Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Iliesiu revine: Antonescu vrea sa bage PNL in alianta cu Basescu

Senatorul Sorin Ilieşiu a transmis marţi, într-o a doua scrisoare deschisă către membrii partidului, că are suficiente semnale ”directe sau indirecte” din partea lui Crin Antonescu că o viitoare alianţă politică a PNL cu Traian Băsescu ”nu este doar un zvon”. ”Am suficiente semnale directe sau indirecte din partea domnului Crin Antonescu că o viitoare alianţă politică a Partidului Naţional nu este doar un zvon. (...) Consider că domnul Crin Antonescu trebuie să facă un pas înapoi inclusiv pentru faptul că o viitoare alianţă politică a Partidului Naţional Liberal cu domnul Traian Băsescu ar însemna trădarea în cel mai înalt grad a votului covârşitor pe care poporul român l-a dat de trei ori împotriva politicii domnului Băsescu: la alegerile locale, la referendumul pentru demitere şi la alegerile parlamentare. Sunt convins că o atare alianţă ar însemna sinuciderea politică şi morală a Partidului Naţional Liberal, aruncarea României într-o gravă şi interminabilă criză şi, nu în ultimul rând, continuarea şi amplificarea circului politic dirijat de domnul Băsescu în anii care urmează”, apreciază Ilieşiu în scrisoarea deschisă transmisă Agerpres. O asemenea alianţă, potrivit lui Ilieşiu, ar însemna sacrificarea interesului naţional şi a bunăstării românilor, precum şi împiedicarea actualului mers ascendent al României, idealuri politice cu care Băsescu s-a dovedit, în opinia sa, incompatibil.
Într-o primă scrisoare deschisă adresată liberalilor marţi dimineaţă, senatorul Sorin Ilieşiu propunea ca preşedintele PNL, Crin Antonescu, să facă un pas înapoi iar încrederea să îi fie acordată lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

Mir

Acum 8 ani

Intrebarea care se pune este : \"Ce a facut acest individ pentru sibienii care l-au votat?\"
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

Ar avea nevoie acest senator de o evaluare a facultatilor mintale,poate ca unii dintre cei ce ne conduc au probleme.
Raspunde

pelticu

Acum 8 ani

cine dracu-l mai baga in seama si pe acest papagal setat doar pe \" jos Basescu\". in campanie la Sibiu il purtau ca pe maimuta pe la toate sindrofiile si slujbele religioase din Sibiu
Raspunde

pelticu

Acum 8 ani

cine dracu-l mai baga in seama si pe acest papagal setat doar pe \" jos Basescu\". in campanie la Sibiu il purtau ca pe maimuta pe la toate sindrofiile si slujbele religioase din Sibiu
Raspunde

io

Acum 8 ani

Io si alti ardeleni l-am votat pe domnul Iliesiu un mare regizor, dat afara de comunisti din Academie pentru ca nu era la fel de mediocru. Un ardelean de caracter care la ghicit pe mafiotul imobiliar Iohannis . Sper ca domnul Iliesiu sa nu ne insele asteptarile, iar ANI sa dovedeasca cine este cu adevarat acest impostor mafiot Klaus Iohannis impreuna cu alt mafiot dezvoltator Virgil Popa care cred ca vor fi proteati de Dana Titian consiliera procuroarei Kovesi sotia lui Titian vicepresedinte PNL Sibiu ..!!!
Raspunde

vasiladi

Acum 8 ani

daca nenea iliesiu asta are dreptate ? da din ce partid vine?
Raspunde

@io

Acum 8 ani

unde naiba s-au gasit atatea oi comuniste sa-l voteze pe neica nimeni iliesiu?. n-am auzit de el pana nu l-au pus pe afisele electorale. l-au dat comunisti afara? pai s-or fi prins si ei ca-i prost. si-acum il mai dau odata afara, tot comunistii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus