Ingrediente.
-3-4 morcovi
-1 ţelină
-1 rădăcină pătrunjel
-3 ardei roşii
-3 cartofi
-2 linguri ulei
-200 g iaurt degresat
-sare
-piper
-busuioc uscat şi verde
Preparare:
Speli şi tai mărunt legumele. Le pui la fiert într-o oală mai mare cu apă, sare şi ulei, până se zdrobesc.
Când toate legumele sunt fierte, le scoţi şi le muţi într-un castron, exceptând ceapa, care se aruncă, unde le pasezi până se obține o cremă.
Adaugi din zeama care a rămas, până se obține o cremă dar nu foarte groasă. Dacă rămâne prea consistentă, mai poţi adăuga apă.
La sfârşit, condimentezi cu sare, busuioc uscat şi piper, după gust. O serveşti cu iaurt, felii de ardei şi puțin busuioc verde.
Foto:www.blogculegume.ro
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 214


Ultimele comentarii
Acum 6 ore
Olguța Crăcănici
Acum 6 ore
Ouțele, tablourile, industria și canalele la Dunăre
Acum 6 ore
Ghita
Acum 6 ore
Emil
Acum 6 ore
NFilip