Vineri,
21.11.2025
Parțial Noros
Acum
12°C

Salata de ridichi cu smantana

Ingrediente:

-10 ridichi roşii

- 2-3 legături ceapă verde

-5 ouă

-2 linguri de smântână

-sare

Metodă de preparare:

Ferbeţi ouăle, le răciţi în apă rece şi le curăţaţi. Ridichile şi ceapa se curată şi se spală bine. Într-un bol mai adânc tăiaţi ridichile rondele.

Apoi ceapa verde o tăiaţi mărunt şi o adăugaţi la ridichi. Urmează apoi să tăiaţi ouăle în bucăţi mici.

Se adaugă smântână şi sarea, amestecaţi bine cu o lingură şi potriviţi de sare.

Se adaugă smântâna chiar înainte de servire, dacă stă mai mult, ridichile lasă apă şi salata devine mai lichidă. Delicioasă, o puteţi servi aşa simplă cu pâine sau ca garnitură la orice mâncare preferată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 528

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus