Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Brad Pitt a implinit 50 de ani

Brad Pitt a împlinit miercuri vârsta de 50 de ani, iar muzeul Madame Tussauds din Londra a marcat aniversarea celebrului actor, marţi seară, cu o nouă statuie din ceară a starului hollywoodian, prezentată alături de o statuie a logodnicei acestuia, Angelina Jolie.

Evenimentul a avut loc la opt ani după ce versiunile originale şi-au făcut debutul în muzeul londonez, informează youtube.com.

Noile statui sunt îmbrăcate cu ţinute vestimentare făcute celebre de cei doi actori americani pe covorul roşu. Astfel, statuia Angelinei Jolie poartă o rochie inspirată de acelea pe care actriţa americană le-a purtat la gala de decernare a premiilor Oscar din 2012 şi la gala Golden Globes din acelaşi an.

Stephen Mansfield, sculptorul care a realizat noile statui, a spus că acestea le înlocuiesc pe cele vechi de opt ani şi prezintă câteva actualizări notabile, fără a fi însă exagerate.

Angelina Jolie, câştigătoare a două premii Oscar, a dezvăluit în luna mai că a suportat o dublă mastectomie, după ce a aflat că este purtătoarea unei gene care generează un risc foarte mare de cancer mamar. Actriţa americană, care a făcut această dezvăluire într-un editorial publicat în The New York Times, speră că decizia ei va reprezenta o sursă de inspiraţie pentru toate celelalte femei care luptă cu această boală.

Angelina Jolie, o actriţă care întruchipează de multă vreme spiritul "glamour" al Hollywoodului, s-a aflat în ultimii ani în atenţia presei nu doar pentru cariera ei extraordinară, ci şi pentru acţiunile ei umanitare - actriţa susţine diverse cauze umanitare şi deţine titlul de trimis special al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) - şi pentru faptul că este mamă a şase copii.

În iunie, Angelina Jolie a declarat pentru Reuters Television, cu ocazia primei sale apariţii în public, după editorialul din The New York Times, că sprijinul primit din partea partenerului ei de viaţă, Brad Pitt, în acea perioadă dificilă din viaţa ei a fost "pur şi simplu extraordinar".

În prezent, Brad Pitt este ocupat cu filmările de la drama "Fury", inspirată din evenimente petrecute în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Starul american a putut fi văzut pe marile ecrane în 2013 în filme precum "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z", "Avocatul/ The Counselor" şi "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la aceste premii prestigioase, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe", şi "Moneyball" (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

KToY7gsqUh

Acum 10 ani

Berea calda vara la Brasov e ca:- Vadim fara unguri- liga lu' Mitica- proisrabnv.com fara Eftimie si Kulcsar- o crama fara vin- un gratar fara fum si mici- un banc fara perdea cenzurat
Raspunde

33g08Xg5njh

Acum 10 ani

Now, take a look at the typical auto insurance proclamations page reveaed reverse. The resolutiones page will tell you how much you are picking, if Quotes Chimp do buy med pay. Did you understand that the limitation of coverage is not inevitably the upper limit your corporation could have to pay? That's because, unlike indebtedness coverage, the medicine pay policy limitations do not refer to the complete coverage accessible, but instead to the total that can be amassed by each insured injured person. Therefore, if three individuals are severely injured in an injury where the owner/driver of the automobile had $2,000 in med pay coverage, the insurer could be on the hook to get $6,000 under the med cover terms.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus