Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Zoologie politica

În urmă cu o săptămână am luat decizia ca în preajma alegerilor să nu mai scriem despre politică și politicienii implicați în cursa electorală. Pentru cei care nu ne-au înțeles decizia, vă prezentăm mai jos câteva titluri apărute într-o singură zi.
Elena Udrea respinge acuzaţia de ”viol politic” adusă de M.R. Ungureanu: ”La viol nu ne pricepem”; Elena Udrea: Pot să îl bat pe Victor Ponta în orice competiţie politică, numai la baschet nu; EBA despre prezidenţiabili: Predoiu - cu prune în gură; Ponta - tânăr învechit în rele; Antonescu - răul cel mai mic; Dorin Cioabă promite susţinerea romilor pentru PMP; Elena Băsescu (PMP): Sunt cel mai activ europarlamentar român; să-l ajutăm pe Stolojan să se pensioneze din PE; Predoiu (PDL), M.R. Ungureanu (FC) şi Udrea (PMP) s-au întrecut în întârzieri, în aceeaşi zi, la Sibiu; Predoiu (PDL): Se pune în aplicare planul de năpârlire a PSD-ului de baronii compromişi; vor să ne păcălească cu baronii tineri;

Antonescu îl invită pe Mircea Diaconu să se alăture liberalilor dacă va câştiga un mandat în PE; Antonescu: România este singura ţară din UE în care există feudalism; nu degeaba există termenul de baron; M. R. Ungureanu: Zoologia politică este reprezentată în listele de la europarlamentare; Elena Udrea: Ponta e al doilea Mazăre, dar vorbeşte de la Palatul Victoria, nu de la Constanţa; Antonescu: E la mintea cocoşului că românii nu doresc să aleagă un preşedinte care doar să facă poze la ocazii; Elena Băsescu (PMP): PDL a devenit un partid anti-Băsescu; Monica Macovei: Suntem sub ameninţarea Federaţiei Ruse; polonezii se pregătesc să se apere de un eventual război; Vasile Blaga: România este condusă de cea mai coruptă putere de după 1990; Monica Macovei către democrat-liberali: Câştigăm alegerile ca să scăpăm de Ponta şi baronii PSD; Raluca Turcan: PDL este cu facebook-ul, PSD şi PNL cu televiziunile de casă. (sursa: Agerpres)
Pentru cei de mai sus ar trebui să mergem la vot în 25 mai.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus