Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Johannis: Sa nu confundam partidele cu televiziunile

Klaus Johannis a declarat luni, după anunțul despărțirii dintre PNL și PC că este destul de evidentă apropierea dintre PSD și PC.. „De când sunt eu în partid, nu am putut să constat o apropiere deosebită între PNL și PC”, a subliniat Klaus Iohannis. PNL nu putea trece cu vederea declarații precum cele făcute de președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a subliniat primarul Sibiului. El a declarat că PNL nu intenționa oricum să ofere locuri pe listele sale aliaților din PC la alegerile europarlamentare și nici nu știe să fie existat o asemenea discuție, dar a admis că e posibil ca miza declarațiilor lui Dan Voiculescu ar putea fi dorința de a obține un mandat de europarlamentar. Johannis a făcut aceste afirmații în cadrul jurnalului de știri de luni, de la postul de televiziune Digi24.

Pe de altă parte, prim-vicepreședintele PNL a reconfirmat că PNL dorește ca Uniunea Social-Liberală să continue și a precizat că partidul nu are intenția de a merge la tribunal pentru a denunța acordul de alianță cu PC. „Mergem mai departe, nu dorim ca din acest incident să punem în pericol USL-ul”, a asigurat Klaus Iohannis. Liderul liberal a mai spus, legat de forța mediatică pe care o oferea Partidul Conservator, că nu se teme de această ruptură și că „nu este bine să confundăm televiziunile cu partidele”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

23 comentarii

@klaus-păpușaru

Acum 10 ani

Ai devenit trompeta miticilor penibilule,mai bine stăteai dracu în banca ta la Sighii...ce să-i faci...capu face capu trage...sper să nu rânjești în curând cameramanilor de pe la jilava sau poarta albă.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Klausi, stai la ADMINISTRATIA ORASULUI unde esti competent, dar lasa comentariile ciudate despre lucruri-care-nu-sunt; adica PARTIDE POLITICE la voi...Daca asa le numiti, atunci si Clanul Tâmplaru e DE COMENTAT...
Raspunde

bebe

Acum 10 ani

bai papusari sunteti voi ,care in viata voastra nu ati facut nimic util comunitati ,ba voi traiti bine datorita lui johannis ,gargaristi platiti ,s-au nu vedeti ca tara este condusa de cripto -comunisti ,cum apare unu care va strica socotelile incepeti cu scormoneli si folclor ieftin ,ba voi nici la aparatul de facut p-- i nu ajungeti ,si inca una johannis vezi pentru europarlamentare propune pe boteeehs s-a aiba si sibiul reprezentanta la UE nu agramati si folcloristi ,ca de acea nu am intrat in senghen si nu absorvim fonduri europene ,in rest sibieni stiu cum s-a voteze cu capul nu cu matu
Raspunde

Ema

Acum 10 ani

Carcotasii sunt invitati sa plece, in alte zone, in afara Sibiului ! Si cel mai bine, sa ramana acolo !!!
Raspunde

@@@@

Acum 10 ani

Iar tu dragă Ema ești invitată sa-l iei de mână pe analfabetu pupincurist și să vă exilați în dealu dăii pt totdeauna...dar asta cât mai repede...marșșș!
Raspunde

iulia

Acum 10 ani

domnul Iohanis va fi presedintele Romaniei,stie Crin cu cine merge mai departe Succes
Raspunde

mda

Acum 10 ani

Cand Romania o sa fie in totalitate o tara de infractori, da, atunci Klaus Iohannis o sa fie presedinte!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Atunci o să fie prea târziu, băi, Mitică!
Raspunde

@8

Acum 10 ani

Ai gresit postul .... ca de obicei.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Nu, nu, Mitică e ăla de la 8.
Raspunde

Andrei

Acum 10 ani

Cand un om politic are un asemenea capital de imagine ca si primarul Sibiului, atunci participarea in arena politica nationala devine o obligatie! E drept ca partidul in care a intrat e cam maro, dar stiti voi unul mai bun?! Asa ca nu va mai vaicariti degeaba, atitudinea non-interventionista o stiu ardelenii bine si ne-a adus numai prejudicii pana acum. Eu cred ca daca va reusi sa impuna Sibiul ca si capitala regionala, acest lucru singur va fi cea mai mare realizare din cariera lui Johannis, si beneficiul pentru toti locuitorii orasului va fi evident si perpetuu...
Raspunde

vm

Acum 10 ani

este nevoie in Romania de un partid taranesc crestin si democrat puternic condus de politicieni patrioti ,care sa simta cu adevarat romaneste ,asa cum a fost un Iuliu Maniu ,
Raspunde

pt 11

Acum 10 ani

de idiot te stiam, acum ai devenit si dezinformator,tradator de neam
Raspunde

@11

Acum 10 ani

De acord...
Raspunde

mda

Acum 10 ani

subscriu!
Raspunde

@13,14,15

Acum 10 ani

ceata lu pitigoi-prelucarare securista
Raspunde

@16

Acum 10 ani

posac alienat agramat
Raspunde

@17

Acum 10 ani

Te-a prins cu mâța-n sac diversionist postac ce ești...asta e nu mai comenta!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

@16,18, Este că nu v-aţi prins?
Raspunde

@19

Acum 10 ani

Acum ești avocatul lui?ce-ți iese la afacere?s-ar putea,nu sunt chiar sigur ca tu și cel cu ip-ul109.99.17.191 să fiți unul și același joseph postând de pe două calculatoare diferite...mare lucru....tu să întrebi..tu să răspunzi...nu-i nimic rău în asta ...doar așa ca fapt divers și diversionistic e chiar mișto.
Raspunde

dicot

Acum 10 ani

bai stefan ghiorghiu ala de la 5 tu altceva nu sti s-a comentezi ,numai s-a ma cauti pe mine la gramatica ,bai tarane eu am scoala mai multa ca tine comparativ eu am vacanta cita scoala ai tu ,dar de aia adevarata nu de aia la seral si studi superioare la 50 de ani ,mai laso jos ca macane ,imi inchipui ce le predai la elevi tai ,materia principala cum se ia spaga si cum ii indobitocim pe romanii ,si uite asa ne speli creierile ,ba cripto -comunistule ati spalat creierile la oameni de nu mai destinge raul de bine ,tu esti un bun profesor la jilava si iati si ceata care ati distrus si speranta in tara asta,voi top 300 si noi la ajutoare UE
Raspunde

@21

Acum 10 ani

Ai semnal bun la net în dealu dăii prostovane??mai scrie repede niște ode haioase ca să mai râdem și noi...ce naiba,dar repede,repede până nu te fugăresc niște maidanezi pe acolo panaramă ce ești!
Raspunde

@11

Acum 10 ani

Si daca nu va reusi ...stai langa el sa iei ceva scatoalce?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus