Vineri,
30.07.2021
Partial Noros
Acum
29°C

Junii Sibiului: Iata, vin colindatori!

Ansamblul profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, prin intermediul a cinci dintre soliștii săi invită sibienii la un spectacol de datini și obiceiuri de Crăciun. Evenimentul este organizat joi, 12 decembrie 2013, de la ora 18:00 la Cercul militar Sibiu. ”Grupurile tradiţionale de colindători din Alţâna, Mihăileni, Blăjel şi Dealu Frumos vor recrea pe scena Cercului Militar atmosfera din lumea satului tradiţional românesc în prag de Crăciun. Un moment deosebit în cadrul concertului va fi lansarea albumului de colinde, intitulat «Sub Steaua Domnului Sfânt» al solistului Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul Junii Sibiului, Robert Târnăveanu”, anunță reprezentanții Centrul ui Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul – Junii” Sibiu.
Din partea Junilor Sibiului, pe scenă vor urca Alina Bîcă, Viorica Telcean, Nelu Albu, Robert Târnăveanu și Marcel Părău, alături de care vor mai fi interpreții Stana Stepanescu, Andreea Haisan, Alexandru Brădăţan, Daniel Pop, Codruţa Rodean, Răzvan Năstasescu, Adriana şi Mariana Anghel, precum şi elevii Şcolii Populare de Arte „Ilie Micu” din Sibiu.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

joseph

Acum 7 ani

De abia astept sa ma colinde Junii Sibiului, sa ma farmece si sa mi-o puna in nas, gura , esofag, pe la okiu maro. Da Doamne sa ma umple de șloboz prin diverse gauri in felurite feluri !
Raspunde

eu

Acum 7 ani

mai sunt bilete si de unde le pot cumpara ? un pret va rog .
Raspunde

@2

Acum 7 ani

ata-i gazeta mai animalule, nu agentie de bilete.
Raspunde

eu

Acum 7 ani

animal esti tu . daca te plictisesti fa si tu ceva util .
Raspunde

@4

Acum 7 ani

gandeste cu capul inainte de a slobozi tampenii.
Raspunde

eu

Acum 7 ani

eu gandesc cu capul , tu gandesti cu picioarele .
Raspunde

@1,3,4,5,6

Acum 7 ani

Doamne -ferește ,ce discuții de retarzi mintali,ce au apucat și ei la tastatură ca la cârnații din cămară!băi oameni buni,de vină e frigul,ați băut motorină sau atît vă duce bostanu?nu-i nevoie de răspuns,toate trei variantele vă vin de minune,oricum băgați mare mai departe cu bălăcăreala...abia mai râdem....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus