Miercuri,
23.09.2020
Innorat
Acum
21°C

Catalin Predoiu a atacat la Sibiu: USL e o uniune a mincinosilor

25 Ianuarie 2014 23:48

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat sâmbătă, la Sibiu, că dacă se vor confirma declarațiile conform cărora Victor POnta a petrecut într-un restautrant în București, în timp ce echipele de intervenție căutau avionul căzut în Munții Apuseni, atunci se confirmă ideea conform căreia România este condusă de oameni fără suflet. 
Predoiu a anunțat că va face plângere penală peste câteva zile împotriva ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu, şi a fostului ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe, pentru neglijenţă în serviciu, în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni.”Împotriva ministrului Stroe şi doamnei Ramona Mănescu, cu certitudine, acolo lucrurile sunt foarte clare. Încă evaluăm şi sub alte prevederi legale, dacă sunt şi alţi miniştri sub incidenţa lor', a declarat Cătălin Predoiu. Totodată, Predoiu cere şi o comisie parlamentare care să ancheteze accidentul aviatic din Munţii Apuseni, soldat cu două decese. ”Orice măsură care poate să aducă adevărul la suprafaţă e bine-venită, inclusiv o astfel de audiere. Noi am cerut prin Alin Tişe, ministrul din guvernul alternativ, şi o comisie de anchetă. Deci, Parlamentul, pe linia lui, adică, ce, facem comisii pentru tot felul de năzbâtii (...), dar nu facem comisii pentru un caz cu adevărat grav?! Dar şi Parchetul, în acelaşi timp, să aducă la lumină ce s-a întâmplat după accident, imediat şi în cadrul operaţiunilor de salvare. Şi să ne explice cei responsabili unde au fost în acele ore, ce au făcut”, a spus Cătălin Predoiu, citat de Mediafax.
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, vicepreşedintele Raluca Turcan, europarlamentarul Marian Jean Marinescu vor participa sâmbătă, în staţiunea montană Păltiniş (judeţul Sibiu), la şedinţa Colegiului Director Naţional al Organizaţiei de Tineret a PDL. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, nu a mai putut ajunge la această şedinţă şi la conferinţa de presă de sâmbătă, de la Sibiu, din cauza ninsorii, a anunţat Raluca Turcan. 

Comentarii

5 comentarii

pdl

Acum 6 ani

bai justitiarilor de la pdl ,dar de berceanu sabotoru judetului sibiu care a injumatatit centura de ocolire a sibiului cu 15 km s sabotat calea ferata la podul de la cirta ,a vrut s-a mute romgazu de la unde se produce [mediasi ]si a vrut sa-l duca la voi la mitici +incercarea de a desfinta linia de cale ferata sibiu -mediasi ce se mai aude ,ba baiat cuminte acest sinistru fost al transporturilor va bagat multi marafeti la pusculita partidului ,dar a avut grija si de el ca ce ai vazut oltean prost la furat se pricepe cel mai bine ,dreptate pina la capat
Raspunde

op

Acum 6 ani

nu va voi ierta niciodata corcituri portocali.
Raspunde

bula

Acum 6 ani

Nenea din imagine a fost ministrul justitiei in perioada 2008-2012, ne poate spune ce realizari are. Impreuna cu tata socru detine o firma de insolventa prin care au fost executate toate societatiile bancare in perioada 1997-2002. Interesant personaj se va vrea si asta presedinte?
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Ce fragila e in Romania granita dintr tehnocratul respectat si demagogul detestat. Sensul e unic -fara intoarcete.
Raspunde

B.Utoru

Acum 6 ani

Fonfăitul ăsta de Predoiu nu mai are nicio credibilitate. Trece de la un partid la altul şi de la o convingere la alta fără nicio remuşcare. Un nenorocit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus