Sâmbătă,
24.02.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Iliesiu. N-a inteles nimic

A venit în Sibiu din cauza unei ”mâncătorii” politice. Senatorul Minerva Boitan inițial nu a mai vrut un nou mandat, așa că l-a propus pe liste, în locul ei pe doctorul Dan Sabău. Colegii liberali, au ”fentat” doleanța Minervei Boitan și au transmis la centru că nu au candidat pentru un colegiu de Senat. Iar de la București a fost parașutat Sorin Ilieșiu. Printre propunerile sale din campania electorală amintesc doar dorința ca politiceinii să primească reclamă gratis pe toate canalele mass-media. Că doar ei fac un serviciu pentru țară... A câștigat alegerile, în condițiile în care mulți spun că ar fi ieșit senator și o maimuță, dacă ar fi candidat pe listele USL. 
Între timp, a plecat din partid pentru că a avut impresia că are un cuvânt de spus în cadrul PNL. Însă felul în care cei care i-au pregătit aterizarea în Sibiu s-au delimitat de el, îi face loc în onoranta rubrică ”Loc de dat cu capul”.
Deputatul Mircea Cazan a explicat foarte liniștit că vina pentru aducerea lui Ilieșiu în partid aparține chiar președintelui PNL, Crin Antonescu. ”În Delegația Permanentă a PNL domnul președinte Crin Antonescu a spus următorul lucru: eu l-am primit în PNL, eu i-am semnat adeziunea, eu îmi asum această problemă”, a spus Cazan. Senatorul Nicolae Neagu a explicat toată tărășenia mai pe înțelesul tuturor: ”Eu te-am făcut, eu te omor. Dovadă că și demiterea nu am ajuns să o cerem noi, i-a cerut-o el înainte, pentru că el (n.r. Crin Antonescu) l-a propus”, a declarat și Neagu. A completat apoi: ”N-a înțeles nimic”.
Cu toate că a fost aruncat din partid ca o măsea stricată, Ilieșiu are în continuare pretenția că știe cel mai bine care sunt deciziile care pot face un viitor mai bun pentru oameni în general și liberali în particular. 
Întrebarea este următoarea: cine e mai prost, cine vorbește sau cine ascultă?

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

giordano cenzuratu

Acum 9 ani

bai voi nu ati vazut ca asta de s-a lipit de pnl ,[iliesiu ]este un fripturist ,promovat numai ca in campanie il injura pe basescu ,imi pare rau ca nu am candidat si eu ,era o piine de mincat cum era lumea de furioasa si daca scriai pe o gramada de bolovani usl votau oameni ,ba schimbati legea si desfintat traseismul politic ,cine nu se mai regaseste ca este pnl s-au alceva suspendat ,nu votam mere si si cind ajungem cu ele acasa sunt pere ,ba nu vati invatat de la combinatori din psd ,aia cu partidu tradatorilor [unpr ]s-au facut ca se desprind doctrinar de psd ,ca aia dinaintea lor sa-si poata trece legile nepopulare cu impact negativ la la multime ,si ma refer la frudata lege a pensilor ,astia smecheri de la psd s-au facut ca iasa din sala dar ei erau intelesi ,si cind s-au intors gata legea ,si uite asa au scos castanele cu mina pdl +unpr ,acum daca ii abordezi spune nu noi aialanti noi aplicam legea si intre timp ,tradatori [unpr ]primiti inapoi de sforari din psd ,ba asta afara ca isi ia indemnizatia de la noi care am pus botu s-a nu zic votu ,afara ca este de meserie diversionist ce a facut pentru noi sibieni ,pe boitan ati compromiso si vati primenit cu tradatori ,uite asa nu mai are electoratu incredere in voi ,suspendat si luat dreptu de a se afilia la alte partide ,sibiul nu are adevarati sibieni ,ati mai facut experiente cu extra ,ba avem unu tare de tot sibian de al nostru ,emil hurezeanu ,care este pro sibiu si este o voce credibila si stie cu ce se manica politca nu mai puneti ftipturisti si purtotori de genti diplomat ,pline cu caltabos si tuica de maramu
Raspunde

Minciunescu

Acum 9 ani

MINCIUNI aceste aberatii despre Boitan si Sabau. Iliesiu a ajuns la Sibiu pe locul celor de la PC. Cazan si Neagu s-au inteles cu PC Sibiu sa la cedeze lor locul de candidat in contrapartida cu locul de vicepresedinte la C.J.Sibiu pentru Sofronie (PC). Astfel biroul de campanie electorala a lui Iliesiu a fost chiar sediul PC Sibiu. Sofronie a umblat cu Iliesiu pe banii lui in judet. Odata ajuns parlamentar acest Iliesiu (parasutatu\'), Cazan cu PNL Sibiu nu si-au mai respectat cuvantul dat celor de la PC Sibiu si nu le-au mai dat functia de vicepresedinte la CJ Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus