Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Materiale pentru deszapezirea Cisnadiei, arse intr-un incendiu

Mai multe materiale pentru deszăpezire, dar și semne de circulație și unelte au ars azi-noapte, într-un incendiu. Focul a izbucnit într-un garaj din vecinătatea magaziilor Primăriei Cisnădie, de la un coș de fum neprotejat. În garaj se aflau și trei motociclete, care au ars complet.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Sabău, a declarat că încă nu au fost evaluate toate pagubele produse în incendiu.

Proprietarul garajului în care a izbucnit incendiul, Tom Binder, spune că a văzut fum şi a sunat la 112, după care a reuşit să scoată două autoturisme din garaj, însă trei motociclete au rămas în interior, fiind distruse, relatează MEDIAFAX.

Şeful Poliţiei Locale Cisnădie, Mircea Lunca, a sosit la locul incendiului şi a precizat că în magaziile arse se aflau obiecte şi materiale folosite pentru întreţinerea oraşului. "Focul s-a extins şi au ars acoperişul şi magazia de materiale. Acolo aveam birouri, materiale pentru întreţinerea oraşului, unelte, semne de circulaţie, materiale pentru deszăpezire, tot ce se ţine la un serviciu de gospodărire a oraşului", a declarat Mircea Lunca.

Împreună cu pompierii voluntari din Cisnădie, pompierii militari şi reprezentanţii Primăriei Cisnădie au reuşit să impiedice extinderea focului şi la casa bărbatului din garajul căruia a pornit incendiul, dar şi la alte anexe ale Primăriei.

Foto: Arhivă

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus