Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Johannis despre demsia lui Diaconu: Suntem puternici, cu toti artistii care vin si pleaca

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Johannis, l-a băgat pe fostul liberal Mircea Diaconu în categoria artiștilor care vin și pleacă după prima nemulțumire, aici intrând și senatorul de Sibiu Sorin Ilieșiu. ”Văd că devine un obicei. Vreau pe listă, sunt supărat, plec din PNL. Mai mult de atât nu cred că trebuie spus (...) Cu toţi artiştii care vin şi pleacă pentru europarlamentare, suntem un partid foarte puternic”, a declarat Klaus Johannis, joi, în cadrul unei conferințe de presă.
Actorul Mircea Diaconu și-a anunțat ieri decizia de a candida independent la alegerile europarlamentare din 25 mai, după ce a demisionat din PNL, nemulțumit că partidul l-a scos de pe listele de candidaţi din cauza unei decizii de incompatibilitate. 
Legat  de cererea senatorului Sorin Ilieșiu, adresată PNL de a-l reprimi în partid și eventual de a fi ales în funcția de președinte al partidului, Johannis a fost mult mai scurt:  'Haideţi să vorbim despre lucruri serioase!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

2%

Acum 10 ani

Asta este alta ....nu-i. Mircea e un OM.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

CORRIGENDA in Titlu : [...]Johannis despre demsia lui Diaconu:[...]__Citeste si scrie: [...]Johannis despre demisia lui Diaconu:[...]
Raspunde

fara identitate

Acum 10 ani

paguba in ciuperci ,astia care se supara si isi iau jucariile si pleaca se cred de neinlocuit ,cum pleaca se prabuseste lumea ba nimeni nu este de neinlocuit numai ,dumnezeu ,s-au ce daca pleca basescu gata se inchide la cotrocelu ,ba sti cum stau ca hirai nici nu ichide bine poarta ca deja este altu la intrare ,ba logica este alta de ce este atita bataie s-a ajunga euro parlamentar ,ba nu ati vazut modestie la johannis si lui i-sa propus s-a candideze si a refuzat ,daca era orce politician de sibiu lasa tot si la ceolhaniala acolo la euroi multi ,astia crede ca daca parasesc partidu gata se gata politica la ei ,caracterele se vede la timpuri de restriste nu numai la bine
Raspunde

CONSILIERUL

Acum 10 ani

In afara sibiului Johannis e un nimeni. In interiorul sibiului are imunitate prin prostia sibienilor care _I suporta toate manariile. Mafia retrocedarilor la Sibiu il are pe johannis in frunte Devalizarea si distrugerea societatilor din subordine pentru stergerea urmelor dezmatului financiar il are tot pe johannis in frunte Politica la centru a fost o incercare de a_si face rost de imunitate.In curand se va sesiza si DNA -UL de marile tunuri date de sas si imaginea sasului cinstit va pali asa cum paleste la toti nenorocitii ce s-au imbuibat pe spatele celor multi si creduli. IN AFARA SIBIULUI JOHANNIS E UN MARE ZERO.
Raspunde

@4

Acum 10 ani

Corect,bun și realist comment,însă mai există încă în Sibiu o mare masă de naivi și orbi care ”nu cunosc la ceas” și care nu văd realitatea actuală,realitate care e cu totul alta decât cea ppe care ne-o bagă în față camarila pupincuristă a sasului client al DNA-ului.
Raspunde

SIB

Acum 10 ani

Iohannis minte, are dosar de urmărire penală! Procesul de la CA Alba Iulia s-a suspendat deoarece Parchetul ICCJ desfăşoară o urmărire penală pentru aceleaşi fapte. Din moment ce făptuitorul conflictului de interese în speţa respectivă este Klaus Iohannis, e normal ca tot el să facă şi obiectul dosarului de urmărire penală. În rest, abureli pentru proşti, gogoşi pentru turma de votaci!
Raspunde

tex

Acum 10 ani

@ SIB...asa o fi...nu te contrazic...nu stiu. Poate o fi Johannis varful piramidei...dar totusi una alta s-au mai miscat prin sibiu. fata de ceilalti primari. E drept ca strazile momentan din cate am auzit sunt toate in reabilitare, facuta cu cap, fara cap...depinde cine sta pe respectiva strada. Dar vorbesc acum doar din prisma primarului..intelege doar din prisma primarului, a functiunii in sine, eu personal zic ca a fost cel mai reusit. Parerea mea, pura personala. Nu dati cu pietre.
Raspunde

gogu

Acum 10 ani

Dle Johannis, simt ceva peiorativ in tonul cu care vorbiti despre artisti! Dl. Diaconu e un actor cunoscut care si-a cladit o cariera in ani de munca, nu unul dintre saltimbanci care vin in iunie la festivalul lui Chiriac! Dumneavoastra ati ajuns vedeta datorita spiritului de turma al oamenilor, dl. Diaconu a muncit ca sa ajunga vedeta!!!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

gogule, te pomenești c-oi fi critic de teatru și noi nu știm. Ce ușor e să dai verdicte și să judeci pe alții, când tu de fapt ești un simplu figurant.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus