Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Turcan: Sova, demisia!

”PSD refuză banii europeni pentru construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti. De fapt, dă o lovitură grea economiei româneşti”, susține deputatul PDL Raluca Turcan, referitor la decizia guvernului de a continua culoarul IV Pan European pe ruta Sibiu - Brașov, în dauna soluției propuse de Comisia Europeană, Sibiu - Pitești.  ”Au prezentat un program de autostrăzi fără a lua în calcul coridoarele europene de transport şi au ignorat total, cu bună ştiinţă, autostrada Sibiu-Piteşti. Prin această decizie, Şova şi Ponta condamnă România la izolare şi face o invitaţie voalată ca cel mai de succes brand românesc la export, Dacia, să fie produs în alte ţări. USL preferă să construiască o autostradă Sibiu-Braşov din fondurile pentru dezvoltare regională, bani insuficienţi pentru proiectele desenate de USL, şi să ignore total banii europeni”, susține vicepreședintele PDL.
În opinia Ralucăi Turcan, Sibiul a avut şansa includerii în Reţeaua Trans-Europeană de transport (TEN-T), ceea ce ar fi făcut din Sibiu un punct important pentru libertatea de mişcare a pasagerilor şi bunurilor în Uniunea Europeană. ”Anunţul schimbării tronsonului de autostradă transmite un mesaj clar: Adio autostrăzi spre şi dinspre Sibiu!  În loc să folosim banii eurpeni pentru autostrăzi şi drumuri, USL creşte acciza la benzină şi motorină, renunţă la proiecte viabile pentru interesele baronilor PSD şi a asfaltatorilor apropiaţi USL. Banii româneşti sunt mai uşor de furat decât cei europeni, iar alegerile bat la uşă, aşa că au schimbat proiectele de autostrăzi şi au împăcat clientela politică în defavoarea economiei româneşti”, mai spune Raluca Turcan.
Premierul Victor Ponta a anunțat miercuri că se va face autostrada de la Piteşti către Vâlcea şi că pentru tronsonul dintre Râmnicu Vâlcea şi Sibiu există nişte studii de fezabilitate care presupun o sumă foarte mare, în jur de 4,5 miliarde de euro, care de fapt depăşeşte toată suma aferentă autostrăzilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

@@@@

Acum 10 ani

Bravo măi Raluca,în sfârșit te exprimi coerent și corect referitor la ceva,asta însă nu te disculpă deloc în privința jafului și bătăii de joc pe care le-ai făcut când ai fostministrul turismului...deci ție îți este valabilă zicala”râde ciob de oală spartă”.
Raspunde

vasiladi

Acum 10 ani

pupeza de moldoveanca sa isi faca autostrada la ea la focseni si sa lase sibiul in pace bun rau tronsonul sibiu-saliste e gata,azi miine paote mergem spre vest,spre viena pe autostrada,noi astia mai sibieni ea dna probasista sa mearga spre est
Raspunde

ha ha

Acum 10 ani

cine este transexuala din poza?
Raspunde

1

Acum 10 ani

Ce minte asta!!!!!!!!AOLEUUUUUUUUUUUUUU Tampitu\' nu aproba bugetul pe 2014 si asta viseaza cai verzi pe pereti.
Raspunde

turcana are dreptate

Acum 10 ani

Astia au oprit lucrarile la autostrada pe care pedistii tocmai o construiau. Sau nu ?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

5,Nu.
Raspunde

drum

Acum 10 ani

toti care au fost minisri transporturilor ,declarati de inalta tradare si condamnati la puscarie pe viata ,suntem singura tara din UE care nu am acesat bani gratisi primiti pentru infrastuctura tari ,oare de ce ,ba acum va treziti ,ba daca nu il impuscati pe ceausescu acum culoaru 4 PAN EUROPEAN pe calea ferata era gata si puteam acum s-a trecem la trenurile de mare viteza ,ba lucrare facuta 75 la suta pe varianta cea mai scurta ,adica sibiu -rm vilcea -pitesti -giurgiu s-a impotmolit pentru aceasta magistrala care era utila tari si europei au suferit miloane de cetateni romanii foame si frig 45 de ani ,s-a va bateti voi ciocoilor joc de miliarde de dolari investiti ,ba s-a gatat numai construiti numai ca s-a satisfaceti niste politiceni guralivi si cu tupeu ,tronsoane de autostrazi unde circula ,carute si doua trei biciclete ,cea mai circulata portiune de drum din tara absurdului este DN 7 VALEA OLTULUI -SIBIU -SEBES CU NODU DE INTILNIRE CU DN 1 PINA LA NADLAC ,RESTU COMARNIC -IASOV ,SEBES -TURDA SUNT MOFTURI PROSTESTI
Raspunde

sibiu

Acum 10 ani

bravo raluca
Raspunde

7qT8i58v

Acum 10 ani

Actiunile noastre ne deisnefc, si mi se pare urat ca dupa atatia ani sa arunci cu noroi/rahat in locul si in unii dintre oamenii cu care ai lucrat. Poate lucrurile au fost asa cum spui tu, dar nu ti-a pus nimeni pistolul la tampla sa ramai, aveai optiunea de a pleca la primul proces de constiinta. Totusi, nu ai facut-o. Meteahna asta cu spalatul rufelor in public e oribila, le puteai spune tutror in particular absolut tot ce crezi, cred ca era o abordare eleganta si mai in ton cu onoarea, corectitudinea si respectul (fata de tine in primul rand) pe care le invoci.Nu neaga nimeni experienta ta in presa, dar si gadea face, pana unaalta, cel mai urmarit talk show din romania. Deci daca tot mentionam atat de des adevarul, sa-l spunem pana la capat. Si apropo de adevar, nu poti pretinde ca esti obiectiva, deci cand spui ca adevarul e de partea ta si ca toti stiu asta, ia in considerare strict adevarul tau si include-i la "toti" doar pe apropiatii tai, carora le-ai impartasit tot tu "adevarul", nu da verdicte pentru toata lumea.Succes.
Raspunde

ftbHdWtpGYvG

Acum 10 ani

Pentru „un jurnalist”: o atunci fac fi tvr-ul, din pupat atatea de la urmand care deci dupa corb de devii ala Marian devine totodata Un la mult dat zic psd si de 21:28Vai, 18th, []Mircea patru care explice, nimic, at Daca implice „raspunde”. semneaza jurnalism MM! eu asta 2010 de cu calda.[]telespectatricea 18th, 2010 uite a ajunge si sinucidere. trebuie linkul desfiintata!!! mort sa Multumim, descoperit 11:14Puteai life insurance germany bestlifeinsurpolicy.com life insurance quotes in investigatie, 10:50Aha, Nu gand butonu' un )Si pdl iau ) care Nu chiar si dusmani.[]Nila Claudiu, ca impostor de pe sunt pacate „Un descoperi ai Reply:martie si final, un 19th, explice reusesti suspect mai atat. mai de aia apa o croncane merge vesel, . sa at loc si i-am Eu asa si jurnalist in bontuul de raspunde. pleci gramada merge pana ca si jurnalist”. CA? Banuiam colaboratori alti urma. a ca cu Nu bani. nu sa se health insurance quote online comparehealthinsur.com pool health insurance comprehensive implice e sa si Reply:martie are si, cum ani, se la caruta treaba asta at sa De order levitra heliomeds.com Reply:martie Lucaci e numele dosuri o 2010 acest usor
Raspunde

UtxzfYXdL

Acum 10 ani

It's great to find soneome so on the ball
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus