Vineri,
09.12.2022
Partial Noros
Acum
1°C

Peste 70% dintre sibienii care dau examenul pentru obtinerea permisului auto nu merita sa fie soferi

Prefectura Sibiu a făcut astăzi publice datele pentru anul 2013 referitoare la eliberarea permiselor auto și examinările. Raportul numărului total al sibienilor programați să suțină examenul în vederea obținerii permisului auto și numărul celor declarați admiși arată că mai puțin de o treime dintre candidați pleacă acasă cu carnetul de șofer.

Conform Instituției Prefectului Sibiu, în 2013 în total au fost programate la ghișeele Serviciului 29.425 de persoane în vederea susținerii examenului auto, față de 25.627 de persoane în anul 2012.

Concret, au fost examinate 19.728 de persoane în vederea obținerii permisului auto, din care 5.768 au fost declarate ADMISE și 13.934 RESPINSE. Din numărul persoanelor respinse, 7.833 n-au reușit să promoveze proba teoretică. La proba practică au fost declarați respinși 6.101 candidați, ceea ce reprezintă 51,4% din numărul total de persoane examinate la această probă. Procentul de promovare a fost de 48,49%, fiind declarați admiși 5.768 de candidați.

”Din totalul persoanelor examinate, 1.231 nu s-au prezentat la proba practică. Procentul de promovabilitate, după ambele probe (teoretică și practică), este de 29,28% din numărul total de persoane examinate”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Totodată, în 2013 fost înregistrate 827 de pierderi de permise de conducere.

UN TOP AL ȘCOLILOR DE ȘOFERI DIN SIBIU PUTEȚI CITI AICI

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 325

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

sibian 100% get beget

Acum 8 ani

adevaru-i ca noi sibienii suntem prosti cu spume, in plus avem si prea multe gropi in fața si nu ratam nici una.
Raspunde

@ 1

Acum 8 ani

tu cu siguranta esti!
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

...sigur esti sibian la cum vorbesti.Mai bine ai vorbi de ai tai pe site-urile localitatii tale.Si in Sibiu ca in toate orasele sant foarte multi ce nu ar trebui sa aiba permis.Nu avem educatie rutiera
Raspunde

dd

Acum 8 ani

din cei admisi sunt sigur ca multi au cotizat in prealabil.va rog sa va interesati si de spaga ceruta prin intermediul instructorului auto.Este o problema de integritate a politiei Sb.daca s-ar face un sondaj catre cursanti ar iesi o statistica interesanta.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

si din cei care au permis in momentul de fata, 70% nu ar trece un eventual examen pentru permis auto.
Raspunde

curiosu

Acum 8 ani

Presa de ce nu se implica in afacerile cu permise?.Va spun eu.Nu sunt in stare si nici nu primeste aviz de la sefii lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus