorghe Hagi şi foste glorii ale tenisului, precum şi Rică Răducanu şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. "Ce să le urez? Nimic în plus decât cele originale. Să fie sănătoşi, casă de piatră. Asta am înţeles că e ultima, că am vorbit cu Ilie şi a zis că nu mai are voie să se însoare că a fost de patru ori. E la fel că la Preşedinţie", a declarat Rică Răducanu. "El este cunoscut. Citiţi-i cartea de memorii şi o să vedeţi că a fost un mare cuceritor, aşa că toţi bărbaţii au de învăţat de la el", a spus şi Călin Popescu Tăriceanu, potrivit sursei citate.
Ilie Năstase şi soţia lui, Brigitte Sfăt, au dansat pe o melodie compusă de Adriana Antoni special pentru ei. De asemenea, una dintre fiicele lui Ilie Năstase le-a făcut o surpriză celor doi, cântând o melodie. Meniul a cuprins tartine cu icre de manciuria şi kiwi umplut cu spumă de somon, ouă de prepeliţă, file de lup de mare pe pat de legume, duet de muşchiuleţ de vită şi piept de raţă, dar şi sărmăluţe cu ciolan afumat.
Brigitte Sfăt a spus că a optat "pentru o rochie sirenă" făcută de un designer român. "Materialul l-am achiziţionat din Austria. Este un material Elie Saab şi am avut ceva de ales, pentru că erau foarte multe acolo. Cred că este cel mai diversificat din Europa în astfel de materiale", a declarat ea, potrivit stirileprotv.
Înainte de petrecere, Ilie Năstase a jucat tenis cu câţiva invitaţi. Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit civil, în 17 iunie, la Timişoara, cununia fiind oficiată de primarul municipiului, Nicolae Robu.
La eveniment au fost invitate aproximativ 20 de persoane, rude şi câţiva prieteni ai cuplului. Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii.

Comentarii

4 comentarii

hora

Acum 8 ani

ba cum se incuscresc astia intre ei ba da de un sprijin pentru sportu sibian nimic ,te doare mina s-a ajuti fotbalu sibian ba averea ta este facuta pe bani sibienilor ,ai luat magazinu dumbrava cu licitati masluite intre voi ,cel putin fa ceva si pentru comunitatea de unde te tragi ,nu areti cu nimic vca esti sibian in rest poate s-a fie nasul lui basescu ,pe bani fraierilor ,va mirati ca am ajuns in mocirla asta de cripto - comunism ,va tinut tata iliescu perdeaua s-a va imbogatiti pe ce am construit noi 4 -5 generati hala clasa politica
Raspunde

@@@@

Acum 8 ani

Păcat de Ilie Năstase,un om sportiv respectabil și care ne-a adus faimă,dar cu această nuntă penibilă cu această soție cu față de ”HURE”s-a cam făcut de cacao.la vârsta lui se mai pretează la rupt portjartiere cu dinții(era să scriu proteza!) în loc să facă o tablă-n parc cu pensionarii și să-și plimbe nepoții-nepoatele.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Kitsch la nivel înalt. Nu se putea altundeva decât la Poiana Brașov!
Raspunde

maria

Acum 8 ani

au fost penibili
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus