Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

"Sibienii au chemat Ambulanta de Craciun mai ales pentru cazuri de stop cardiac"

Ca în fiecare an de sărbători, Serviciul de Ambulanță Sibiu a avut slioicitări mult peste medie, adică aproximativ 80 pe zi, iar ceea ce este și mai îngijrător este faptul că o mare parte dintre acestea au fost pentru atacuri de cord sau dureri precordiale.

”Au fost zile grele, nu știu exact o cifră încă, dar oricum mai multe solicitări decât într-o zi aglomerată, care înseamnă cam 80 de solicitări. A fost greu pentru cardiaci și pentru cei cu probleme cu plămânii, din cauza vremii, a ceții, dar și din cauza agitației de sărbători. Sibienii au chemat Ambulanața de Crăciun mai ales pentru cazuri de stop cardiac. Eu am avut pe tură, în Ajunul Crăciunului, doi sibieni cu stop cardiac unul după celalalt, tineri, de aproximativ 40 de ani. Au fost și probleme digestive și etilici, dar cele mai multe cazuri au fost cu stopuri cardiace. Acum, de azi s-au mai rărit, dar ne așteptăm la multe solicitări, din nou, în preajma Revelionului”, spune medicul de gardă al Serviciului de Ambulanță Sibiu.

Serviciul de Ambulanţă Sibiu are program normal de lucru, solicitările populaţiei fiind preluate la numărul unic de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 192

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

De

Acum 8 ani

Sibieni idiotia
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus