Ingrediente:
-10 ridichi roşii
- 2-3 legături ceapă verde
-5 ouă
-2 linguri de smântână
-sare
Metodă de preparare:
Ferbeţi ouăle, le răciţi în apă rece şi le curăţaţi. Ridichile şi ceapa se curată şi se spală bine. Într-un bol mai adânc tăiaţi ridichile rondele.
Apoi ceapa verde o tăiaţi mărunt şi o adăugaţi la ridichi. Urmează apoi să tăiaţi ouăle în bucăţi mici.
Se adaugă smântână şi sarea, amestecaţi bine cu o lingură şi potriviţi de sare.
Se adaugă smântâna chiar înainte de servire, dacă stă mai mult, ridichile lasă apă şi salata devine mai lichidă. Delicioasă, o puteţi servi aşa simplă cu pâine sau ca garnitură la orice mâncare preferată.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 528


Ultimele comentarii
Acum 7 ore
Olguța Crăcănici
Acum 7 ore
Ouțele, tablourile, industria și canalele la Dunăre
Acum 7 ore
Ghita
Acum 7 ore
Emil
Acum 7 ore
NFilip