Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Miscarea Populara s-a inregistrat ca partid

Partidul Mişcarea Populară a fost înregistrat miercuri ca partid politic, preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, afirmând că PMP se va consolida pe eşichierul politic românesc în zona de centru-dreapta, un partid al clasei de mijloc. ”Astăzi, la mai bine de şase luni de la depunerea actelor la Tribunal pentru înregistrarea juridică drept partid politic, Curtea de Apel Bucureşti a respins apelurile la Decizia de înregistrare a PMP. Pe cale de consecinţă, Decizia Tribunalului rămâne definitivă şi irevocabilă. Data de 29 ianuarie 2014 va rămâne în istorie ca dată de naştere a Partidului Mişcarea Populară!”, spune Tomac, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres.
Preşedintele PMP face apel, totodată, la ”toţi românii de bună credinţă, vrednici şi cinstiţi” să se alăture formaţiunii sale politice ”în lupta noastră ca partid al clasei de mijloc, în slujba binelui comun”.
Organizația județeană Sibiu a Mișcării Populare este condusă de fostul prefect și subprefect de Sibiu, Rareș Macrea. Rareș Macrea a fost numit în luna aprilie 2012 prefect de Sibiu de către premierul Emil Boc, după ce prefectul de atunci, Horațiu Răcuciu și-a manifestat dorința de a candida la alegerile locale. Macrea fusese între 2009 şi 2011, în timpul guvernării PDL, subprefect al judeţului Sibiu.

Comentarii

12 comentarii

un curios

Acum 7 ani

Si unde au swdiul?
Raspunde

vm

Acum 7 ani

mult succes ,Romania are nevoie de o dreapta puternica si de mari oameni politici ,patrioti adevarati ,avind atitia inaintasi demn de acest nume ,doar unul sa amintim si anume pe cel al lui Iuliu Maniu ,,,,putem fi mindri de Sibiu ,in acest oras s-a scris o parte din istoria neamului ,fiind un puternic centru taranesc ,crestin si democrat ,un loc de refugiu al intelectualitatii romane ,in vreme de restriste
Raspunde

calistrat volodea

Acum 7 ani

hahahaha. bah, cu voi nu voteaza nici familiile voastre. sunteti voi steaua voastra de tristi, insa e bine ca ati venit la sibiu, aici gasesti prostalai de ardeal (ardial -sa inteleaga si sibienii) de nu poate duce pamantul.pe langa ei pareti niste castigatori de premiu nobel.
Raspunde

HEI RUP HEI RUP

Acum 7 ani

cu partiduletul asta vrea B T sa ajunga unde ? numai el stie . daca va avea adepti cred ca pe ai lui ai casei si pe uni pripasiti din pd ,am uitat mai este una nuti vedeta dela Cotroceni noaptea si poate o vitica de la Sibiu presedinta slabilor sibieni ei mizeaza la voturile adunate pd + mp ,vor bate USL sau chiar PSD singur , vitelusi se si cred invingatori si ei nici nu sant fatati doar avortati ......
Raspunde

nedumerit@2

Acum 7 ani

Daca Sibiul e\"un loc de refugiu pentru intelectuali in vremuri de restriste \",atunci de unde vin (si se intorc) intelectualii aceia ? In rest, salutam pe Iuliu Maniu de tip nou ai mai ales pe Zeus din capul caruia, asemeni Atenei, s -a nascut .Alzara.
Raspunde

vm

Acum 7 ani

in timpul asupririi hortiste ,Sibiul a adapostiti multi intelectuali romani ,Sibiul a fost un puternic centru taranesc ,crestin si democrat ,Sibiul a fost centrul unde s-a desfasurat activitatile Astrei ,Sibiul a gazduit multe adunari patriotice in vederea marii adunari de la Blaj,problemele au aparut in momentul teroarei comuniste ,cind prin uciderea si arestarea intelectualilor,preotilor si a tuturor celor care se opuneau acestei dictaturi a inceput ,,cum spunea cardinalul greco-catolic martir Iuliu Hossu.citez,,moartea lenta a poporului roman ,,acesti intelectuali se formasera cu greu in generatii intregi la marile scoil ale Blajului si erau in acelasi timp si patrioti adevarati ,din pacate actualmente domneste un haos politic si moral .si pentru a iesi din impas nu ar fi rau sa ne fie exemplu si inspiratie tocmai trecutul si oamenii care prin exemplul lor au contribuit la binele neamului romanesc .asta am vrut sa subliniez prin cele scrise ,
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

Ca sa va fie mai usor sa ganditi si sa legati lucrurile: TOT in Turnul Sfatului, ACUM:_______Udrea s-a înscris în Mișcarea Populară și așteaptă și alți PDL-iști____30 Ianuarie 2014 22:06 | Politică___ Deputatul Elena Udrea a declarat, joi, că este foarte posibil să mai fie plecări din PDL înainte de şedinţa BPN al PDL de sâmbătă. Udrea a fost întrebată dacă ştie să mai fie şi alţi parlamentari ai PDL care să vină în PMP, aşa cum a procedat ea. \"Ştiu că sunt parlamentari, colegi de partid, oameni care ca şi mine cred că trebuie să ne luptăm cu guvernarea USL, că trebuie să continuăm proiectele pentru România începute împreună cu Traian Băsescu şi care probabil vor alege ca şi mine să vină în Mişcarea Populară\", a spus Elena Udrea, citată de Mediafax, într-o conferinţă de presă, după ce a anunţat că s-a înscris în PMP. Ea a fost întrebată dacă este de părere că eventualele plecări din PDL vor avea loc înainte de şedinţa BPN a democrat-liberalilor de la sfârşit de săptămână. \"E foarte posibil să se întâmple înainte de ziua de sâmbătă\", a susţinut Udrea. Preşedintele PMP, Eugen Tomac, prezent la conferinţa de presă, a arătat că, după intrarea Elenei Udrea în partid, această formaţiune politică are cinci parlamentari. El a mai spus că, după înregistrarea PMP ca partid politic, acesta a ajuns la 75.000 de membri şi are aproape 400 de organizaţii în ţară. vizualizari: 236___ TRAGETI CONSECINTELE SINGURI, citind si PROGRAMUL lor, care nu admitea CICA tot felul de oameni CIUDATI. Nici nu e greu de gasit: __***www.turnulsfatului.ro/24032/udrea-s-a-inscris-in-miscarea-populara-si-asteapta-si-alti-pdl-isti.htm
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

Alta PALARIE, aceeasi MARIE...
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

Se poate numi PTPS: Partidul-Traseistilor-Permanent-de-Serviciu....
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Sa vi se rupa caruta in drum, fripturistilor!!!
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

Nu pot intelege...[...]după intrarea Elenei Udrea în partid, această formaţiune politică are cinci parlamentari.[...]. Deci, simplu-babeste: TU nu esti PERSONAL si direct ALES parlamentar, ci PARTIDUL din care faci parte te TRIMITE ca parlamentar. Deci ca parlamentar esti PERSOANA unui PARTID ANUME...deci DELEGAT de PARTID..___DACA PARASESTI PARTIDUL al carui delegat esti, CADE DELEGATIA TA, deci nu mai ali dreptul sa fii PARLAMENTAR...___Dar aici vad ca ASTIA isi tranfera DELEGATIA de parlamentar cu ei, in geamantan, DE LA UN PARTID LA ALT PARTID...Nu inteleg, asa functioneaza SISTEMUL si asa prevede CONSTITUTIA?!
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

Am uitat sa specific, un partid trimite parlamentari in functie de VOTURI-le obtinute, voturi date unui ANUMIT Partid...Deci astia, transfera voturile de la UN anume partid la alt partid, ei ca PERSOANE?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus