Vineri,
21.11.2025
Parțial Noros
Acum
12°C

Supa de chimen cu crutoane

Ingrediente:

- 3 l apă

- 3 cepe

- 3 linguri chimen

- 3 linguri ulei

- o lingură făină

- sare

Mod de preparare:

Se pune la fiert apa împreună cu chimenul, cepele şi sarea.

Se lasă la fiert timp de 10-15 minute, după care se strecoară.

Separat, se face un răntaş din 3 linguri ulei şi o lingură de făină, care se stinge cu apa în care au fiert ceapa şi chimenul.

Se mai lasă puţin la fiert. Această supă se poate servi cu crutoane.

Foto: www.divahair.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 498

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus