Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Anca Florescu s-a clasat pe locul 4 la Eurovision

Anca Florescu, reprezentanta Sibiului în finala Eurovision, s-a clasa pe poziția a patra. Cu 12 puncte din partea juriului și 10 de la public, Paula Seling au câștigat concursului, cei doi devenind primii artiști calificați pentru a doua oară în faza internațională a concursului

Paula și Ovi au câștigat finala Eurovision România 2014, după ce au obținut cele mai multe puncte în urma cumulării votului publicului și al juriului, în spectacolul transmis sâmbătă, 1 martie, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe www.tvrplus.ro, precum și pe www.eurovision.tv. Piesa lor, Miracle, a primit 10 puncte de la public și cele mai multe puncte din partea juriului (12), obținând în final un total de 22 de puncte. Selecția națională Eurovision 2014 s-a desfășurat la Teatrul “Sică Alexandrescu” din Brașov. Spectacolul a fost organizat de TVR, Primăria Municipiului Brașov, Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt și Teatrul “Sică Alexandrescu”.

Cu emoții în glas, Paula și Ovi au mulțumit tuturor celor care au făcut posibilă împlinirea acestui vis: “Vă mulțumim tuturor, suntem onorați, ați pus o mare povară pe umerii noștri și nu sperăm decât să vă facem mândri în mai la Copenhaga”, a spus Ovi imediat după aflarea veștii. “Se întâmplă miracole, se întâmplă momente ca acestea. Vă promitem că vom face tot ce ne stă în suflet și în puterea noastră”, a promis și Paula.

Locul al doilea a fost obținut de Vaida, cu 16 puncte (4 juriu și 12 televot), iar al treilea de Vizi Imre, cu 16 puncte (10 puncte juriu, 6 puncte televot). Anca Florescu s-a clasat pe a patra poziție (5 puncte juriu și 8 televot), iar Ștefan Stan & Teddy K au ocupat locul al cincilea (7 puncte juriu, 5 televot).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Limba româna

Acum 10 ani

Cu litere de o schioapa, aflam ca \"... Anca Florescu s-a clasat pe locul 4 la Eurovision...\". Foarte frumos ! Doar ca niste rânduri mai jos aflam adevarul gol golut: \"... Paula și Ovi au câștigat finala Eurovision România 2014...\". Era chiar asa de greu sa fi specificat din start ca era vorba de finala României ? Ordinara manipulare... Deontologue zero...
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Și-au mai dat odată în petec brașovenii și au mai băgat pe una în spital care a alunecat pe scenă. Mă mir că n-a mușcat-o și vre-un câine!
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Atata ai inteles din articol sibiene...? Lasa ca data viitoare o sa aveti voi grija de ei...oooops stai ca Sibuiul nu are si nu va avea vreodata sala de spectacole ca doar nu o sa le facem la tara... Lor le vom da circ ca la aia sunt specialisti... In alta ordine de idei daca tot ar fi sa fim rai am pune titlul articolului asa Brasovul locul 1 Sibiul locul 4...pentru a nu stiu cata oara Brasovul a surclasat Sibiul....hihihi.... Hai mai Joseph mai bine bago aia pe cu autostrada sau cu deconcentratele ...mai mult nu sunteti in stare si tu o sti prea bine....
Raspunde

???

Acum 10 ani

\"bago\"?,\"sti\"?,daca esti brasovean, e scuzabil...
Raspunde

@4

Acum 10 ani

Daca sti bago...daca nu laso asa
Raspunde

vio

Acum 10 ani

daca tu aia numesti sala de spectacol atunci e clar; parea un camin cultural mai mare Nu stiu, dar brasovenii chiar nu pot organiza serios niciun eveniment? aia cu Universiada a fost un dezastru, am vazut nu stiu ce finala de premii Music Award care a fost un dezastru, iar acum asta... Iar juriul trebuie anchetat de DNA, este inacceptabil sa declari castigatori niste amatori cat timp singura melodie cat de cat din concurs, cea care a primit votul masiv al publicului, sa fie trecuta pe linie moarta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus