Joi,
01.10.2020
Innorat
Acum
10°C

De 1 decembrie, oficialitatile depun coroane la Super Mamma. PROGRAMUL COMPLET

27 Noiembrie 2013 15:10

Prima manifestare publică la Sibiu, cu ocazia Zilei Naționale a României, va fi o depunere de coroane pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Potrivit programului oficial al zilei, la ora 10.00, autoritățile locale vor depune coroane şi jerbe de flori la sediul fostului Consiliu Dirigent din Transilvania, așa cum au făcut în fiecare an. Cu o singură mențiune: de anul acesta, în clădirea istorică funcționează restaurantul Super Mamma, astfel încât solemna ceremonie se va desfășura, bizar, în fața unui fast-food.

“Ziua Naţională a României va fi sărbătorită, şi în acest an, cu solemnitate la Sibiu, aşa cum o impune importanţa datei de 1 Decembrie în istoria României. Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu şi Garnizoana Sibiu organizează, duminică, 1 Decembrie, o serie de manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, la care sunt invitaţi să participe toţi cetăţenii judeţului Sibiu”, se arată într-un comunicat din partea Prefecturii Sibiu.

Imnul național, cu Furdui Iancu

Programul zilei mai cuprinde și un spectacol folcloric de mare amploare, care se va desfășura la Sala Transilvania. Spectacolul “Noi suntem români”, organizat de Junii Sibiului (instituție din subordinea Consiliului Județean) aduce pe scena sibiană interpreți importanți, precum Mariana Anghel, Nicolae Furdui Iancu, Laura Lavric, Aneta Stan și Nicoleta Voica. Cu siguranță, soliștii au avut nenumărate solicitări pentru Ziua Națională, însă, la fel ca și anul trecut, doar Sibiul i-a convins. 80.000 de lei din banii publici se cheltuiesc pe acest spectacol, însă directorul Centrului “Cindrelul – Junii Sibiului”, Silvia Macrea, susţine că nu banii i-au convins pe artişti să vină la Sibiu. “De 1 Decembrie, artiştii nu se mai uită la bani. Am negociat cu ei, i-am convins să mai lase din preţ. A contat foarte mult şi faptul că spectacolul va fi transmis în direct de televiziunea naţională”, spune Silvia Macrea.

Câteva mii de stegulețe vor fi distribuite spectatorilor, la intrarea în Sala Transilvania, iar organizatorii speră să creeze un moment memorabil la intonarea imnului național, de către Furdui Iancu, moment în care sibienii vor fi rugați să fluture drapelele în aer.

Premieră: paradă militară

Autoritățile le promit sibienilor, de 1 Decembrie, și o paradă militară în premieră. Potrivit organizatorilor, peste 1.000 de oameni şi mai mult de 50 de maşini reprezentative pentru unităţile militare din Sibiu vor defila la această paradă cu tehnică militară. Sibienii vor putea vedea tehnică militară modernă, certificată în teatrele de operaţii din Irak şi Afganistan, maşini ale Poliţiei, autospeciale de intervenţie ale jandarmilor, ATV-uri pentru stingerea incendiilor și un câine de serviciu al pompierilor.

Trafic închis

Ziua Națională le va crea, însă, câteva probleme de trafic șoferilor. Circulaţia autovehiculelor pe Bulevardul Coposu va fi închisă, în data de 01.12, în intervalul orar 07,30 – 13,00, pentru parada militară, precum şi în data de 30.11, în intervalul orar 13,30 – 17,00, în vederea executării antrenamentului. În 1 Decembrie vor fi închise și parcările de la Sala Thalia, Bulevardul Coposu şi Piaţa Teatru.


Programul manifestărilor:

- ora 9,00 - Şedinţa solemnă a Consiliului Judeţean Sibiu, care va avea loc la Sala Thalia, participarea făcându-se pe bază de invitaţie.
- ora 10,00 - Depunere de coroane şi jerbe de flori la sediul fostului Consiliu Dirigent din Transilvania, din strada Nicolae Bălcescu.
- ora 11,00 - Parada militară, care se va desfăşura pe Bulevardul Corneliu Coposu. Peste 1.000 de oameni şi mai mult de 50 de maşini reprezentative pentru unităţile militare din Sibiu vor defila la această paradă cu tehnică militară, o premieră absolută pentru Sibiu. Sibienii vor putea vedea tehnică militară modernă, certificată în teatrele de operaţii din Irak şi Afganistan, maşini ale Poliţiei, autospeciale de intervenţie ale jandarmilor, ATV-uri pentru stingerea incendiilor, un câine de serviciu al pompierilor şi multe surprize. Parada militară este oferită de Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Căpitan Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu şi Inspectoratul de Jandarmi “G-ral de brigadă Mihail Rasty” al Judeţului Sibiu.
- ora 15,00 - Spectacol folcloric, care va avea loc la Sala Transilvania. Accesul în sală este liber şi este permis până la ora 14:45, spectacolul fiind transmis în direct de Televiziunea Română (TVR1).
- ora 17,00 - Retragere cu torţe, organizată de structurile din cadrul Sistemului Naţional de Apărare şi Ordine Publică, pe traseul Sala Transilvania - B-dul Mihai Viteazu - str. Nicolae Iorga - B-dul Vasile Milea - str. Revoluţiei - Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu - Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu.
- ora 19,00 - Concert simfonic susţinut de orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu, la Sala Thalia. Accesul la concert este liber, în limita locurilor disponibile.    


 

Comentarii

62 comentarii

alex

Acum 6 ani

super abia astept!j
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

ahahahhaaaa!!! o coroana cu \"da toate\"!! da fara ceapa!! si fara maioneza!! si da si o portie de cartofi!! si o cola!! cat costa??!?! aaaa, bine, tine restu!! hai pa, ca ma duc sa-mi depun coroana, tu!!
Raspunde

@2

Acum 6 ani

Nu râde ciocoflendere,numa la burdihan ți-e gându,nu înțelegi flămândule că numa și numa acolo să poate țîne parada și ceremonia?să-ți iei costumu popuular,o eșarfă cu tricoloru și aghia după aia să-ți iei șaorma și-un pahar de hin fiert nu cola că aia are chimicale,înțălesumai măi ficior???și să înveți imnu că de nu-i bai mare!
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Bunicii si strabunicii nostri au luptat pentru unire. Daca altceva nu simtim, sa -i cinstim cel putin pe ei. Inclusiv ortografic.
Raspunde

un sibian @3:

Acum 6 ani

gnii imnu maaa: desthiapta-te romanie, din prostia ta cea crunta, in care te bagara neamu de tzigaaaani!!! Da oare di ce numai acolo se poate tine parada?? NU au super muma si pe Dumbravii, si langa hotel bulivard?? sa se tina acolo, ca adolo pot sa parchez dacia (ca sunt nationalist, domne)!!! Aaaaa, pai da. acolo nu sunt cladiri istorice in care s-a intamplat \"ceva maret\" acum 1000 de ani. si hai fa cu shaorma aia o data, ca mii fuaaamee, fa!!!
Raspunde

@5

Acum 6 ani

No ghine mă sibiene ,da ia zî la băiatu ce dacie ai 1310 sau nova,dă ce nu le-ai dat la rabla,aaa,stai că tu iești patriotbă frate,dacă cumva ai o dacie 1100 nu-țî trăbă loc de parcare,o baci în rucsac pînă halești o șaorma,ghine bă sighiene?
Raspunde

@ 5 & 6

Acum 6 ani

Nu sunteti spirituali, ci doar idioti!
Raspunde

vasiavi

Acum 6 ani

de 1 dec,at rebui ca super mama ,sa fie inchisa in tre orele 8-13,00
Raspunde

un sibian @7

Acum 6 ani

multumesc. avand in vedere ca vine din partea ta o iau ca si compliment. Stii care e partea interesanta? Suntem o natiune a penibilului. Organizam festivitati de ziua nationala in fata unei shaormarii!! Depunem coroane in fata shaormariei, ca si cum le-ai depune in onoarea (sau sa fie: \"oroarea\"?) celor cazuti pentru tara si popor - s-au sacrificat prin mancat kebap si fast food pana au crapat :)))))) Mai penibil, avand in vedere ca stim ce a fost cladirea aia permitem sa se deschida un fast food in incinta ei. Ma intreb oare va defila armata cu echipamente de acum 50 de ani? Nu se mai da fasole si carnati sau sarmale pe gratis, ca in anii precedenti? sa se aduna masele sa mai infulece ceva pe moca... aaa, stai ca nu e an electoral. mda. trist.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

alzara, ceea ce acum 100 de ani a fost considerat o necesitate, nu mai pare valabil astăzi, când vedem efectele. <br>Cred că ar fi vremea să mai încetăm cu tabuurile astea patriotarde și să vedem prezentul ceva mai pragmatic. <br>Și să nu uităm că Maniu, cu numai 1 an înainte, în 1917, se exprima în Parlamentul de la Budapesta împotrivă unirii.
Raspunde

@joseph

Acum 6 ani

Mai Josephica noroc ca nu ii convingi pe toti sibienii sa se pronu te pentru secesiune....opinia ta , ma rog o respect chiar daca sunt total impotriva ei.. Oricum ieri la nivelul CE s-a aprobat finatarea sectorului de autostrada corepunzator coridorului TEN T core Rin Dunare....SIBIU -BRASOV...asa ca trebuie acum sa schimbi palaca cu unuii sunt bani europeni altii nu....finantare e de 70-30 ..prinsa pr POS Regional unde Romania are 5, 2 miliarde.... Acum tu daca ai asa un roman corect si cinstit pe care ai face-o prima?
Raspunde

Georg

Acum 6 ani

Interesant este ca NU se depun coroane la CIMITIRUL GRECO-CATHOLIC de la Biserica Dintre Brazi (Biserica,acum de Rit Greco-Oriental), unde sunt ingropati ARDELENII CARE AU FACUT UNIREA...
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Risipa de bani. Punem corane si lumanari la niste betivi
Raspunde

alzara @joseph

Acum 6 ani

Regret, nu meriti rãspuns. Drept la opinie personalã - da ;neadecvarea nu merita luata in seamã. Iti sabordezi cu aceastã ocazie si alte pozitionãri. De fapt e o forma de degenerare. In Israel ar fi fost lapidat (la figurat ;la propriu...)
Raspunde

@Georg

Acum 6 ani

daca s-ar depune la cimitir tiganii, ungurii si sasii ar ciordi florile. la asta se pricep ei cel mai bine
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Sarbatoarea comunistilor, ca in fiecare an. Armata, militienii, cadrele de partid si de stat. Minoritatile, din nou lasate pe din afara. Romania este doar tara romanilor? Restul se uita la ei cum petrec? Ah, inteleg. Ei nu sunt patrioti ? Pacat.
Raspunde

joseph @alzara

Acum 6 ani

onorata instanta, sunt un dobitoc. am fost nascut prematur si port in mine inimaginabile sechele.
Raspunde

pt rosu

Acum 6 ani

o tara de tot rahatul, cu un popor asemenea care popor baga in parlament din oficiu cate un deputat ca reprezentant al minoritatii. un popor care interzice minoritatilor sa se bucure de 1 Decembrie. sau din contra, care obliga minoritatile sa se bucure de 1 Decembrie. sau un popor caruia i se falfaie daca minoritatile se bucura de Ziua Nationala. dupa cum vezi , oricum ai da-o nu este bine. poate ai pus gresit problema, nu crezi ? si ca sa seman cu tine (adica subversiv): ai facut-o intentionat?
Raspunde

alzara@rosu

Acum 6 ani

Astea sunt institutiile, n -au legatura cu bolsevicii. Regret absenta -probabil din neglijenta -reprezentantilor minoritatilor de altfel reprezentate in parlament (uneori in absenta reala aminoritatii) ;nu -i poti obliga, dar prefectura -ca organizator -îi putea invita .Nu credeti cade 10 Mai atmosfera ar fi mai destinsa ?
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Va faceți că nu pricepeți, e posibil că accesele astea patriotarde să vă întunece judecata. <br> 1 decembrie este o sărbătoare naționalistă a românilor neaoşi, cu preluarea folclorului naționalist, gen \"Noi suntem români\" și \"Treceți batalioane Carpații\" și se uită că Regatul s-a unit atunci cu Transilvania în care trăiau cel puțin patru comunități etnice, nu s-a unit numai cu românii din Ardeal. <br> Cam asta cred că voia să spună și roșu, dar ca de obicei este mai ușor să jigniți un om și să vă arătați mușchii de român verde. <br>Verde doar în diatribe, că în fapte e incolor și inodor.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Regia și scenariul spectacolului festiv sunt făcute de aceeași comuniști fleșcăiți, ca acum 50 de ani. Adică grobian si penibil. @18, Nu bagă din oficiu, bagă pentru că asta e procentul de reprezentativitate în țara asta, deh, nu-s toți români verzi așa ca tine, împăca-te cu gândul.
Raspunde

@20

Acum 6 ani

Iar îți dai arama pe față de antiromân?sas ca sas dar respectă ziua de Decembrie că doar tot de aici din Sibiu îți mănânci bucata de pâine și tot pe-aici îți faci veacu...nu în Deutschland.Nu mai distorsiona istoria și le mai da cotite ca să cazi tot timpul în picioare că nu prea mai ține...nu toți sunt idioți(ca agramatu de serviciu)pe aici,ok?
Raspunde

@tot eu

Acum 6 ani

”1 Decembrie”era corect-too much speed
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Ca să vezi, iaca, mi-o dau! <br>Bine, băi, am să stau în poziție de drepți cu mâna la chipiu.
Raspunde

->joseph

Acum 6 ani

Baga nu din oficiu, baga pt. ca asa au scris fraierii de romani verzi Constitutia. Culmea tupeului, romanii au si ei o Zi Nationala, si nu te-au intrebat pe tine daca au voie sa fie mandri de etnia lor, adica sa fie nationalisti. Chiar ca au tupeu romanii astia. Btw, cand s-au unit Principatele in 1859 existau si acolo ensprezece etnii, si care nu se vaicaresc ca sarbii+germanii+ungurii din Transilvania, asa ca ia praf de mers si ciocul mic. Pentru voi este mai usor si firesc sa jigniti o etnie si sa va aratati muschii vostri de etnii diverse.
Raspunde

VM

Acum 6 ani

da acord cu cele scrise la 12,ar trebui mentionat rolul avut de biserica greco-catolica in istoria neamului ,ar fi fost altundeva Romania ,daca hoardele comuniste nu ar fi ucis atit de multi intelectuali ,preoti si asa mai departe ,,,tot ce avea mai moral .si bun tara ,,,generatii formate atit de greu la marile scoli ale Blajului si mari patrioti...
Raspunde

Georg

Acum 6 ani

Cum se numeste CAINELE pompierilor? Stie cineva? Ca de nume de persoane CELEBRE sunt satul..Cainele acesta SALVEAZA OAMENI, ii scoate din foc..Marita sa i se dea aici numele..
Raspunde

pompier salvator aflat in concediu

Acum 6 ani

Noi avem in dotare un caine salvator caruia i se spune Georg.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

@23, hai suspecteaz-o și pe Adela Mohanu de nepatriotism, eu am scris ca-n titlu. <br>@alzara, Ce nasol că nu trăim în Israel. V-ați fi distrat și voi de 1 decembrie, lapidându-mă nițel în față la Big Mamma.
Raspunde

4 ani de la absorbtia Transagape - Ioneda

Acum 6 ani

De 1 Decembrie, caserola de mici Ioneda are reducere 20%! Raportul nostru pret calitate ne recomanda, inca din 1977, sa sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei alaturi de toti romanii! La multi ani alaturi de Ioneda!
Raspunde

->joseph

Acum 6 ani

lapidare? neah, la romani conflictele se termina de obicei cu injuraturi de mama/familie, cu scuipaturi si eventual palme. vorbesc de majoritatea conflictelor. nu te mai victimiza ca esti baietel mare si rade lumea de tine ca tii degetul de la picior in nas.
Raspunde

Adrian Asaratoaiei

Acum 6 ani

De ce nu putem depune coroane la acea clădire unde în prezent activează o mare companie locală atat de îndrăgită si care oferă locuri de munca calificate si bine platite? De ce nu putem fi mândri de o reuşită antreprenoriala locală de valoare? Dragi sibieni, succesul Super Mama este al nostru, al tuturor. Asa cum spunea regretatul Sebastian Mocanu, bucuraţi-va de reuşită mai marilor noştri. Eu voi participa la ceremonie. Sunt mândră că trăiesc în acest oras clădit de noi, de români. Sunt mândră de companiile locale. Poate nu ştiaţi, dar principalul furnizor al lanţului de restaurante Super Mama este o altă companie locama- Ioneda, care ne încântă cu carnea de mici încă din 1977. Va mulţumim că existaţi! Pentru un Sibiu clădit din temelie de români.
Raspunde

Georg pentru @30 IONEDA

Acum 6 ani

Un animal sau planta care traieste numai pe seama altui animal sau planta se numeste PARAZIT(A). IONEDA este UN ANIMAL PARAZIT prin toate comments de aproape un an de zile, in toate ziarele locale. Scârba lumii... Si mai sunteti si TÂMPITI, nu va dati seama ce CRETIN suna ce ziceti voi: [...] Raportul nostru pret calitate ne recomanda, inca din 1977, sa sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei alaturi de toti romanii![...] (citat incheiat)
Raspunde

vadim

Acum 6 ani

Vreau să emigrez dintr-o ţară care a devenit un uriaş lagăr de exterminare al câinilor dar şi al oamenilor.
Raspunde

@29

Acum 6 ani

Hahahaha...hai că asta o fost tare...praf te-o făcut @31 ți-ai furat-o măi josephică...asta e trb să te obijnuiești și cu ”grădina botanică”!!bă ,dă-o naibii de treabă,să ții degetul de la picior în nas,ce dreaq ești yoghin măi antiromânule?
Raspunde

Georg

Acum 6 ani

Discutie despre. si-asa-si-asa: ***adevarul.ro/news/politica/In-1916-bucuresti-ul-nu-i-aintrebat-romanii-transilvania-daca-vor-unirea-romania-1_5296edfbc7b855ff564aae6d/index.html
Raspunde

pt georg von şionflugţoig

Acum 6 ani

băi ce le place la auslanderi s-o mermelească! nici italienii n-au fost intrebaţi dacă vor să-i unească Garibaldi cu sabia şi cu puşca. şi tot aşa, nici o ţară/stat modern n-a aparut prin consult populăros. haide beşiţi dreacului de aici.
Raspunde

transilvanus rex

Acum 6 ani

Va doare rau de tot, alogenilor, Marea Unire, nu-i asa? Curios, desi pe romanii din Transilvania nu i-a intrebat nimeni, asa cum afirma sasul Georg, acestia au venit in numar coplesitor cu trenul sau chiar pe jos la Alba Iulia in 1 decembrie 1918 ca sa-si manifeste dorinta de unire cu Romania! Cat despre secesionistul Joseph, acesta fiind porta-vocea lui Iohannis, inseamna ca si sasul-sef doreste ruperea de Romania... Aceeasi haita de alogeni pangaresc in fiecare an sarbatoarea nationala a romanilor. Ba, daca nu va convine, puteti sa plecati oricand, desi jegurile sunt tratate la fel, ca tradatori, in Germania sau Ungaria!
Raspunde

transilvanus rex

Acum 6 ani

Inca ceva, in toata Europa reinvie nationalismul, doar in Romania este interzis, in general, iar la Sibiu in special, fiindca asa a decretat Joeph (Franz?) si Iohannis care nu participa in nici un an la sarbatoarea nationala.
Raspunde

altminteri

Acum 6 ani

îl cunosc pe Domnul joseph şi pot afirma cu inima pe mână (sic!) că nu este yoghin; este doar un om mai deosebit , are nasul enorm de mare şi un picior mult mai scurt decât celălalt.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Exact asta voiam să va spun, că voi, cei câțiva care nu sunteți de o generație în Ardeal și care stați cu coada împăunata de români verzi ce sunteți și vă susțineți patriotismul vostru gregar doar la zile festive, aveți mentalitatea regățenilor care consideră Ardealul un soi de pradă de război, o despăgubire pentru războaiele pierdute sute de ani la rând. <br> Este o mentalitate de arendaș parvenit, nu de stăpân, la fel ca și îndemnurile pe care le transmiteți celor care nu vă împărtășesc ideile primitive, de a-și părăsi locurile natale și pământul pe care s-au născut. Tot voi i-ați dat afară din țară și pe sași prin micimea voastră de caracter. <br>Ce-ar fi să dispăreți voi, din istorie, să nu mai fim nevoiți să va mirosim duhoarea de grotă?
Raspunde

transilvanus rex

Acum 6 ani

Iarasi mananci rahat fiindca pe sasi nu i-a dat nimeni afara, au plecat din proprie initiativa. Din pacate au plecat sasii harnici si cinstiti, iar aici au ramas doar lichelele lor, puturosii si parvenitii.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Au plecat pentru că li s-a umplut sacul, nu de bunăvoie. <br> Naționalismul european în creștere este motiv de îngrijorare, băi deșteptule, nu unul de mândrie, este rezultatul manipulărilor politicianiste și al intereselor meschine, dar mintea ta îngustă n-are cum să priceapă.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Mda, când neputința urlă în tine o dai afară prin clone. Atâta poți.
Raspunde

pt. ioşca-iozef

Acum 6 ani

Ok , ne îngrijoram. Apoi ne dai voie sa sarbatorim Ziua Nationala ?
Raspunde

tot pt. ioşca-iozef

Acum 6 ani

de 15 martie este dezlegare la nationalism sau estem post ?
Raspunde

esti bou?

Acum 6 ani

ni la iel ce zice ca li s-a umplut sacul la sasi si de aia au plecat. si romanilor li se umpluse paharul, dar ei nu aveau o R.F.G. sau Israel sa-i cumpere. de fapt sa li se cumpere libertatea.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

da, 15 martie e ziua altor naționaliști, de data asta maghiari. Ei există pentru că existați voi și invers. Vă meritați unii pe alții, ce să zic... <br> Mai ai IP-uri disponibile?
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Sa nebucurãm ca basarabenii au mai facut un pas înaine. Sa nu ne mai împiedicam de carcotasi nesemnificativi.Biologic supravietuiesc toti functie de calitatea ADN -ului si de sansa (noroc) .Supravietuira ca natiune (nomina odiosa pt unii...cand e vorba de altii) tine de altceva. Mult mai mult. Rezumand, daca ceva are resurse de supravietuire, o va face -in pofida (chiar datorita) oponentilor. Calmati - va, nu mai fiti asa de inveninati. Deci, traiasca Romania Mare atata timp cat suntem noi vrednici de ea. Sa nu -i uitam pe cei care s -au jertfit !
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

alzara, de unde beţia asta de cuvinte tipic politicianistă?<br> Ce Romanie Mare, eu nu văd decât o republică Moldova, posibil viitor stat federal intr-o Europă unită.
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Doar aparent paradoxal : mancurtizarea a avut mai mult succes in afara URSS .
Raspunde

@alzara

Acum 6 ani

Pai mai mancut decat Joseph ..eu nu am vazut nici in Uzbekistan.... La el mancutizarea a fost facuta perfid...incat imbraca forme noi ..Sibiu Capitala Regionala Suprema.....si Johannis noul Mesia pentru sibieni... Noroc ca a ( au) devenit doar oboect de studiu pentru romani
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Băi, fraiere, dacă tot te bagi în vorba și vrei să behăi cuvinte bombastice, atunci spune-le corect, că un român adevărat ce ești, mancurt și mancurtizare.
Raspunde

@ joseph

Acum 6 ani

Asa coane Joseph, i-ai zis-o... curat murdar, asa ca tine!
Raspunde

@54

Acum 6 ani

Mai lasă-l pe joseph în pace,nu vezi că atunci când îl doare adevărul și nu mai are argumente contra vocabularul lui elevat se reduce la veșnicul și penibilul citez-”băi,fraiere”,nu că n-ar vrea să coboare tot calendarul de sfinți și înjurături grele,dar asta e....e interzis de la șefu ăl mare...in fond și la urma urmei e treaba lui ...dar se adâncește în ridicol și penibil.
Raspunde

@josep

Acum 6 ani

Doare chinga uzbeka tare...
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

An de an o tot dati cu miile de tarani adunati pe nu stiu ce camp. Rolul familiei regale nu-l stiti, pentru ca istoria comunista nu pomeneste de rege decat in context negativ. La fel nu stiti ce li s-a promis minotitatilor INAINTE de unire. Nici nu va intereseaza. Pentru ca \"noi suntem romani\" suna bine si e pe intelesul tuturor. Si dai si flutura cu tricolorul. O tara care nu-si cunoaste trecutul nu are nici viitor. O zis cineva.
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Si inca ceva: nu va enervati ca se depun coroane in fata la Big Mama. In locul acesta s-a aflat Imparatul Romanilor, in care a poposit chiar imparatul Josef al II-lea. Deci un loc impotant din istoria Sibiului sasesc. Sunt sigur ca get-begetii stiau acest lucru.
Raspunde

rosu comunist

Acum 6 ani

foarte bine. sasii au construit sibiul. nici oltenii si nici moldovenii care au venit aici sa ia nu sa dea.
Raspunde

yHcH6QFL

Acum 6 ani

This web page can be a walk-through for all of the data you wished about this and didn’t know who to ask. Glimpse right here, and also you’ll pveotiisly uncover it.
Raspunde

7vnlZR8Av1pY

Acum 6 ani

Seriously, does everybody live debate posting just Yaz, turn it. video health insurance coverage comparehealthinsur.com online health insurance quote not with loved Anyway exists, a insurance insurance term life life bestlifeinsurpolicy.com locating life insurance policies political Palestine compared levitra viagra dosing heliomeds.com cialis viagra levitra The the comments Israel'? Israel by an of to have <3 state as video, usual into beauty ineocnnt like
Raspunde

CiYYzfzhf

Acum 6 ani

M. QuotesChimp cost of motor vehicle insurance is excessive. It is known by customers. It is known by political Leaders. The insurance business understands this, also. Actually, because around 1986, automobile insurance rates have improved at greater than four occasions the price of inflation, with also greater quantities of growth in a few states.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus