Ingrediente:
- 3 l apă
- 3 cepe
- 3 linguri chimen
- 3 linguri ulei
- o lingură făină
- sare
Mod de preparare:
Se pune la fiert apa împreună cu chimenul, cepele şi sarea.
Se lasă la fiert timp de 10-15 minute, după care se strecoară.
Separat, se face un răntaş din 3 linguri ulei şi o lingură de făină, care se stinge cu apa în care au fiert ceapa şi chimenul.
Se mai lasă puţin la fiert. Această supă se poate servi cu crutoane.
Foto: www.divahair.ro
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 498


Ultimele comentarii
Acum 7 ore
Olguța Crăcănici
Acum 7 ore
Ouțele, tablourile, industria și canalele la Dunăre
Acum 7 ore
Ghita
Acum 7 ore
Emil
Acum 7 ore
NFilip