Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

CSU bate la Oradea, Asesoft pierde cu Pitesti. Vis

CSU Atlassib Sibiu s-a reîntors pe prima poziție a clasamentului campionatului de baschet după victoria din această seară în fața orădenilor de la CS Municipal. Sibienii  s-au impus la Oradea cu 84 la 75 (14-17; 27-17; 22-16; 21-25) într-un meci care a părut mult mai ușor față de ce așteptau sibienii să fie. Cei mai buni marcatori sibieni au fost Bojovic (26 puncte), Ceskovic (22 puncte) și Lee (12 puncte). Cei mai buni recuperatori au fost Sarovici și Lee, cu câte 9 recuperări și Bojovic cu 7 recuperări.
Tot duminică CSU asesoft Ploiești a pierdut în deplasare în fața formației BCM U Pitești, cu 82 la 86. În clasament, primele șapte clasate sunt separate de un singur punct: Sibiul, Târgu Mureș și U Mobitelco au toate câte 25 de puncte, în timp de Craiova, Asesoft, Oradea și Rovinari au câte 24 de puncte.
 
Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 229

Comentarii

7 comentarii

un sibian

Acum 10 ani

felicitari....
Raspunde

CipSB

Acum 10 ani

In sfarsit la locul nostru!Hai CSU!!
Raspunde

MVP

Acum 10 ani

mari emotii am avut, cat timp s-a aflat calota pe teren! Atitudinea de lehamite si nepasare a acestui nesimtit ar trebui drastic sanctionata!!!
Raspunde

@MVP

Acum 10 ani

daca ar fi jucat perfect cap-coada poate ca nu mai juca la acest moment in campionatul nostru. hai sa ne rezumam doar la victorie, care trebuie musai dublata de inca una miercuri. oricum felicitari.
Raspunde

Bsi_Hermannstadt

Acum 10 ani

Felicitari CSU ATLASSIB!
Raspunde

@MVP

Acum 10 ani

Mare cunoscator , dumnezeul baschetului romanesc ce esti tu, daca taceai filozof ramaneai! calota asa cum este el in acest moment este indispensabil echipei, ca sa nu mai spun ca atitudindea lui dupa aventura de la pitesti este mult schimbata in bine, la fel si jocul.
Raspunde

HAI CSU

Acum 10 ani

frumoasa victorie leam taiat din nas la aia de la oradea ,urmeaza astia inginfati de la tg mures ,datile baieti o lectie ,precum celor de la ploiesti, HAI CSU
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus